Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdjsddk

CZY MOGĘ się malować w szkole sredniej?

Polecane posty

Gość sdjsddk

podkład blyszczyk eyeliner i tusz mam zamiar uzywac ale nie wiem czy to nie bedzie przesadzone. nie jestem pseudo damą jak niektóre u mnie w klasie ale lubie czuc sie dobrze ze sobą stąd pytanie 🌼 pozdrawiam!

No pewnie. To nie gimnazjum już. W gimnazjum pamiętam ścigali. W liceum mieli w dupie.

Gość sdjsddk
margirit to dobrze. po gim mam uraz bo za glupi blyszczyk byla nagana itd. masakra. a slyszałam od absolwentki ze ponoc nauczyciele patrzyli jak na nienormalne i mialy pseudo gwiazdeczki,wiec moze lepiej sie jakos na poczatku wstrzymac?

nie wiem. Ja w liceum zawsze full makijaż ;d tzn nie byłam wytapetowana tak, żeby było mi widać tynk na twarzy. Ale zawsze miałam podkład i mocno podkreślone oczy.

ja sie malowałam w lo, oczy mocno zwlaszcza i lakier na dlugich paznokciach zawsze musial byc ;p ale teraz to nie wiem jak to jest w tych szkolach

teoretycznie nie, praktycznie nikt nie zwraca ba to uwagi.. tylko nie przeszkadzaj z tym makijazem- nawet snie chodzi o sam wyglad ale nauczyciele czesto "tepia" takie dziwczyny i jets np komenatrz typu: kreske pod okiem to sobie zdazylas zrobic ale zeszyutu otworzyc juz nie bylo kiedy

Gość tussia
Jak To Robia Single (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 Istnieją szczęśliwi single, nieszczęśliwi single i jest jeszcze... Alice. I Robin, Lucy, Meg, Tom oraz David. W Nowym Jorku roi się od singli poszukujących drugiej połówki — nieważne czy pragną miłości na całe życie, rozrywki na jedną noc, czy czegoś pomiędzy jednym a drugim. Tym, co łączy ich wszystkich, miotających się w gąszczu zaczepnych sms-ów i przygód na jedną noc, jest potrzeba zrozumienia, jak to jest tak naprawdę być singlem w świecie pełnym, stale ewoluujących definicji, miłości.