Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzamii

zdecydowalam sie na zycie bez dzieci i to byla najlepsza decyzja w moim zyciu

Polecane posty

Gość duzamii

i nie obchodzi mnie co mysla inni, jestem szczesliwa bo zyje dokladnie tak jak ja chce 🖐️

Gość duzamii
pracuje rozwijam sie zyje swoim pasajami wychodze i wracam kiedy chce jem i pije co chce podrozuje korzystam z zycia i nie daje sobie narzucic niczego z czym bym si enie zgadzala polecam wszystkim ! ! !

Gość duzamii
aha i jeszcze sram kiedy chce byłabym zapomniała

Gość anexxis
Kochana - po pierwsze Ciebie nie interesuje zdanie innych, ale wyobraź sobie, że nas nie interesuje to co Ty masz do powiedzenia :P po drugie - skąd wiesz, że to najlepsza dezycja skoro nie masz porównania? po trzecie - nie interesuje mnie odpowiedz. Dziękuje:P:P:P

Gość duzamii
chwale sie :-D

Gość zombieNation
a faceta masz?

Gość flow
po co o tym informujesz?

ja zrobiłam to samo i nie wyobrażam sobie żyć inaczej :classic_cool: ale nie martw się, zaraz zlecą się orędowniczki macierzyństwa i rozdziobią ten topik :P pozostaje nam cieszyć się naszym życiem bez chwalenia się na forum, bo niektórych to strasznie w oczy kole.

Gość D.BillI
gratulacje, ale dla wiekszosci kobiet z tego forum już za poxno na polecanie tego - moze idx na inne?:)

Gość duzamii
chcialam sie podzielic swoim podejsciem do zycia, i moze sa kobiety ktore zyja tak samo i sa szczesliwe, wiec zawistne matki polki u suwaczkami w stopkach proszeone sa o nie saczenie jadu :-)

Gość anexxis
kogo kole dziecinko ?? poza tym Wy zlatujecie się na forum o ciąży i macierzyństwie, żeby się pochwalić życiem bez dzieci. Normalne jesteście czy tylko udajecie jakiś poziom ?

Gość duzamii
chlopa mam, od lat juz wielu, a od 7 po slubie

Gość tikuriku na patyku
No i fajnie :-D Napisz tu to samo za lat 40:-D, tzn. to co w tytule posta:) Dopiero wtedy pogadamy, czy była to najlepsza decyzja, teraz nie wiemy tego my, tym bardziej ty:)

Gość duzamii
anexxis jak sie takl nie zgadzasz i CI przeszkadza to nei wchodz i juz, po co masz sobie cisnienie podnosic

Gość anexxis
hahaha - więc załóż sobie odrębny dział na kafe., coś w stylu " żałosne życie bez dzieci " :D

Gość duzamii
dupciajakmarzenie 🖐️

Gość duzamii
anexxis to milo z twojej strony, ze jak ktos nie ma dzieci jest uznawany przez Ciebie za zalosnego

Gość flow
a poza tym nie chwal dnia przed zachodem slonca nie wiem ile masz lat ale takie "podsumowanie" zycia i zyciowych wyborów mozna robic w slusznym wieku

Gość anexxis
ja sobie ciśnienie hahaha, Skarbie śmieszysz mnie i to wszystko przyczłapałaś się pochwalić czym ? że jesteś zdrowo stuknięta:P poza tym skoro takie życie pasjonujące wiedzieć, kariera się kręci to po co włazisz na forum o macierzyństwie ?? haha, czyżby instynkt robił swoje ?>

Gość duzamii
jak jestem zdrowo stuknieta to nei wyslilaj sie na pseudo inteligenckie posty i ze mna nie gadaj.

Gość loragora
ale jebniety pustak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sloneczneLato
Gdybyś o dzieciach i macierzyństwie nie myślała oraz nie interesowałoby cię zdanie innych NIE PISAŁABYŚ TEGO NA TAKIM FORUM :) bo kiedy ktos jest szczesliwy nie szuka okazji do tego by sie usprawiedliwiac... a ty to chyba robisz prawda? Co do życia bez dzieci, ocenisz kiedyś...

Gość anexxis
duzamii - ooo proszę nie przekręcać moich słów! żałosna jest osoba, która przychodzi na dział tematyczny , żeby pochwalić się że nie jest w temacie :D

Gość duzamii
flow musze miec 70 lat zeby wiedziec czy moje wybory sa sluszne czy nie ????????????????

Gość anexxis
dobra, nie będe gadać. A szkoda ale poczytam co tam mądrego innym powiesz w tym pseudo- inteligenckim temacie :P

Gość duzamii
mysle, ze nic nie powiem, bo z cholota nie szanujaca pogladow innych nie chce mi sie gadac. zaloze sobie na ogolnym, i wszystkie polskie mamuski i staraczki beda mogly spac spokojnie 🖐️ 🖐️ 🖐️

Gość anexxis
no ale kto nie szanuje Twoich poglądów? nie odpowiadasz na pytania ja tam chętnie pogadam