Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jestem wartościowym facetem

Polecane posty

nie ejstes wartosciowym facetem :( nazywasz kobiety szmatami prawiczkiem jestes ze wzgledu na kompleksy i brak okazji a nie na zasady :(

Stev widzę że jednak jesteś dość aktywny. A kultura z czasem obniży wymagania...

Gość ale usprawiedliwania
szanuje się buhahh aha ha haa h bądź uczciwy -> NIKT CIEBIE NIE CHCIAŁ reszta pewnie jest identycznie naciągana ale to typowe dla żałosnych prawiczkó z kafe zakłamani hipokryci

To działa w obie strony i jakby nie patrzeć to faceci częściej właśnie nieciekawie się prowadzą :D

te które na to zasługują tak sie nazywa, np. ja okazji do szmacenia jakbym chciał to bym miał, przecież mógłbym chodzić na prostytutki a tego nierobie

Gość no i jak zawsze
po kilku postach prawiczki pokazują prawdziwą twarz i zaczynają pisać o szmatach i kurwach które się puszczają. Starczy ich trącić i piana się zawsze wylewa. Wartościowy, tak naprawdę, facet to by o sobie tak nie myślał i nie mówił takich rzeczy. No ale wysokie poczucie własnej wartości, w połączeniu z realnie nieciekawą osobowością, jest częstym elementem wielu zaburzeń emocjonalnych. Prawie każdy nieciekawy buc ma się za wartościowego faceta. Patrz prawiczki z kafe.

Samo bycie wartościowym nie wystarczy a pozatym trzeba najpierw kogoś bliżej poznać żeby sie o tym przekonać, a żeby ktoś chciał Cie poznać trzeba mieć jeszcze wygląd, jako facet mógłbyś czasem popodrywać :P

a czemu Ty kapselką z nią sie nieumówisz? Ja tam nie mam zamiaru z nią na siłe sie spotykać, widze że jej nieodpowiadam to daje se spokój

bo muszą sie tak prowadzic bo inaczej byli by zawsze sami albo by byli w związku z puszczalskimi , obecnie ten co sie nie puszcza jest na straconej pozycjii

Gość to samoo
wypowiedz sie to cie od szmat wyzwa,spoko stev nie masz szacunku do kobiet nawet ich nie znajac niee wyglada to zbyt dobrze,nie jestes taki porzadny jestes sfrustrowanym chlopczykiem w ktorym szaleja chormony i wypalaja ci mozg.nie mozesz znalezc kobiety,ktora by ci w tym pomogla,he widzisz nawet mnie nie znasz a oceniles mnie po jednym wpisie brawo,oby tak dalej

"Szmaty" to jest wąski margines, normalny niezakopleksiony facet nie wyciąga w każdej rozmowie tego argumentu, bo wie że to jest po prostu patologia a nie zjawisko powszechne, ale jak ktoś am problem ze sobą to szuka usprawiedliwienia i zrzuca winę na zło tego świata :(

to samo> sama sie nie cenisz, to czemu ja mam Cie szanowac

Mimo wszystko staram się wierzyć, że te "prawiczki" robią sobie jaja. No bo chyba nie można być aż tak skrzywdzonym.

ja nie kombinowałem bo wiedziałem że nie mam szans. Laska szuka przystojniaka. Jak widać dużo się nie pomyliłem.

Gość to samoo
a skad wiesz,ze sie nie cenie?

moja przyszła dziewczyna będzie ze mną szczęśliwa, na pewno zdziwi ją fakt że taki facet jak ja jest prawiczkie ale myśle że to będzie pozytywne zaskoczenie

Gość jeżeli przez
10 lat na kafe taki cream nie zmienił zdania to i tamu po 2 się nie uda :classic_cool:. Przecież pełno kobiet creamika prostowało i nic :D:D:D:D. Popatrzcie na ofermę. Kiedyś dyskutował po ludzku i miał pełno kafe fanek a teraz wyzywa od kurew. Dlaczego? Bo się bardzie frustruje z braku kobiet. Im nie będzie lepiej tylko gorzej. Chyba, że coś zrobią i zmienią życie. Ale widać, że nic nie zrobią. Przynajmniej jeszcze przez kilka lat.

Stev one nie cenią tego żę będziesz prawikiem cenią doświadczenie w tych sprawach u faceta.

fiku mikuu mądrą osóbką jest. Poadacie w skrajności - nieznane jest wam zrównoważone myślenie? Widać, że facet przywiązuje nadmierną wagę do swojego prawictwa, a nie może po prostu zrozumieć, że dla kogoś większe znaczenie będą miały inne wartości? Jak choćby właśnie to, że nie leci się tak po całości i nazywa kogoś szmatą? Dla niektórych dziewczyn po prostu bez znaczenia pozostanie fakt, czy miałeś kogoś w łóżku czy jeszcze nie, bo zwrócą uwagę na inne cechy.

kapselko wiem że jest spokojną dziewczyną, ale kogo szuka to sie niedowiedziałem

fiku miku> bo ją będe kochał, i będe jej wierny, będzie mogła na mnie polegać, a nie tak jak na innych szmaciażach co to tylko patrzą aby zaliczać nowe

Gość to samoo
wiesz co stev......lepiej juz nie mysl,bo ci to nie wychodzi

Gość jeżeli przez
no i ich głównym problemem jest seks. Do seksu nie trzeba specjalnie trenować a nie mieć kompleksów. Tylko związek to osobowość i życie a nie samo pieprzenie. :D:D:D Sam seks to dla tych ich szmat. No ale oni takich nie lubią. :P:P:P

No właśnie. Jeszcze z dziewczyną tak naprawdę do czynienia nie miałeś ale pewniak, że będzie cała happy już jesteś. Jakie durne przekonanie. Najpierw z jakąś bądź i niech ona ci powie, że jest szcześliwa. Póki co , to podstaw by takim pewnym być nie masz

Stev ale żeby kochac druga osobę trzeba wpierw kochac siebi i dobrze czuć się w swojej skórze :) tak będziesz tylko cieniem swej dziewczyny