Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyna...26

Jak mu pomóc? Prawdopodobnie On nie będzie mógł mieć dzieci.

Polecane posty

Gość Blondyna...26

witam mam problem z moim ukochanym, miał wypadek na siłowni, który spowodował, że może mieć problemy z potomstwem, tzn. pół na pół, że będzie mógł mieć dzieci. On to bardzo przeżywa, zamknął się w sobie. Ja mam utrudnioną sytuację, ponieważ On obecnie przebywa w Niemczech, a ja w Polsce i na razie nie mam jak do Niego jechać. Odkąd się o tym dowiedział, nie kontaktuje się ze mną, wiem to od Jego przyjaciela. Pisałam mu sms, jak bardzo Go kocham, że są inne możliwości spełnienia się w roli rodziców, że to nie koniec świata, ale nie wiem, jak On na to zareagował. Pewnie to dla Niego okropne przeżycie, bardzo bym chciała być teraz razem z NIm, żeby poczuł, że to nic nie zmienia, że jeszcze bardziej mi na Nim zależy. Musiałam się komuś wyżalić, komuś obcemu, kto z boku na to popatrzy. Proszę piszcie, zapraszam również do pisania mężczyzz, będę bardzo wdzięczna.

Gość c.s.
jaki wypadek na siłowni???? przytrzasnął se jaja sztangą?

Gość Blondyna...26
widzicie tutaj tak jest, ze jak czlowiek chce się wyżalić, to zawsze ktoś się znajdzie, kto sobie będzie robil jaja, a moim zdaniem to nic śmiesznego, wrecz przeciwnie. OK, jeśli mają być dalej takie teksty, to nie było tematu.

Gość c.s.
nie robię sobie jaj, sam ćwiczę na siłowni i zastanawiam się co to za wypadek że można nie mieć dzieci. Bo ja na siłowni z takim czymś się jeszcze nie spotkałem 🖐️

Gość Blondyna...26
oki jakas rurka, ktora byla nie zabezpieczona trzasnela Go w jaja i jedno zostalo zmiazdzone do tego stopnia, ze musieli je usunac ;(

Gość c.s.
z jednym jajem można mieć dzieci :) tylko libido będzie mniejsze, ale temu można zaradzić biorąc zastrzyki testosteronu 🖐️

Skoro to jest pół na pół to powinnaś zacząć się modlić, żeby padło jednak na to pół gdzie będzie mieć dzieci. Odwiedzić też by się przydało, ale być może mieszkasz za daleko od granicy niemieckiej.

Gość ikeas
Sory ale nie moge ze smiechu :D wiem ze to tragiczne ale nie jestem w stanie wyobrazic sobie sytuacji zeby rurka zmiazdzyla jajo.A wyobrazasz sobie seks z nim? Mam do czynienia z kaleką i w 90% jestem pewna ze jego kompleksy zniszcza Twoja psychike, nie dasz rady tak zyc wiec lepiej byloby dla was zebyscie to skonczyli

No, to przeżył facet:(. Zdałoby się Go wesprzeć i pocieszyć trochu, bo przecież chyba drugie jądro ma nieuszkodzone, no nie? A to daje możliwość posiadania potomstwa w przyszłości, choć trochę sprawę może utrudnić.

Gość Blondyna...26
modle sie, zeby mógł miec dzieci, bo wiem, jakie to dla Niego ważne, ale to nie jest cos z czym nie mozna zyc, zrozumcie, sa gorsze rzeczy na swiecie!!! ja Go dalej kocham i jesli będzie tak, ze nie będziemy mogli miec dzieci, to zawsze mozna adoptowac, poza tym medycyna idzie ciagle naprzod. Martwie sie tym, ze On sobie nie poradzi, ze sie calkiem zalamie i co najgorsze, wiem od Jego przyjaciela, ze jaks ie dowiedzial, o tym, to chcial skonczyc z Nami, a ja bym juz tego nie przezyla. Mieszkam daleko od granicy, zreszta nie moge z dnia na dzien brac wolne, juz niedlugo mam nadzieje, ze uda mi sie do Niego pojechac. Chce zeby wiedzial, ze to wogole nie zmienia moich uczuc do Niego.

Gość Blondyna...26
modle sie, zeby mógł miec dzieci, bo wiem, jakie to dla Niego ważne, ale to nie jest cos z czym nie mozna zyc, zrozumcie, sa gorsze rzeczy na swiecie!!! ja Go dalej kocham i jesli będzie tak, ze nie będziemy mogli miec dzieci, to zawsze mozna adoptowac, poza tym medycyna idzie ciagle naprzod. Martwie sie tym, ze On sobie nie poradzi, ze sie calkiem zalamie i co najgorsze, wiem od Jego przyjaciela, ze jaks ie dowiedzial, o tym, to chcial skonczyc z Nami, a ja bym juz tego nie przezyla. Mieszkam daleko od granicy, zreszta nie moge z dnia na dzien brac wolne, juz niedlugo mam nadzieje, ze uda mi sie do Niego pojechac. Chce zeby wiedzial, ze to wogole nie zmienia moich uczuc do Niego.

Ikeas, Twoje rady na pewno nie pomogą autorce. Mają się rozstać, bo facet miał wypadek? Ogarnij się, co Ty w ogóle gadasz:(. Przecież to dalej ten sam facet, którego pokochała!

Autorko, Twoja rola w tej historii jest bardzo ważna, jeśli nie najważniejsza. Nie daj mu się załamać:). Oczywiście, że są gorsze nieszczęścia, co nie znaczy, że takie nagłe okaleczenie nie wywrze wpływu na psychikę Twojego mężczyzny. Myślę, że z Twoim wsparciem wszystko sobie ułoży. Jasne, że są różne możliwości, by stać się rodzicem. Mam jednak takie przeczucie, że Wam szczęście dopisze:).

Gość kopkpo
facet, ktory pakuje na silowni przezywa, ze nie bedzie mogl miec dzieci? dziwne..

'facet, ktory pakuje na silowni przezywa, ze nie bedzie mogl miec dzieci? dziwne.' Mamy rozumieć, że siłownia jest tylko dla idiotów? Ahahahhahaa. To się nazywa ograniczenie:).

Gość c.s.
kurrwa, jedno jajo produkuje plemniki. Nawet jeśli w spermie będzie ich za mało to z pewnością da radę zrobić dziecko in vitro. Jedno jajo nie wyprodukuje natomiast zbyt dużej ilości testosteronu, ale jak już wspomniałem, można wspomóc się zastrzykami z testosteronem, na receptę są tanie i z libido też wtedy nie będzie problemu.

Gość a skąd wiesz że on może
mieć problemy z zapłodnieniem? Od niego, powiedział ci sam osobiście? czy może dobry kumpel ci naopowiadał, a ty wysyłasz idiotyczne smsy na temat, o którym on z tobą nie rozmawiał?

Gość Blondyna...26
on mi powiedzial o tym wypadku, i ze bedzie miec robione badania, ale nie powiedzial kiedy, dopiero wczoraj jego przyjaciel, ktory napewno nie kreci napisal do mnie i wszystko mi wyjasnil.

Gość Blondyna...26
Przemierzam PolaLasy dziekuje za wsparcie, tego mi bylo trzeba a co do wypowiedzi ikeas to ta wypowiedz sama wyjasnia z jaka niedojrzala osoba mamy do czynienia, ktora jak widac pewnie jeszcze nigdy nie kochala!!! w milosci nie mozna byc egoista i patrzec tylko na siebie, moj facet jest wspanialym czlowiekiem, i tylko to sie liczy dla mnie, jesli chodzi o sex, to na pewno napoczatlu bedzie sie krepowal to jest zupelnie normalne, ale jesli sie kocha to wszystko jest mozliwe, ze mury prysna.

Gość Blondyna...26
c.s. dzieki, rowniez za wypowiedz, mam tylko nadzije, ze wszytsko sie ulozy i ze wkoncu sam sie do mnie odezwie, bo sie bardzo martwie o Niego a tak pozatym to sporo wiesz na ten temat.

Gość a skąd wiesz że on może
czy tzw. przyjaciel miesza. Poczekaj aż chłopak sam zechce z tobą rozmawiać i cokolwiek ci powiedzieć, nie słuchaj kolegi, bo on nie musi mówić prawdy bo jej nie zna. Zresztą, to zbyt intymna sprawa, żeby z tego robić sensację.

Gość Blondyna...26
otulona_snem wybieram sie do Niego 17 wresnia, mam wtedy 8 dni urlopu, wiem, ze to dla Niego ogromne przezycie, ale powiem Wam, ze ja dlatego pisze do Niego te sms, zeby On chociaz w ten sposob wiedzial, ze ja mysle o NIm i ze mi ciagle na Nim zalezy.

Gość kokoijio
Mamy rozumieć, że siłownia jest tylko dla idiotów? Z moich doswiadczen wynika, ze faceci ktorzy naboznie chodza na silownie, nie opuszczajac zadnego dnia, nie reprezentuja soba nic wartosciowego. Inteligentni faceci wybieraja zazwyczaj inne formy sportu jak biegi, rower itp.

A to czasem nie jest tak, ze facet w Nieczech poznał jakąś fajną laskę, postanowił z Tobą zerwać ale nie wiedział za bardzo jak to honorowo zrobić i z kumplem wymyślili tę bajeczkę?

Gość Blondyna...26
a skad wiesz ze on moze sluchaj ja wiem, ze moze sie Wam zdawac , ze Jego kolega miesza, ale tak nie jest, ONi sa lekarzami obaj poza tym to sa najlepsi przyjaciele, On po prostu wiem, ze ja sie o Niego martwie, a ze ON sie nie odzywa, ze milczy, to postanowil mi o tym powiedziec. On nie mial by powodu klamac!!!

Gość Blondyna...26
kokoijio moj facet nie spedza na silowni kazdej wolnej chwili, a to, ze chce fajnie wygladac to ja nie widze w tym zadnego problemu. jesli to mu sprawia przyjemnosc to nie ma sprawy.

Gość Kasik 11
teraz wydaje ci sie że jakoś to przeskoczysz, ze adoptujesz dziecko... w praktyce to jest bardzo cieżka sprawa, ja np nie umialabym żyj tylko nadzieją że jednak moze miec dzieci....

Gość Blondyna...26
Randman na pewno w Niemczech jest wiele fajnych i o wiele atrakcyjniejszych dziewczyn ode mnie, ale mimo wszystko ja wierze mu. On wiele wycierpial i nie sadze, ze jesli chodziloby o inna kobiete, to ze wymyslil by cos takiego ze swoim kolega, byle tylko mi o tym nie powiedziec wprost. Na pewno kobietki sie za NIm ogladaja, ale coż to bylby za zwiazek gdybym mu ufała, wtedy to nie miałoby juz zadnego sensu.