Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylebrof

Minusy bycia atrakcyjnym?

Polecane posty

Gość Atrakcyjna kobieta
Mnie na przykład jakiś przysyłał kwiaty, mimo że nic między nami nie było. Na szczęście przychodziłam wcześniej do domu i udawało mi się to jakoś ukryć.. aby nie wzbudzić w nim jakichś dziwnych odczuć względem tego...

Gość xx423
A za atrakcyjnymi faceci łażą. I czasami mimo, że nie miała tego w planach może jednak ulec oczarowaniu... bzdura,chcesz to zdradzasz ,nie chcesz zdradzać unikasz sytuacji w ktorych mozesz ulec chwili

xx423, zgadza sie zależy od faceta, ale to absolutnie nie jest bzdura jak stwierdziłaś. widzę że się rozkręciłaś ale nie w tym kierunku co trzeba.

Gość minusem jest na pewno
nienawiść ze strony zakompleksionych kobiet i ocena wielu mężczyzn, że skoro ładna, to łatwa głupia etc

Gość belerofront..
kobity z kafe są pojebane jak ta wariatka a k :D

Gość belerofront..
atrakcyjna co jeszcze wymyślisz :D do wieczora masz kupę czasu:P

Gość Atrakcyjna kobieta
[zgłoś do usunięcia] xx423 A za atrakcyjnymi faceci łażą. I czasami mimo, że nie miała tego w planach może jednak ulec oczarowaniu... bzdura,chcesz to zdradzasz ,nie chcesz zdradzać unikasz sytuacji w ktorych mozesz ulec chwili" Jednak widzę, że nie znasz życia.. które nie jest czarno-białe.. bywaja i inne kolory. Koleżance niezbyt atrakcyjnej zawsze się wydawało, że ona to taka moralna i nigdy w życiu by nie zdradziła faceta, którego niby kochała (a chyba tak naprawdę to kochała, bo innego nigdy nie znała). Aż zaczął z nią pracować jakiś nowy.. Wcale nie lepszy od brzydkiego męża, ale jednak inny... Zanim się obejrzała zakochała się. Dzisiaj po rozwodzie i mieszka z tamtym. I nigdy już nie mówi nigdy... Nigdy niczego nie jest pewna..

"Jednak widzę, że nie znasz życia.. które nie jest czarno-białe.. bywaja i inne kolory." ten tekst zawsze powtarzają kretynki usprawiedliwiające swoje durne zachowania. :P

Minus jest tylko jeden - trzeba szybko nauczyć się eliminować ze swego życia kawalerów, którzy zastawiają na kobietę sidła tylko ze względu na jej wygląd. A reszta to same plusy i przyjemności:).

Gość Atrakcyjna kobieta
żaba Letycja - a mnie żal kretynek, którym się wydaje że wiedzą dokładnie jak zareagują na każdą sytuację w swoim życiu.

xx423, tu kolejny przykład ze w złą strone idziesz. nigdy nie wiadomo co sie zrobi pod wpływem podniecenia. niby nie chcesz ale jednak to robisz. czasem tylko wydaje nam sie ze to niewinny flirt, wiec brniemy w to dla przygody.

Gość xx423
atrakcyjna ,chodzi mi o to że ludzie usprawiedliwiają swoje niepowodzenia np tym ze są nieatrakcyjni lub tym ze są atrakcyjni. I to Ty widzisz świat czarno-biały ,nie ja

Gość Atrakcyjna kobieta
PrzemierzamPolaLasy - jednak to spore uproszczenie.. spore spłaszczenie.

Gość belerofront..
a k ty zyebie lecz się już czas :P jesteś tu stałym bywalcem kafeterii i nkogo nie masz :P

Gość DO Atrakcyjna kobieta
Masz cos z glowa 🖐️

"a mnie żal kretynek, którym się wydaje że wiedzą dokładnie jak zareagują na każdą sytuację w swoim życiu." typowa idiotka kafeteryjna - na podstawie jednego zdania tworzy sobie teorię i sama ze soba dyskutuje :D "Minus jest tylko jeden - trzeba szybko nauczyć się eliminować ze swego życia kawalerów, którzy zastawiają na kobietę sidła tylko ze względu na jej wygląd. A reszta to same plusy i przyjemności" zgadzam się 🖐️

Gość Atrakcyjna kobieta
xx423 - w żadnym wypadku tak nie jest. nie widzę czarno-biało i nic nie uzasadniam wyglądam. Choć wiele się czuje i widzi. Bycie atrakcyjnym ma wiele plusów i oczywiście nie chciałabym być brzydsza mimo wszystko. Ale nie jest tak, że z tego względu jest tylko różowo.. Bo bywa nawet niebezpiecznie.

Gość po wielokropkach ją poznacie
i pisze parę postów pod rząd. tworzy historie jak to faceci się za nią uganiają:D:D:D:D

Gość xx423
xx423, tu kolejny przykład ze w złą strone idziesz. nigdy nie wiadomo co sie zrobi pod wpływem podniecenia. niby nie chcesz ale jednak to robisz. czasem tylko wydaje nam sie ze to niewinny flirt, wiec brniemy w to dla przygody. ? jeśli podoba mi się facet z pracy,flirtujemy ,iskrzy i jadę z nim na 2 dniowe szkolenie w innym miescie ,to musiałabym być totalną idiotką gdybym po upojnych nocach usprawiedliwiała się ze ja nie chciałam ale tak sie samo zrobiło :O :P

Gość Atrakcyjna kobieta
"Minus jest tylko jeden - trzeba szybko nauczyć się eliminować ze swego życia kawalerów, którzy zastawiają na kobietę sidła tylko ze względu na jej wygląd. A reszta to same plusy i przyjemności" Czyli jak zaprosić go na pierwszej randce na testy psychologiczne, które to zdradzą??? Bo przecież innych metod nie ma. Bywają głupcy, którzy się z tym nie kryją, ale bywają i dobrzy aktorzy. A szybka, bezpodstawna ocena może być na tyle mylna że można przegapić w życiu coś ważnego..

Gość Atrakcyjna kobieta
xx423 - dwa dni, to oczywiście nie.. Ale bywają wytrwali którzy latami się plączą.. pomagają, są w chwilach kiedy bliski być nie może.. Nikt nie przewidzi uczuć.. to nieuchwytne..

Gość Atrakcyjna kobieta
xx423 - ilu w życiu miałaś facetów?

Gość hdghdgd
""""""po wielokropkach ją poznacie i pisze parę postów pod rząd. tworzy historie jak to faceci się za nią uganiają """"""""""" Bo psychiczna nikogo nie ma i tyle.

Gość xx423
ło matko nie liczyłam dokładnie ,ale troche ich było

Nie jest niemożliwym wyczucie zamiarów mężczyzny. Nie musi to być na pierwszej randce, może to być na którejś tam. Jak widzę, że mężczyzna nazbyt przyśpiesza tempo znajomości, to włączam swój radar, hehe.

Gość Atrakcyjna kobieta
xx423 ło matko nie liczyłam dokładnie ,ale troche ich było" A wiedziałaś przy pierwszym, że to dopiero początek twojego życia uczuciowego? Wszystko przewidziałaś?

Gość xx423
A wiedziałaś przy pierwszym, że to dopiero początek twojego życia uczuciowego? Wszystko przewidziałaś? złe pytania,chodzi mi o zdrady ,irytują mnie usprawiedliwienia typu''stało się ,a nie chciałam'' chce to zdradzam ,bo nie mówię w odp momencie ;;stop'' nie chce --uciekam, gdy zaczynarobić się niebezpiecznie

Gość Atrakcyjna kobieta
PrzemierzamPolaLasy Nie jest niemożliwym wyczucie zamiarów mężczyzny. Nie musi to być na pierwszej randce, może to być na którejś tam. Jak widzę, że mężczyzna nazbyt przyśpiesza tempo znajomości, to włączam swój radar, hehe." Nie zawsze tak to jest.. nieraz długo nie dąży, bo np. ma wyrzuty sumienia względem kolegi itd. a tak naprawdę do świętości myśli względem kobiety mu daleko. Albo tutaj dziewczyna kiedyś pisała, że myślała że trafiła na takiego niewinnego i cudownego faceta, który jest daleki od wykorzystania, a okazało się, że nie dążył do zbliżenia, bo jest impotentem. A nie z czystości uczuć.

Odnośnie tych testów psychologicznych - trzeba po prostu wiedzieć jak się zachować, jeżeli nie ucieknie od razu to widać albo fajny facet, albo chory...ale to potem wyjdzie :P

Gość Atrakcyjna kobieta
xx423 - ale chodzi mi o to, że wszystkiego zwyczajnie nie da się przewidzieć. Wiedziałaś, że twój pierwszy związek się rozpadnie ... i drugi... i trzeci... i ile ich tam miałaś?