Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Fajni faceci

Polecane posty

forma pośrednia to wszystko pomiędzy nieosiągalnym ideałem o jakim marzymy a niezjadliwym osobnikiem, który w zasadzie też jest ideałem tego , czego byśmy chcieli uniknąć. Teraz tylko kwestia w stronę której granicy bardziej się kierujemy, nie należy pomijać różnych czynników np. desperacja, nacisk społeczny etc. Tak myślę:)

no cóż..to macie ciężko ponieważ najwięcej jest skrajnych - totalnych prostaków lub ciepło-miękkich kluch...:)

wychodzi na to że jest wiele form pośrednich, zależy co postawimy na granicach;pp

Halszky, właśnie te czynniki miałem na myśli. Fiku, czemu przeczysz sama sobie, myślisz, że Twoje wypowiedzi pozostają bez echa na kafe. Już dawno określiłaś swój ideał.

forma pośrednia to wszystko pomiędzy nieosiągalnym ideałem o jakim marzymy a niezjadliwym osobnikiem, który w zasadzie też jest ideałem tego , czego byśmy chcieli uniknąć. Teraz tylko kwestia w stronę której granicy bardziej się kierujemy, nie należy pomijać różnych czynników np. desperacja, nacisk społeczny etc. Tak myślę wydaje mi się , ze jednak jest to forma bardziej "idealna" i pożądana z tego względu , że mężczyzna zapewniający kobiecie różne emocje - jest jak najbardziej pożądany i poszukiwany...reszta jest tylko cieniem , tej pożądliwości...:P

Gość fajna kobieta
O formę pośrednią mi chodziło, dokładnie :D baldur - nie ma więc szans na znalezienie bratniej duszy, bo "taki świat"?:o Zważcie też, że "idealny" też może być różnie interpretowany, np idealny->przewidywalny->nudny :p albo frustrujący, bo przy idealnym stresowałabym się, że ja do końca idealna nie jestem:o Nie szukam ani misia, ani casanovy, ani ideału.

baldur jak to miło z ez taką uwaga śledzisz moje wypowiedzi :) na przyszłość czytaj ze zrozumieniem :)

fajni faceci jak szybko kogoś nie znajdą to stają się bardzo szybko niefajni (alkohol, hazard, izolacja od ludzi itp) z kobietami zresztą też tak jest ale proces jakby wolniej przebiega

Gość fajna kobieta
Warto więc zaryzykować. Póki jeszcze zegar nie zaczął tykać... :p:D

Warto więc zaryzykować. Póki jeszcze zegar nie zaczął tykać... zegar cyka cały czas i nigdy się nie zatrzymuje , nawet na chwilę - pomyśl zatem o następnych urodzinach.... :classic_cool: ;)

revolver mnie chodziło o to , o czym wspomniała fajna kobieta, że tam w puste miejsca ideału dodatniego i ujemnego każdy sobie wstawia swoje dane:D z tymi wybrańcami dni płodnych i niepłodnych to odrębna historia, bo autor u którego o tym czytałam zakładał, że człowiek z natury jest poligamistą, czyli w zasadzie każdy mógły sobie sprawić harem na każdą pogodę i w przypadku kobiet- dzień cyklu :>

Gość fajna kobieta
revolver zegar cyka cały czas i nigdy się nie zatrzymuje , nawet na chwilę - pomyśl zatem o następnych urodzinach.... To był żart z tym zegarem, wyluzuj :) Uważam, że presja wieku czy znajomych to mało istotny czynnik w odnalezieniu jakże tej niesamowicie ciężkiej w odszukaniu (zepsuty świat ;) )"bratniej duszy". Jednym zdaniem - mam to w dupie. Odnalezieniem bratniej duszy w epoce zmarszczek też nie pogardzę:classic_cool:

Gość fajna kobieta
"fajni faceci jak szybko kogoś nie znajdą to stają się bardzo szybko niefajni (alkohol, hazard, izolacja od ludzi itp) z kobietami zresztą też tak jest ale proces jakby wolniej przebiega" To potwierdza teorie, że kobiety są silniejsze psychicznie :D Nie zapominajmy, że poza miłością jest jeszcze wiele innych, 'ciekawych' rzeczy, dzięki którym życie staje się piękniejsze :)

Gość fajna kobieta
O właśnie, sport na przykład:p

revolver mnie chodziło o to , o czym wspomniała fajna kobieta, że tam w puste miejsca ideału dodatniego i ujemnego każdy sobie wstawia swoje dane z tymi wybrańcami dni płodnych i niepłodnych to odrębna historia, bo autor u którego o tym czytałam zakładał, że człowiek z natury jest poligamistą, czyli w zasadzie każdy mógły sobie sprawić harem na każdą pogodę i w przypadku kobiet- dzień cyklu :> są tacy , co maja harem na każdy dzień i "wkładają" w miejsce puste kiedy tylko się da...:classic_cool: a człowiek z natury jest także monogamistą - ze strony duchowej - a ze strony cielesnej- poligamistą...dwa w jednym...:)

ok ale mówimy o tych potencjalnych, bo ci wkładający ew. przyjmujące jak dla mnie nie mieszczą się w zakresie spraw do rozpatrzenia;) co do poligamii to właśnie już różne artykuły czytałam i zdania są podzielone jaka ta nasza natura zarówno biologiczna jak i psychologiczna jest, ale to już nie ten temat.

ciekawe kto jest tak zajebiście miły , ze mnie blokuje , abym nie mógł pisać odpowiedzi ...zważywszy , ze mój nick jest właściwie nieważny i niezauważalny ...komu na tym zależy? :)

Gość fajna kobieta
"halszky i alkohol i hazard;p" Nie musi być tak destrukcyjnie :D Ja tam jestem za wiernością. Z naturą czy wbrew niej :p A co do eksperymentów - zawsze można się dogadać i odpowiednio pod tym względem dobrać:D "revolver ciekawe kto jest tak zaj**iście miły , ze mnie blokuje , abym nie mógł pisać odpowiedzi ...zważywszy , ze mój nick jest właściwie nieważny i niezauważalny ...komu na tym zależy? " Mówisz o blokadzie tych 60 sekund od wysłania ostatniego posta? Chyba coś dzieje się z kafeterią, bo mi też takie coś wyskakuje (niektóre posty muszę pisać po 2 razy, bo nie skopiowałam tekstu, a nie wysłał się, ani nie zapisał:o) a mam niezaczerniony nick.

Gość malagenia
nie w polsce, zaręczam cię , jeżeli nie chcesz mieć żałosnego życia szukaj w innych krajach: francji, niemczech, włoszech z polskim nieudczacznikiem nigdy nie będzie dobrze, nie łudź się

Gość 123aas
Normalni faceci w większości dali sobie spokój z kobietami i mają inne cele w życiu gdyż większość kobiet nie należy do fajnych.