Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RurkaZmiodem

Czy taki wózek będzie dobry na wieś????

Polecane posty

Gość Na wieś TAK
hehe

jeśli masz zamiar pokonywać nim pola i łąki to ja wybrałabym jakiś czołg na pasach :D miałam BabyMerca i go u teściów zamordowałam :D (no może dopomogło mu codzienne składanie i rozkładanie). zaś na co dzień miałam Buzza, którym na polach i łąkach nie dałąbym rady się ruszyć, chyba że jedynie na tylnich 2 kołach..

Gość poszukaj czegoś innego
Nie dość, że ciężko ujechać w piachu i na drodze leśnej, to jeszcze na domiar złego wózek ciężki. Wózek musi mieć duże, pompowane koła, bo takie na wiejskie drogi są najlepsze, ale nie może być znowu czołgiem tak jak ten. Poszukaj w Jedo albo Roan Marita- mamy polecały, że na wieś najlepszy.

Gość cfydrcfh
yyyyyh ten wózek to jak dla mnie bieda z nędzą:O

Gość ttyb
jak na wieś to będzie wspaniały wszędzie nim wyjedziesz itd w każdą pogodę. nie ma sensu kupować ze skrętnymi kołami bo ci sie żle bedzie jezdziło na wsi.moze wozek nie jest jakis super ladny czy wypasiony ale praktyczny i funkcjonaliny na tereny nie miastowe

Miałam podobny, bardzo fajnie się go prowadza, żadnych problemów na jakimś piachu czy kamieniach ale jako spacerówka w ogóle się nie sprawdza. Musiałam kupić nową

Gość dr promansotid
Oczywiście zamawiasz model z alufelgami!

Gość motylekkolorowy
Jedo Bartatina - bezwzględnie, dziury, wyboje, piach, śnieg po łydki , plaża.

Gość a po co o tym piszesz na tym
czemu ten wozek to bieda?

z tego co zauważyłam na kafe to jak wózek typu Tako, BabyMerc za ok 500zł to beznadziejny i ma ok 15-18 kg i jest meega ciężkii, ale jak już za 2000zł np.Quinny 15kg inny czort to suuper fajny - tylko za 2 tyś zł to już te same 15 kg tak nie ciążą :D :D :D

Gość No to ja was przebiję :P
Mieszkam na wsi pod lasem i przy polach i kupiłam sobie Instepa. Dla niewiedzących wyjaśniam, że jest to wózek do joggingu (biegania) z 3 kołami wielkości rowerowych jak w damkach. Na wiochę rewelacha! :) Nadaje się zarówno do wypadów w pole jak i wypadów w las. Jedyny minus jest taki że nie ma gondoli, ale dokupiłam stelaż (takie specjalne mocowanie z drutu) na fotelik samochodowy i jest w porządku. Jedyny minus jest taki, że pasują do niego tylko foteliki Graco. Na rozłożonym na płasko oparciu (które tak totalnie na płasko się zresztą nie rozkłada) nie da się przewozić noworodka, bo nie jest odpowiednio sztywne (ani płaskie), ale od 6 miesiąca już można. Drugim minusem jest to, że noworodek sobie w nim nie pośpi na podwórku, bo ile można leżeć w foteliku, ale na to miałam inny sposób: miałam miękkie nosidło, w którym kładłam dziecko na ławce i tam sobie spało, a na spacery wózkiem wkładałam je w fotelik. Generalnie żaden teren nam nie straszny, a cała wioska pyta skąd żeśmy to coś wykombinowali bo też chcą dla dzieci, wnuków itd. :)

Gość sowiańska pam
jak najbardziej

Gość gość
ooo i to jest to czego szukałam :)

Gość gość
Jak chcesz wózek do biegania to obejrzyj też x-run a ogólnie dobry wózek na wieś to x-move, ja go miałam i mogę śmiało powiedzieć że jest nie do zdarcia