Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jestem wartościowym facetem

Polecane posty

"Takimi kategoriami to sie mysli w wieku nastoletnim co nam wlasnie udowodnilas Ale panienke musze zaskoczyc obawiam sie ze wiekszosc z nas juz blizej do 30stki niz nastu" A to jakimi kategoriami myślicie? Chyba potrzeba towarzystwa występuje w każdym wieku z tego co mi wiadomo. "Zadawaj jeszcze bardziej genialne pytania to nie dosc ze bede traktowal jak idiotke to jeszcze pusta jak butelke od piwa " Pytałam z ciekawości, nie wiedziałam, że tu taki maraton intelektualny. A tak nawiasem mam w szerokim poważaniu twoją opinię na mój temat, bo poziomem kultury niebezpiecznie zredukowanym do zera właśnie sam udowadniasz, że nie zasługujesz na lepsze traktowanie, niż siarczyste splunięcie w środek swojej chamskiej, pustej mordy.

"Chyba potrzeba towarzystwa występuje w każdym wieku z tego co mi wiadomo." Zależy co rozumieć pod nazwa towarzystwo. Mnie wystarczy jedna osoba a reszta może iść i zdechnąć for all I care.

Gość glupie pytanie
"A to jakimi kategoriami myślicie? Chyba potrzeba towarzystwa występuje w każdym wieku z tego co mi wiadomo.' Alez oczywiscie zel robienie z siebie blazna poraz n-ty juz niekoniecznie i udawanie kogos kim sie nie jest 🖐️ "że nie zasługujesz na lepsze traktowanie,. bla bla bla" Takimi tekstami ludzie coraz bardziej mi uswiadamiaja ze bola ich slowa ktora sa pisane w wirtualnej rzeczywistosci , zabawne doprawdy :D

Darker, no niektórzy pragną więcej, innym wystarczy jedna osoba. Ja tam nie mówię, że każdy musi chcieć szeregu znajomych, bo rzeczywiście są mniej i bardziej otwarci ludzie, ale wszyscy potrzebujemy drugiego człowieka. :P

"ale wszyscy potrzebujemy drugiego człowieka." Ten drugi człowiek też potrzebuje kogoś. Pytanie tylko czy akurat nas :D

niekoniecznie , jezeli ktos długo nie miał znajomych to sie do bycia samemu przyzwyczaił i juz mu nikt nie potrzebny

"Alez oczywiscie zel robienie z siebie blazna poraz n-ty juz niekoniecznie i udawanie kogos kim sie nie jest" A czy ja ci piszę, co masz robić? Pytałam się z ciekawości- dotarło, czy jeszcze nie styka w twoim fistaszku? "że nie zasługujesz na lepsze traktowanie,. bla bla bla Takimi tekstami ludzie coraz bardziej mi uswiadamiaja ze bola ich slowa ktora sa pisane w wirtualnej rzeczywistosci , zabawne doprawdy" Chamstwo jest zawsze odrażające, ale w zasadzie jakoś specjalnie nie odbije się na mojej psychice nieuzasadniona agresja człowieczka z forum. ;)

Zauważyłem ,ze mnie ludzi głównie tylko zawadzają. Brak mi już na nich cierpliwości.

Gość glupie pytanie
"Zauważyłem ,ze mnie ludzi głównie tylko zawadzają. Brak mi już na nich cierpliwości." Do tej samej konkluzji doszedlem , z reguly ludzie potrafia ci noz w plecy wbic jak nie jestes po ich stronie 🖐️

Pewnie się odzwyczaiłeś już. Ja też mam takie stany, że wszyscy mnie drażnią, bo długo siedzę sama w domu, a za jakiś czas szlag mnie trafia i się z kimś umawiam. ;)

Gość niewazne_______kto
Darker, a jak tam z tą 20-letnią dziewczyną? :classic_cool:

Gość pytanie do offermy
latasz codziennie na spotkania zgrupowania ''i love pis' ?

Gość pytanie do offermy
i po tej odp wiadomo ze nie jestes prawdziwym offermą 🖐️

Gość prawdziwy offerma by
nawet nie odpisal na taka zaczepke niskiego lotu, ale co mozna sie spodziewac po gowniarzu bez zainteresowan

Gość ten na czarno z wykrzyknikiem
to tez podszyw, prawdziwy offerma dalej pisze na pomarańczowo.

Gość szkoldliwy udzial forum
prawdziwy od nadmiaru kafe zdurnial i teraz sam jest niskiego lotu

na szczęście to nie wy decydujecie co "napisałby" prawdziwy oferma tylko ja. jak wam się to nie podoba to możecie sobie popisać z pomarańczowym.

Gość do góry bo
żałosne

Gość temat creama stev
się przynał jak to pali parę razy w tygodniu marihuanę. Naprawdę wartościowy facet :classic_cool:

Gość prawda. przyznawał się
do palenia i to cżesto. W tym temacie creama co im ostatnio skasowali. "bo on się musi odbrężyć" i tak sobie jara raz na tydzien albo częsciej. Nawet się zarzekał, że marihuana to nei jest narkotyk i w oóle dla zdrowia ziółko. I nie udawaj bo kto czytał ten wie co pisałeś 🖐️ nawet jak moderia skasowała