Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareczona panienkaa321

Moj chłopaki mi się oświadczył w niedzielę....dostałam pierscionek z srebra z

Polecane posty

Wątpię żeby ktoś taki był dla Ciebie ch*jny w przyszlosci A OD KIEDY TO ZWIĄZEK W PRZYSZŁOŚCI MA SIĘ OPIERAĆ NA H OJNOŚCI ?? :O Ja pierdzielę :O

Gość Navya
,,obudzcie sie ksiezniczki i docenie to co macie mi by takiej wybrzydzajacej szkoda bylo chocby tego srebra bo jakby bylo zloto to pewnie czemu nie biale, czemu nie platyna, czemu nie grubsz aobraczka, czamu nie wiekszy diament" Bazienka sorry ,ale nie zgadzam sie z Toba. uwazam ,że zareczyny sa raz w zyciu ,a jak facet woli kupic sobie cos innego niz nazbierac na pierscionek to nie wrozy najlepiej chyba ,że ktoś ledwo wiaze koniec z koncem i nie jest w stanie nazbierac ,ale jesli jest w stanie to powinien sie postarac a jak ktos ma bardzo duzo pieniedzy powinien kupic wypasiony pierscionek i takie jest moje zdanie i tyle

Poza tym, czegoś nie rozumiem. Chyba lepiej żeby facet trafił w gust kobiety, nawet jeżeli ma być to pierscionek za 50 zł niż żeby wydał 3 wypłaty, a kupił coś co wygląda jak gówno, bo to wtedy akurat oznacza brak miłości, skoro facet nie zna ani troche gustu przyszłej żony 🖐️ Bazięka, dzieki :classic_cool:🖐️

Gość Navya
Carrie- ja bym np wolała dostac pierscionek z malutkim diamentem taki malusienki niż piekny ,okazaly, srebrny z cyrkonia liczy sie fakt i tyle. moj facet kupil mi pierscionek za ponad 3 tys i dobrze bo akurat na taki go było stać nie chodzi mi o sama wartosc pierscionka co o fakt ze sie postaral na te zareczyny

W takim razie - współczuje Twojemu facetowi. Przy zareczynach powinno się chyba cieszyć z tego, że jest to jakas deklaracja ze strony ukochanej osoby, a nie z tego, że typ sie szarpnął na pierscionek. :O Boże, w jakim ja żyje świecie 😭

Gość czak wspak
nie dziwi nawet,ze komus sie chcialo robic po raz kolejny prowo na oklepany i ponawiany wielokrotnie temat, ale dziwi to,ze sa wciaz osoby, ktore sie na to lapia i przytakuja, jak np. niejaka malunia IQ zdumiewajace, nawet zachwyca umiejetnosc czytania i pisania przy takim ilorazie

Gość Navya
,,Wątpię żeby ktoś taki był dla Ciebie ch*jny w przyszlosci A OD KIEDY TO ZWIĄZEK W PRZYSZŁOŚCI MA SIĘ OPIERAĆ NA H OJNOŚCI ?? Ja pierdzielę " No troche sie opiera bo jak facet jest skapy to nie jest potem za fajnie w malzenstwie. tzn oczywiscie kobieta powinna być niezależna od męża, ale znam takie pary gdzie facet ma pieniadze ,a liczy sie z dziewczyna co do grosza za wszystko albo po slubie maz robi awanture zonie ,że kupila sobie za droga sukienke za swoje pieniadze zreszta

Sorry, ja myślałam, że Wy o jakichś konkretnych "objawach" uwielbienia piszecie. A ta wyjeżdża z pierścionkiem za 3 tysiące. :D

Gość Navya
nie zalosne raczej prawdziwe.. znam takie kobiety jak wy co niby to pieniadze nie byly dla nich wazne i akceptowaly ze od pierwszej randki musialy za wszystko placic same lacznie np z kawa i nie zbyt ciekawie na tym wyszly

Gość fgdgfd
ja też mam ze srebra a byłam w siódmym niebie jak mój -już teraz- mąż mi sie oświadczał i zawsze będę uważać, że to najpiękniejszy pierścionek świata bo prosto z serduszka!

Gość aqnin
pierscionek powinien byc wyjatkowy, jezeli facet mosie troche pozbierac kasy na niego to jest tylko dowod na to ze sie jest wyjatkowym dla niego;) i ze traktuje to powaznie a nie odpustowo! wiadomo ze jak ktos malo zarabia to nie jest w stanie poswiecic 3 tysiecy na pierscionek bo by mosial dlugo odkladac;) czasami za dlugo;)

Gość Do biedronki
Ja to bym skakała z radości jakbym w ogóle dostała, a tutaj narzekanie ;( :o Ba, skakała, posrałabym się ze szczęścia :(

zamiast cieszyć się, że ktoś cię kocha z wzajemnością, że chce spędzić z Toba resztę życia to Tobie nie pasuje pierścionek bo srebrny... i pomyśleć, że tyle dobrych, wrażliwych osób pragnie miłości i jej nie spotyka, a Ty.. spotkałaś i nie potrafisz tego docenić

Gość edffdfdfdfd
dla mnie nie jestes nawet warta czystego aluminium

Gość hahahahah
jakby moj chłopak chciał sie ze mną zaręczyć to wolalabym juz gdyby to tylko powiedział bez jakiegoś zalosnego pierścionka z cyrkonią... bo to naprawde przegięcie nawet jak nie ma pieniedzy... A tak wogole jak nie ma kasy to i wesela pewnie nie bedzie? Co mu szkodziło odkładać te 100zł miesięcznie w rok by nazbierał na złoto... nawet na allegro są złote z jakims kamieniem szlachetnym po 800zł czy nawet taniej.

Gość hahahahah
dodam że ja dla swojego chłopaka zbierałam pół roku kase żeby go na urodziny zabrać na wakacje... i chocoaz zarabiam mniej niz 1000zł/mies bo jednoczesnie studiuje to uzbierałam ponad tysiaka dla niego a mam 22 lata

I za tysiaka Go za granicę zabrałaś? Województwa, miasta, wsi? Kurwa, co za debilki. :D

Gość hahahahah
to nie jest wyznacznikiem masz racje, ale pierscionek jest na cale zycie... myslisz, ze naprawde nie mogl sobie odmowic czegoś żeby uzbierac na ten pierscionek? sorry... mozesz mnie obrazać, ale wszystko da sie zrobic jak sie tylko chce no chyba, ze jest bezrobotny a jak jest to nie czaje po co chce zakladac rodzine

Gość jik
Może cyrkonią a nie cykorią przecież tego nie zjesz :D

Gość hahahahah
ale przynajmniej moglam sobie odmowic fajnych ciuchow i kosmetyków żeby mu sprawic przyjemnosc... pierscionek ze zlota wcale nie jest taki drogi a Ty pewnie tak gadasz bo zadnego nie dostalac albo taki z gumy

Gość hahahahah
nie trzeba od razu kupować w APARCIE naprawde mozna znalezc okazje

Jak chłop ma mi kupować pierdzionek byle jaki, bo z łaski, z zasady to kij mu w oko bo w doope to przyjemnosc - ponoć :D Facet ma kupowac pierscionek z nadzieją, ze sie drugiej połowie spodoba, a nie na odwal sie... Tu tez ma sie racje, jak nie stac to kupuje sie patrzac na "kieszeń" ale jak ktos ma kase, ma ja uzbieraną to wybacz, ale powinien poswiecic te pare złoty wiecej. Tak samo mial by slub wyglądać? Wazne ze sie ożenił, a wesele w stodole... super :)

Gość prof Tarnowskierskierw
Bazoenka chuj nas juz obcjodza twoje umoralaniajace komentarze... Daj sobie spokoj. Swiat nie jest idealny. To ze ty jestes wartosciowa osoba ,to nie znaczy ,ze wszyscy chcemy tacy byc. Zyj sobie w swiecie idealow .

Gość hahahahah
musztarda- ok to jest twoje zdanie, ale nie kazdy ma takie podejscie jak ty... napewno autorka ma inne skoro sama napisała, ze go kocha, ale jej przykro bo facet ma kase i mogl kupić

Gość zareczona panienkaa321
jakby mi kupił pierscionek ze złota wiedziała bym ze mnie kocha a tak srebro sugeruje ze ma wzgledem mnie mieszane uczucia

Gość Grzegorz Kleszcz
jako facet muszę stwierdzić, że koleś się nie wysilił :O autorka ma prawo być rozczarowana srebrne pierścionki to się kupuje na odpustach :O