Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylebrof

Minusy bycia atrakcyjnym?

Polecane posty

kolejne : - atrakcyjny facet szybciej zaliczy laske niz przeciętniak - atrakcyjna kobieta predzej da przystojniakowi a przeciętniak bedzie musiał sie bardziej wysilic

Gość dhdyyy
hhchcb

"ludzie z góry zakładają, ze jesteś pusta/ głupia " Jacy ludzie? Obcy? Każdemu chcesz się podobać? W takim razie jesteś pustak. "naprawdę fajni mężczyźni boją się ładnych kobiet " Naprawdę fajnych mężczyzn jest baaardzo mało więc to nie tak, że się ciebie boją tylko twoje co obrotniejsze koleżanki już się nimi zajęły. "koleżanki nie zapraszają ślicznych dziewczyn na imprezy,tym bardziej, gdy wiedzą, że będzie tam mężczyzna, którego chcą "zbajerować"" Takie rzeczy to w gimnazjum. "bezczelni męźczyżni ośmielają się wychodzić z propozycją seksu bez zobowiązań" A z propozycją czego mają wychodzić? Uważasz, że obcy facet podejdzie do ciebie bo mu sie twoja torebka podoba? :D:D:D "na ulicy głupie gwizdanie, komentarze jakichś żuli/buraków/ prostaków " Przyjdzie czas gdy za tym zatęsknisz. "w autobusie zboczeńcy łapiący za d**ę jak jest tłok " To się nie nadstawiaj :D "koledzy gapiący się na biust zamiast na oczy " A co w tych oczach niby takiego fajnego? Nie chcesz aby się gapili na cycki to je schowaj.

Gość sgsgs
atrakcyjna kobieta => Zmien płyte bo przynudzasz na Kaffe od dawna, i bajdurzysz jak psychiczna . Wymyslalas tu rozne prowokacje jak nienormalna. A w rzeczywistości jestes samotną sfrustrowaną starą panna grubo po 30 bez faceta.

Gość Atrakcyjna kobieta
Jejku ja już z siłowni wróciłam, a tutaj dalej domysły na temat mojego życia! Niesamowite! :D Wy to musicie mieć boskie życie! :D Książkę zapewne o mnie piszecie..

Gość Atrakcyjna kobieta
Ale mnie to akurat bardzo dziwi, że takie zainteresowanie wariatką brzydką. Mnie tam ludzie nieciekawi nie przyciągają... Zawsze myślałam, że to wariaci narzucają się zdrowym, a nie odwrotnie - zdrowi czekają na wariatów ..

Gość sgsgs
Z jakiej siłowni debilko, siedzialaś tu cały czas i śledzilas ten topik. Ale marz dalej oszołomko.

Gość Atrakcyjna kobieta
Z pewnością tak było.. Ale jestem debilką, a ty taki mądry, że tyle wiesz... O ja..

Gość Atrakcyjna kobieta
Psychotropy mi się kończą..:D

Gość Atrakcyjna kobieta
Napisz jeszcze więcej mądrości.. To takie mądre!

Gość Atrakcyjna kobieta
Tak z pewnością. Ty nie potrzebujesz, jak widać..

Gość xx423
nie ma minusów bycia atrakcyjnym jeśli posiada się umiejętność wykorzystywania swoich''atutów'' w życiu.:)

Gość Atrakcyjna kobieta
Nikt nie twierdzi, że są plusy ...

Gość belerofront..
Atrakcyjna kobieta zmień leki :P mówiłem że to ta sama wariatka

Gość xx423
są podejrzewane o zdrady cześciej niż te mniej atrakcyjne -bzdura,to zależy od partnera i zachowania atrakcyjnej, te mniej atrakcyjne jeśli zachowują się prowokująco też są podejrzewane o zdrady coś jeszcze?

Gość Atrakcyjna kobieta
Od kiedy tak łazicie za wariatką? Ja myślałam, że takich ludzi omija się szerokim łukiem, a nie za nim łazi...

Gość Atrakcyjna kobieta
xx423 są podejrzewane o zdrady cześciej niż te mniej atrakcyjne -bzdura,to zależy od partnera i zachowania atrakcyjnej, te mniej atrakcyjne jeśli zachowują się prowokująco też są podejrzewane o zdrady coś jeszcze?" Ale atrakcyjne mają więcej okazji...

Gość Atrakcyjna kobieta to psychicz
na :O🖐️ którą łatwo poznać po wielokropku i stylu pisania :O

Gość xx423
Ale atrakcyjne mają więcej okazji... to zależy do czego -do seksu? następna bzdura ,teraz gdy jest internet nawet pusie mają szanse na seksik coś jeszcze ?bo się rozkręcam :P

Gość Atrakcyjna kobieta
W dodatku wiecznie ten sam rynsztokowy styl pisania pod wieloma nickami i te samiuteńkie teksty jak z taśmy.

xx423 to wcale nie jest bzdura. jesli facet jest z atrakcyjną kobietą znacznie cześciej ma potrzebe zapytania czy jest zdradzany albo obawy czy sie nie znudził, czy daje rade podołać.

Gość Atrakcyjna kobieta
Sama piszę ciągle pod różnymi nickami bom upośledzona psychicznie i na rencie...:O Kafe to całe moje smutne życie...:(

Gość Atrakcyjna kobieta
xx423 Ale atrakcyjne mają więcej okazji... to zależy do czego -do seksu? następna bzdura ,teraz gdy jest internet nawet pusie mają szanse na seksik coś jeszcze ?bo się rozkręcam " Masz rację, ale tutaj jednak jest taka różnica, że owe pusie itd. mają, bo szukają.. A za atrakcyjnymi faceci łażą. I czasami mimo, że nie miała tego w planach może jednak ulec oczarowaniu...

Gość Atrakcyjna kobieta to ułomna
.

Gość xx423
to zalezy od faceta,jeśli jest pewny siebie,atrakcyjny ,ma zaufanie do swej pięknej kobiety ,nie okazuje zazdrości na każdym kroku