Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak21

Samotność w sieci

Polecane posty

Hm.. co by tu napisac.. Jestem cholernie samotna nie radze sobie juz z tym;/ wakacje minely dobra zabawa i towarzystwo teraz zostala szara codzienna samotność. Od roku mówie że z tym skoncze ale jakos efektow brak. Moze kogos zainteresuje moj temat .. Pozdrawiam

Gość szkola Ci sie juz zaczela?
;)

Gość szkola Ci sie juz zaczela?
to za chwile skonczy Ci sie samotnosc

Gość Anzelm K. (Drohiczyn)
Studiujesz marketing i zarządzanie?

Wątpie studiuje zaocznie poza tym na studiach wszyscy pozajmowani ;/ Zbliza sie jesien to juz wogole bedzie mega klapa zawieje depresja jak nic

ale jesli w wakacjke mialas towarzystwo to dlaczego teraz jestes zsama... nie rozumiem......

Wakacje wspolna praca i imprezy wiadomo sezon sie skonczył kazdy poszedl w swoja strone. Chodzi mi o samotnosc w sensie faceta a nie znajomych

Gość POWIEM COS OD SIEBIE
po 1 faceta znajdziesz byc moze na studiach wiec powinno cie cieszyc rozpoczecie nauki w nowym miejscu.jest tam wiele nowych twarzy i ludzi wiec na pewno kogos poznasz , moze cos wiecej...nie panikuj. po 2 zbytmio uzalasz sie nad soba nie wiem ile masz lat ....ale studenci ufff kupa imprez cie czeka!!!! braki w obecnosci na wykladach! kupa smiechu i jaja na bekonie! chcialabym wrocic na studia ale ja juz znalazłam woja milosc i do tego nie potzrebna mi juz szkola po 3 kazdy poszedl w inna strone? czy to zle? a ty gdzie poszlas? no wlasnie.tez w swoja.zaczynasz cos nowego.uwierz mi ze towarzystwa ci nie zabraknie.sa jeszcze weekendy ktore wnosza tyle usmiechu i radosci.ja uwielbiam weekendu.spotkaniaz ze znajomymi przy zajebistym browarku w wiesniackiej smierdacej knajpie gdzie kazdy wie jak inny ma na imie.lubie te zycie bo jest moje...i tak jak mowie ja juz znalazłam milosc...ty tez znajdziesz.grunt nie siedziec w domu przy paczce paluszkow i rozmyslajac ...co ja teraz zrobie skoro kazdy sie czyms zajał zamiast mna....kiedys ty komus powiesz...hej nie mam czasu na piwo bo ide na walentynkowa kolacje z moim zajebistym blondwłosym cudeńkiem!

Gość samotna na bani
a czy samotność zawsze musi się wiązać z brakiem faceta???????????????????????????????????????? To takie oklepane

Gość samotna na bani
możliwe że fakt iż przez całe swoje życie obyłam się bez faceta trochę pozbawia mnie obiektywizmu. Ale czy samotność zawsze wiąże się z brakiem faceta? Ja często odczuwam to jako brak "czegoś" czasami facet, czsami przyjaciel, czasami ktoś z rodziny.