Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Viola

ZDRADZIŁ MNIE CZY NIE? UWIERZYĆ NARZECZONEMU?

Polecane posty

W święta wielkanocne zaręczyliśmy się, od tamtej pory mieszkamy razem. Ślub zaplanowany jest na styczeń, powiedziałabym że układa nam się wręcz rewelacyjnie aż do dzisiejszego dnia. Ufamy sobie i niczego sobie nawzajem nie zabranialiśmy. Wczoraj wieczorem powiedział, że chciałby wyjść z kolegami na piwo powiedziałam że nie ma problemu. Wrócił o 1 w nocy bo przebudziłam się jak kładł się spać. Rano wstałam wcześniej od niego i akurat przyszedł mu sms, nie wiem co mnie podkusiło żeby przeczytać... Sms od jego byłej o treści: "Dzięki Oskar za tą noc... jestem już na lotnisku. Cieszę się, że mogliśmy się pożegnać chociaż nawet nie wiem kiedy wyszedłeś. Życzę Ci szczęścia". Powiedział, że nie ma z tym nic wspólnego, że ona była też w tym barze, spotkali się przypadkiem i pewnie chciała mu zrobić na złość, jego kolega u mnie był i to potwierdzał ale wiadomo faceci będą się nawzajem kryć. Dzwonił to tej dziewczyny żeby to niby wyjaśnić i miała niedostępny numer cały dzień. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, cały dzień płaczę, nic nie jem... Nie chcę się łudzić, że to jakaś intryga z jej strony... Kurwa ;(

Gość intryga mówisz?
:D łudź się dalej.

Gość powiemtak
zarekwiruj mu telefon i napisz z jego numeru sms do tej panny np coś w stylu " Dzięki za miłego eska , ciekaw jstem co zapamietałaś ajbardziej z minionego wieczora> on jak nie ma nic na sumieniu powinien pozwolić Tobie na wypozyczenie telefonu nie wiedząc co chcesz zrobic

Gość michAAAAAlina
nie przejmuj się dla tych idiotów każdy temat tutaj to prowokacja :D Moim zdaniem nie powinnaś mu wierzyć:(

o co Wam chodzi z tym 0/10??" ze słabo sie starasz w wymyślaniu niestworzonych historyjek :D

Gość DlugieCzerwonyPaznokcie
Regres jeśli uważasz, że coś jest zmślonego to się na ten temat nie wypowiadaj. Ja w to wierzę bo mój facvet zrobił mi praktycznie to samo. Najlepszym wyjściem jest tutaj rozstanie i zatrudnienie regresa chociaż dorywcze żeby przestał nas wszystkich tu wkurwiać

Gość no dobrze.......,
to zadzwoń do tej dziewczyny, albo wyślij sms-a jak Ci tu ktoś podpowiedział.

jacy jestescoe tepi kuurwa kaZdy temat to prowo??? .. do autorki olej idiotow bo zawsze jak cos powaznego czlowiek napisze to lincz za darmo , te cafe to istny syf

dzwoniliśmy ale ma numer niedostępny ;( Ona podobno wyjechała zagranicę, tak jak zresztą napisała do niego... :(:(:( mam dwa wyjścia albo mu wierzyć albo nie.. tylko ciężko mi w to uwierzyć

koledzy i tak beda go kryc . powiem ci kochana ze moze faktycznie tak byc .. ze ja tylko spotkal chociaz ten sms jest jednoznaczny ale moze miala na mysli wlasnie ten bar ? hmm nie zaprzataj glowy , klamstwo ma krotkie nogi kochana nie nakrecaj sie , tylko mu zaucaj jeski z niego jest pala to niestety wczesniej czy pozniej o tym sie przekonasz;)

Regres! gdziezes ty bywal czarny baranie" w podróży poślubnej :D Wypocząłem i sie cholernie rozleniwiłem

jacy jestescoe tepi kuurwa kaZdy temat to prowo???" nie kazdy ale akurat Violi tak :)

Gość Jeszcze przez chwilę zakochana
Moim zdaniem masz czarno na białym, że Cię zdradził. Wnioskuję to zwłaszcza po tym ostatnim zdaniu. Odejdź na jakiś czas i przemyśl to sobie czy będziesz w stanie mu znów zaufać. Czy warto spędzić resztę życia, martwiąc się czy aby na pewno Cię nie okłamuje...

ale ja jakoś nie umiem po tym do niego tak normalnie się zbliżyć... Wczoraj powiedziałam że ma nie spać ze mną i było dlaczego, nic nie zrobiłem a dzisiaj powiedział, że skoro mu nie wierzę to nie ma sensu i najlepiej się rozstać bo on nic nie ma na sumieniu ale już nie wie jak mnie przekonywać...

Gość Montecito
ja myślę, że ten wieczór spędzili sam sam, pewnie było jakieś przytulanie, czy coś więcej? nie wiem. W każdym razie Ci współczuję Violu

I przez własną bujną wyobraźnie spieprzysz związek... ehh czemu niektóre kobiety zamiast skupić się na tym, żeby ich facet był szczęśliwy przykładają największą wagę do skupiania się na tym czy on kłamie. Wierz straciłam w ten sposób miłość mojego życia nie popełnij tego błędu...

oofferma losu a ty jestes wujek samo zlo???? wrozka???? gratkiii;) no nakrecaj sie i ja ci powiem tak nie masz pewnosci a sama mozesz zburzuc cos pieknego, ja bym mu uwierzyla jesli cie zdradzic wczesniej czy pozniej zrobi to kolejny raz , prawda wyjdzie a ty jesli go kochasz zaufaj mu

podniecacie sie tematem jakby przynajmniej byla to prawdziwa historia :P

Karmikova co masz na myśli??? Dowody i podstawy żeby tak twierdzić to ja mam...

Gość flasdkhjal
że skoro mu nie wierzę to nie ma sensu i najlepiej się rozstać bo on nic nie ma na sumieniu ale już nie wie jak mnie przekonywać... ma na bank coś na sumieniu :/ przecież nie dziekuje sie komus za noc spedzona w .. barze no bez jaj, sprawdź moze na billingu czy wcześniej sie kontaktowali facet kreci i to ostro i tyle w temacie

ale ja nie chcę kolejnego razu :( Jeśli zrobił to raz to nie wyobrażam sobie być z nim... Serce mi pęka ;(

Gość przesadzacie mamy
daj go na przetrzymanie - masz prawo byc nieufna, zła i rozżalona... masz prawo wiedziec co się stało, masz prawo do przeprosin i nie daj soba manipulowac eksmisja faceta do innego pokoju, ciche dni, odstawienie od obiadków, prania, seksu za złe zachowania musi byc kara, potem ukorzenie i przeprosiny a czy mu wybaczysz... to juz zalezy od ciebie

a może ta laska w dalszym ciągu coś jeszcze do niego czuje? Może faktycznie spotkał ją w barze, porozmawiali trochę i dlatego dziękuje, a to że nie zauważyła kiedy wyszedł może znaczyć że on był np. z kolegami, ona go zaczepiła, porozmawiali trochę i on poszedł do kolegów. A wychodząc nawet się nie pożegnał. No i ostatnie: może powiedział że jest z Tobą zaręczony dlatego ona życzy mu szczęścia ?