Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanka Wawa

Fajne miejsce na urodziny dziecka w Warszawie

Polecane posty

Gość ewelka8877
My do tej pory organizowaliśmy urodziny w domu, wśród najbliższych. Mała jednak chodzi już do przedszkola i chciałaby zaprosić koleżanki na urodziny. Dlatego zorganizowaliśmy urodziny w Ale Fun - Sala Zabaw na Al. Jerozolimskie na ich stronce znajdziesz więcej info na ich temat. Jest to duża sala zabaw mająca doświadczenie w organizacji urodzin. Zabawa była świetna i dzieciaki zachwycone

Gość aSunsina
Ciekawe miejsce jeśli zależy Wam na fajnych i wciągających atrakcjach to sala zabaw AleFun - http://alefun.pl/ osobiście nie organizowaliśmy nic u nich, ale mieliśmy okazję być na urodzinach dla dzieci (jako opiekunowie) organizowanych przez koleżankę. Jak dzieciaki zaczęły bawić się w laserowy paintball to było ciężo ich sprowadzić na tort, tutaj znowu plus dla obsługi, która ma mega podejście do dzieciaków i momentalnie byli wstanie ich zainteresować tym co miało być w danej chwili ważne. Także polecam.

Gość flola
My naszej kochanej córeczce zorganizowaliśmy taki rodzinny obiad w restauracji Akademia na Mokotowie. Dania były smaczne i każdy wyszedł z restauracji z uśmiechem na ustach. Poza tym obsługa bardzo się starała, było bardzo miło i sympatycznie, nic dodać, nic ująć.

Gość EwciaAni
Moja córeczka ma 10 lat i staram co roku wychodzić jej na przeciw i wymyślać coś nowego. Próbowaliśmy restauracji, place zabaw, pikniki, ale od dwóch lat zalegliśmy w domach zagadek. Ania nie chce nigdzie indziej urodzin.

Gość Dorota

Ja wyprawiałam urodziny dla mojej 15-letniej córki w Restauracji Akademia. Idealne miejsce na tego typu wydarzenia, rodzina była zachwycona i Julka tak samo. Wszyscy znaliśmy tę restaurację i wiedzieliśmy jak obłędne jedzenie są w stanie przygotować, więc o to się nie martwiliśmy. Tort i desery również były rewelacyjne. Atmosfera i klimat tego miejsca są nie do opisania. My byliśmy ogromnie zadowoleni i gorąco polecamy. 

Gość Agata

My zrobiliśmy naszemu synowi urodziny w Manufakturze Czekolady. Każdy gość zrobił swoją własną tabliczkę czekolady, dowiedzieli się jak powstaje czekolada, a jeszcze trochę się pobawili. Może nie jest to beztroskie bieganie po sali zabaw, ale dzieciaki były naprawde zachwycone. Sam fakt bycia w "fabryce czekolady" był dla nich dużą frajdą.