Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia samosia1

Dlaczego mężczyźni narzekają na kobiety, a postępują tak samo ?

Polecane posty

Czemu mężczyźni,którzy wcześniej byli zranieni przez kobiety, zachowują się tak samo? Chcą się odegrać ? Poczuć, jak to jest kogoś zranić, zrobić komuś przykrość?

Gość zawiodlas sie zapewne na kims
ktos cie zranil ?

Narzekacie,że kobiety was porzucają, ranią, robią różne przykrości , a robicie to samo względem kobiet. Dlaczego? Przecież sami wiecie, że nie jest to przyjemne.

Gość wystrachnal sie
odszedl bez slowa czy o co chodzi ?

Ale są mężczyźni, którzy robią wszystko ,aby kobieta ich polubiła, a potem przestają sią odzywać. Przecież można to zakończyć inaczej, jeśli juz nie chcą utrzymywać znajomości.

Gość wybierz jedną z odpowiedzi
''robią wszystko ,aby kobieta ich polubiła, a potem przestają sią odzywać. '' - przestraszył się zobowiązań, - nie miał odwagi przyznać się, że znudziłaś mu się i chce zakończyć znajomość więc przestał się odzywać bez tłumaczenia się, - poznał nowy obiekt zainteresowań, - coś mu nie spodobało się w tobie i jak dziecko obrażony poszedł w swoją stronę ( wybierz sobie właściwą odpowiedz)

Napisałam mu coś. On to zrozumiał po swojemu ( na swoją niekorzyść) i obraził na mnie. Przestał się odzywać. Byliśmy tylko znajomymi, ale tu chodzi o sposób zakończenia znajomości. Nie chce więcej mieć ze mną kontaktu, to powinien to napisać.

Dlaczego mężczyźni narzekają na kobiety, a postępują tak samo ? Czemu mężczyźni,którzy wcześniej byli zranieni przez kobiety, zachowują się tak samo?Chcą się odegrać ? bo biorą za przykład kobiety i chcą im dorównać...:classic_cool: :P

Tu chodzi o sposób zakończenia znajomości. Dlaczego ludzie nie potrafią normalnie , w kulturalny sposób zakończyć takiej czy innej relacji?

Jak znajomość koleżeńska to przestań sie ciskać. ZNAJOMI są rózni. Zrozumiał jak zrozumiał, skoro taki wrażliwy, a Ty nie miałaś tego namysli co mysli, widać nie odbieracie na tych samych falach.

to samo pytani mozesz zadac kobietom :P dlaczego zdradzone laski czesto odgrywaja sie na facetach?

revolver, ale wiedzą,że jest to nieprzyjemne i moga kogoś zranic takim postępowaniem. oczywiście ...pod warunkiem , że będziesz przejmowała się postępowaniem kimś , kto nie chce Cię znać...;)

Gość malolat czy wiek ponad 20
pytanie zasadnicze ile lat ma ten mezczyzna bo jak nascie to co dziwic sie

zdradzil cie ktos kiedys? chyba nie... w czlowieku zdradzonym rodzi sie i lek przed kolejna zdrada i chec jakiejs tam zemsty... i za to odpowiada matka natura a nie nasze widzi mi sie.

Nigdy nie zostałam zdradzona. Jest mi tylko przykro, bo myślałam, że ten człowiek jest inny. Obiecał mi coś i nie dotrzymał słowa.

Gość AAmo
a może miał wypadek...