Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co zabieracie???????????????

Co zabieracie ze soba z hotelu jak sie wymeldowujecie- ja reczniki, mydla, szamp

Polecane posty

Gość he he
he he zabieram co sie da portiera sprzataczke(przeciez zaplacilem) kapcie dywaniki szafke co upchne do kieszeni

Gość gość
"Bo zapłaciłem", owszem, zapłaciłeś, ale za korzystanie, a nie za zawłaszczenie. Już teraz wiem, dlaczego pokoje w hotelach są takie drogie. Po prostu , aby się ustrzec strat, a przynajmniej je zminimalizować, każą gościom płacić tak dużo. No cóż, ja bogata nie jestem, więc jak jadę na jakieś wakacje, to nie kwateruję się w hotelu, gdzie nocleg dla nas dwojga kosztuje ponad 200 zł., ale wcześniej rezerwuję sobie pokój gdzieś na prywatnej kwaterze, która miała dużo pozytywnych opinii na internecie, bądź polecili nam znajomi. Na niektórych kwaterach, też mieli ręczniki, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy, aby zabierać je ze sobą do domu...

Gość gość
Pracowałam w dwóch hotelach i nie spotkałam się z tym, żeby ktoś zabrał ręcznik.najczęściej nawet jednorazowe mydełka zostawiają ,szampony też a i tak trzeba je wyrzucać. nie wiem w jakiej dziczy wy przebywacie?

Gość gość
Ok, jak jeszcze zabieranie szamponu czy mydła zrozumiem, tak inne rzeczy nie mieszczą się w głowie. Twierdzisz, że jak wynajmujesz pokój hotelowy to płacisz za ręcznik i szlafrok i możesz je sobie przywłaszczyć? Coś tu chyba nie tak. Polecam sprawdzić http://czasnareklame.pl/

Gość gość
zabieram szampony i mydla bo jak ktos juz napisal przydaja sie na innych wyjazdach a jak sa w buteleczkach to idealnie nadaja sie na basen ( mieszkam w kraju gdzie trzema przed wejsciem do basenu nago sie umyc , jest tablica z przekreslonym strojem kapielowym i regulamin )

Gość gość
Przeciez przy zameldowaniu podajesz dowod osobisty i jak sprzątają to potem wiedza czy cos zginęło i moga cie wezwać

Gość gość
Gowno wam sie nalezy. Ręczniki sa drogie. Cholota

Gość gość
reczniki szlafroki to nie sa rzeczy do zabierania , ludzie !

Gość gość
Ej no, nie czepiajcie sie, kto by nie chcial takich recznikow uzywanych przez cholera wie kogos wczesniej :D

Gość gość
Przeciez hotele nie odpuszczaja złodziejom

Gość gość
Ja nie chodze do hoteli bo sie brzydze. Wszedzie zarazki a wy bierzecie ze soba ten syf

Gość gość
To gdzie spisz w podrozy? Jak np. jeszesz na dwa tygodnie do Grecji czy Francji? Pod mostem?

Gość gość
Zabieranie ręcznika hotelowego to KRADZIEŻ. Wiele hoteli robi teraz tak, ze wysylaja informacje np. mailem lub listownie (maja adres i maja mozliwosci obciazenia karty ): 'Cieszymy sie ze nasz recznik tak bardzo sie panu/pani podobal , ze zechcial go pan/pani zabrac. W zwiazku z tym obicazamy pana konto kwota np. 200 zl na zakup nowych ręczników dla naszych następnych gosci. Pozdrawiamy serdecznie".

inaccessible89 dziś x takie kosmetyki w "podrecznych" buteleczkach mozna bez problemu kupic w kazdej drogerii :o chociazby Rossman ma cala polke w takich podroznych wymiarach :o

Gość gość
Cieszymy sie ze nasz recznik tak bardzo sie panu/pani podobal , ze zechcial go pan/pani zabrac. W zwiazku z tym obicazamy pana konto kwota np. 200 zl na zakup nowych ręczników dla naszych następnych gosci. Pozdrawiamy serdecznie". Hahahahahahahahaha z******ty tekst. Ale chyba sami z konta nie moga sobie ot tak kase zabrac? Hehr

Gość gość
Akurat s szamponem bym nie przesadzala jesli komus sie przuda, samej mi sie zdarza zwedzic saszetke z keczupem czy majonezem, na pozniej, bo rzadko uzywam a nie chce wyrzucac. Za to raz zdarzylo nam sie zabrac pilota od TV, przypadkiem, ale akurat im sie nalezalo.

Gość gość
zabieranie czegoś z hotelu to czyste złodziejstwo!!

Gość gość
11:16 Złodziejstwo Brudne a nie czyste

Gość gość
jak ja nie lubię takiej mentalności: - zabrać coś ze sklepu to kradzież - zabrać coś z hotelu to okazja

Ja pracuję w hotelu i w cenę pobytu jest wliczony nocleg + śniadanie + woda mineralna w szklanych butelkach, mydełka/szampony jednorazowe saszetki. Zabieranie ręczników jest kradzieżą.

Gość gość
99% klientów, wymeldowywując się hotelu, zabiera wszystko co można zmieścić do torby. To normalne i naturalne.

Gość gość
Młode kobiety, dodatkowo, prawie zawsze sikają na łóżko lub na meble. W ten sposób odreagowywują stres związany z wymeldowaniem.