Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baldur

Najważniejsze cechy faceta wg kafeterianek to

Polecane posty

Gość Jak to najmniej???
Lomu - my znamy takie słowo jak reklamacja... Nie ma się czym chwalić, że za wykonaną przez ciebie pracę kasę zgarnął obcy człowiek.

Gość to teraz mój ideał
- miła aparycja - inteligentny - niepalący -alkohol okazjonalnie - zeby mial stałą pracę (kokosów nie wymagam) - z poczuciem humoru - empatyczny - czuły - dobry kochanek

Piczka, umiejętność wymurowania ścianki nie świadczy o inteligencji.

oczywiscie ze nie świadczy o inteligencji , ale ja po prostu cenie i szanuje kogos kto potrafi sam zrobic w domu wiele rzeczy zamiast wydawac kasę na "fachowców"

Gość Jak to najmniej???
Mniemam, że skoro zajmuje się cały czas majsterkowaniem, to już na takie czysto kobiece sprawy nie ma czasu... To ja dziękuję bardzo.. Wolę jednak tradycyjny podział, to ja jestem ta delikatna i kobieca... a on męski i zaradny.. Żaden facet nie zachwyci się babą przy klejeniu półki, a wylaszczoną i owszem...

Gość Jak to najmniej???
piczkaxxxxxxxxxx - czyli dla ciebie idealny facet to każdy fizyczny. W głowie zero, język rynsztokowy... ale półkę sklei...

"Żaden facet nie zachwyci się babą przy klejeniu półki, a wylaszczoną i owszem." a czy to się wyklucza ? jak byś mnie zobaczyła to byś w życiu nie powiedziała ze od 8 roku zycia umiem gotowac , palic w piecu itp. poza tym takie majsterkowanie nie zajmuje całych dni , nie przesadzaj

kochana wróć do mojego pierwszego posta 😘 wymieniłam wiele innych cech ale jedna dziewczyna napisała zebym rozwinęła "zaradnośc" więc rozwijam przez 3 strony juz :classic_cool: ze zrozumieniem czytaj 🖐️

Gość Jak to najmniej???
Taki lekarz - chirurg plastyczny zarabiający kokosy, to nie dla ciebie, bo on jednak musi uważać na ręce i murarka, ani klejenie półek nie dla niego... W gruncie rzeczy nieważne, ze może kilka domów wybudować cudzymi rękoma... ale co z tego skoro nie swoimi??? :D

Niestety kobiety zaradne onieśmielają facetów, bo potrafią więcej niż oni....Dzisiejszy metroseksualny facet, spędzający więcej czasu przed lustrem, niż jego kobieta nie potrafi gwoździa wbić, o wymianie okna nie wspomnę....

No dobra, może zostawimy już te budowlane tematy i wypowiecie się w temacie innych pożądanych cech męskich? :)

jak to najmniej ?? zaczynasz juz sobie kpic teraz nie pisze tylko o tym , facet nie musi murowac mi półki ale wiedze jako taką powinien posiadac 🖐️

Gość Jak to najmniej???
piczkaxxxxxxxxxx "Żaden facet nie zachwyci się babą przy klejeniu półki, a wylaszczoną i owszem." a czy to się wyklucza ? jak byś mnie zobaczyła to byś w życiu nie powiedziała ze od 8 roku zycia umiem gotowac , palic w piecu itp. poza tym takie majsterkowanie nie zajmuje całych dni , nie przesadzaj" Jednak wyklucza dla mnie... gotując itd. trudno mieć tak piękne dłonie i manikiur.. jak się ma nie robiąc tego... I nie wmówisz mi, że półkę kleisz siedząc u kosmetyczki z maseczką na twarzy.. :P Itd.. Doba ma tylko 24 h. Jeśli długo pracujesz, to nie sposób palić w piecu, kleić półki, mieć piękny manikiur, ręce zrobione i potem kotlety walić... jednocześnie trenując z instruktorem fitnesu... :D Chyba masz inne pojęcie zadbania niż ja...

Erudycja, aparycja, spryt, zaradność, poczucie humoru,wyobraźnia i odpowiedzialność. Odrobina szaleństwa i nieprzewidywalności. Wypisz, wymaluj -NIE JA :d:d:d:d

Lomu, nie zauważasz, że teraz technologia w każdej dziedzinie posunęła się tak daleko, że nawet "fachowcy" mają wąską specjalizację więc nie szalej z tą wymianą okna, bo wiesz pianki, regulacja itp a po za tym utrata gwarancji w wielu przypadkach.

ja jestem bezrobotna wiec mam czas i na gotowanie , malowanie, depilacje , manicure, pedicure , dbanie o włosy i co byś jeszcze nie chciala , w między czasie jeszcze ci upichcę gołąbki i napalę w piecu :classic_cool:

"Lomu, nie zauważasz, że teraz technologia w każdej dziedzinie posunęła się tak daleko, że nawet "fachowcy" mają wąską specjalizację więc nie szalej z tą wymianą okna, bo wiesz pianki, regulacja itp a po za tym utrata gwarancji w wielu przypadkach." Wczoraj wymieniłem u okno w kuchni......................

Gość Jak to najmniej???
piczkaxxxxxxxxxx jak to najmniej ?? zaczynasz juz sobie kpic teraz nie pisze tylko o tym , facet nie musi murowac mi półki ale wiedze jako taką powinien posiadac" Po co komu dzisiaj taka wiedza? Przecież wystarczy jedno kliknięcie i już jest każda wiedza dostępna na wyciągnięcie ręki. Także murarki... Głupotą jest magazynować wszystko w głowie... Wolałabym, aby lepiej myślał jakby tutaj rozwinąć swoją karierę, czy też finanse... niż rozkminiał nad murkiem...

Gość Jak to najmniej???
piczkaxxxxxxxxxx ja jestem bezrobotna wiec mam czas i na gotowanie , malowanie, depilacje , manicure, pedicure , dbanie o włosy i co byś jeszcze nie chciala , w między czasie jeszcze ci upichcę gołąbki i napalę w piecu" Dzięki, ale panią od domu już mamy... :)

Gość Jak to najmniej???
piczkaxxxxxxxxxx ja jestem bezrobotna wiec mam czas i na gotowanie , malowanie, depilacje , manicure, pedicure , dbanie o włosy i co byś jeszcze nie chciala , w między czasie jeszcze ci upichcę gołąbki i napalę w piecu" Zatem z drugiej strony trudno nazwać zaradnym bezrobotnego... Bo kleić półki nie wystarczy, bo trzeba jeszcze kupić za coś materiały... I co z tego, że mur postawisz, jak nie masz na materiały???? Co to za zaradność???? Jakaś taka made in china...

"Głupotą jest magazynować wszystko w głowie..." rozjebałaś mnie totalnie :D:D:D głupotą jest magazynowac wszytsko w głowie a co jeśli ja tego tam nie "wkładam" tylko po prostu tam jest ? :D

a jak bys byla pracodawca to jak bys spojrzała na mnie to co ? prześwietlasz mnie i juz wiesz ze umiem wiele rzeczy robic ? dzis nie liczy sie taka zaradnosc , ale wiedza którą mozna wpisac w cv

"a co jeśli ja tego tam nie "wkładam" tylko po prostu tam jest ?" Bo Ty nienormalna jesteś pewnie cyborg jakiś;) a w ogóle, to na pewno brzydka, jak noc, bo ładna to by miała faceta, żeby wszystko w domu naprawiał ;)

Gość Jak to najmniej???
piczkaxxxxxxxxxx "Głupotą jest magazynować wszystko w głowie..." rozj**ałaś mnie totalnie głupotą jest magazynowac wszytsko w głowie a co jeśli ja tego tam nie "wkładam" tylko po prostu tam jest ? " Pozwolę sobie zacytować: "rozj**ałaś mnie totalnie" - oczywiście przychodząc na świat już półki kleiłaś.. nic tak po prostu nie jest tam.. widocznie skupiłaś się na tym, obserwowałaś ojca itd. Nikt nie rodzi się z instrukcjami w głowie... :O Mnie tam inne tematy interesowały... żadne składane półki.. Raczej w swoim towarzystwie taką półką bym nie zabłysnęła..

no lepiej zebym powiedziala ze brzydka bo jak ładna to nie uwierzysz :classic_cool: poza tym nie kieruje sie tylko kryterium "zaradnosci " z resztą poznajemy człowieka całe zycie i jak mojego poznawałam to nie mial wypisane na czole czy umie majsterkowac, inne cechy mi odpowiadają wiec przymykam na to oko , a że pojętny dośc to szkolę :classic_cool:

Gość Jak to najmniej???
[zgłoś do usunięcia] piczkaxxxxxxxxxx a jak bys byla pracodawca to jak bys spojrzała na mnie to co ? prześwietlasz mnie i juz wiesz ze umiem wiele rzeczy robic ? dzis nie liczy sie taka zaradnosc , ale wiedza którą mozna wpisac w cv" Gdzie ty widzisz w CV wiedzę???? Gdzie się pytam??? Są tylko dyplomy studiów, które nie mówią o żadnej wiedzy... oraz doświadczenie, które jest oznaką także zaradności... Klejenia półki tam nie wpiszesz... a że bezrobotna będzie to widoczne w CV...