Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia samosia1

Dlaczego mężczyźni narzekają na kobiety, a postępują tak samo ?

Polecane posty

Napisałam ,że dorosły, a nie w starszym wieku. Obiecał mi coś dla mnie ważnego i nie dotrzymał słowa. Przykro, że zakończył to właśnie tak.

Moim zdaniem wiele osób ma na koncie bycie zranionym i zranienie kogoś. Niestety poza sytuacjami takimi, jak zdrada, często ludzie nie robią tego celowo. Po prostu, tak wychodzi. Oni czasem tak mają, że najpierw byli zauroczeni, a potem jednak im przeszło i nie wiedzą, co z tym zrobić...

dokladnie... czasami rania kogos niechcacy. sa sytuacje gdy jedna strona obiecuja sobie za wiele.

Gość jcvghbjn
ahoj zoska :classic_cool:

Gość jcvghbjn
zadanie pytania ile masz lat nie jest dokuczaniem :classic_cool:

Gość kagasan
Co chcesz jeszcze wyjaśniać? Facet nie chce z Tobą kontaktu, to przecież oczywiste i choć wiem, że dostawanie "kosza" boli, to jednak trzeba żyć dalej, dla mężczyzn to codzienność niekiedy, choćby dla tych prawiczków kaffeteryjnych odrzucanych od zawsze.

Gość bo to kolejny egoista
''Obiecał mi coś dla mnie ważnego i nie dotrzymał słowa.'' faceci obiecuja jak cos chca potem maja gdzies

Gość kagasan
''Obiecał mi coś dla mnie ważnego i nie dotrzymał słowa.'' faceci obiecuja jak cos chca potem maja gdzies" Kobiety również tak postępują.