Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Fajni faceci

Polecane posty

Gość fajny facet2
no tak lepiej narzekać niż poszukać, albo próbować kogoś poznać. Najłatwiej kogoś oceniać z góry :)

Gość fajny facet2
najłatwiej powiedzieć, że wszyscy są do dupy :P

Gość fajny facet2
wiarę możesz mieć jak nie zaczniesz czegoś robić to skończysz jako 30 letnia dziewica :P

też się zastanawiałam nad tym dopóki nie odnalazłam swojego, czaił się tuż obok...;)

Gość non omnis
a moze to ty jestes nie fajna i dlatego ci fajni nie sa toba zainteresowani?

a ja sie pytam co znaczy FAJNY FACET? bo cos mi sie wydaje, ze to pojecie wzgledne.... kobiety szukaja milych, cieplych, kochajacych i pracowitych a potem zdradzaja ich z niegrzecznymi facetami bo tamci byli za nudni np

kasia5266 Gdzie można poznać fajnego normalnego faceta? a jak myślisz? gdzie można poznać faceta , którego nie ma? :classic_cool::P

Gość fajni faceci dawno zajeci
przez fajne kobiety zostaly same wybrakowane egzemplarze po jednej i drugiej stronie

niekoniecznie.... znam kilku fajnych factow ktorzy sa sami bo wazniejsza byla praca, bo praca byla taka ,ze lepiej nie miec rodziny robiac to co sie robi...

revolver to tak samo jak z kobietami no jak to...przecież każda z nich jest "normalna , wyjątkowa i fajna"... spróbuj im zaprzeczyć...:P

polemizowałbym z Toba revolver ale po cóż, ze mną ? lepiej z nimi...:P ja jestem wyjątkowa i fajna nie wierzysz, twoja strata B777 a nie mówiłem? ;)

jak ktos mowi o sobie, ze jest fajny to znak, ze nie do konca bo brak mu pokory :P a dla mnie pokora i jakas tam skromnosc to jedna z cech fajnej kobiety :D

to twoje zdanie . ja twierdze, ze jesli ktos zadziera nosa to trzeba mu go przytrzec :P

Gość fiku szkola sie zaczela
co tu robisz? :O:O

Gość fajna kobieta
ja też nie wiem, gdzie oni się podziewają :D🖐️

fajna kobieta ja też nie wiem, gdzie oni się podziewają zapewne biegają w głowie...;)

Gość fajna kobieta
revolver, wolałabym, żeby taki pobiegał ze mną po plaży albo chociaż po parku w ramach joggingu :D fajny facet2 - o, sopot powiadasz? Ja co prawda Śląsk, ale skoro już pisałam o plaży... :D "kasia5266 Jeśli chodzi o charakter najgorsi są zarozumiali i wiecznie narzekający.Kto takiego zechce na dłużej.Fajny facet musi mieć dystans do siebie a nie uważać się za bóstwo mieć pozytywne podejście do życia i szacunek do kobiet i umieć słuchać to też ważne.Ale tacy to już chyba wyginęli." - ostatnio na takiego trafiłam :o Przeszkadzały mu nawet skórki w pomidorach :D:D:D

B777 "to twoje zdanie . ja twierdze, ze jesli ktos zadziera nosa to trzeba mu go przytrzec " no to ci nie wyszedł przytyk :D

revolver "a na jakiej podstawie mam tak twierdzić? " rozpoznawanie fajnych kobiet tkwi w twoim interesie, ucz się tego, ucz ;)

revolver, wolałabym, żeby taki pobiegał ze mną po plaży albo chociaż po parku w ramach joggingu gonił i dopadł , a potem smacznie zjadł....hmm...cóż...chyba jednak dalej będzie głodny, w tej głowie...:classic_cool: