Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rteyt5h

PEDAGOGIKA, FILOLOGIA POLSKA CZY EKONOMIA? KTÓRE STUDIA NAJLEPSZE?

Polecane posty

Gość rteyt5h

jak myslicie?

na pewno nie filologia polska! odradzam,bo pracy miec nie bedziesz na pewno,chyba ze fartem znajdziesz w jakiejs szkole. Kolezanka jest polonistka, i zaproponowali jej prace w malej miejscowosci,z kiepskim dojazdem itd. I to jej pierwsza propozycja,a studia skonczyla 3 lata temu. Teraz dorabia sobie filologie angielska - bo wieksze szanse na prace.

Gość chłodny skurrwysyn
nie polecam polonistyki, natyrasz się jak wól a nic z tego mieć nie będziesz to ciężkie studia, które dziś ch.u.ja znaczą każdy z tych trzech kierunków nic nie znaczy, nie masz innych możliwości? jak już cos, to pedagogika resocjalizacyjna, jeśli masz stalowe nerwy i wysoka charyzmę

Gość rteyt5h
chłodny- a myslalam,że najlepiej ekonomia, chciałabym jesli juz , to sie wyspecjalizowac w finansach albo nieruchomosciach

Ja bym tez powiedziała, że ekonomia. Na pewno nie polonistyka!!! Studia wspominam miło, ale niestety, okazało się, że szkoła dziś tak się zmieniła, że nie ma tam dla mnie miejsca. Tam już się nie uczy, tylko wypełnia papiery... Chciałabym pracować gdzie indziej, nawet fizycznie i co? Nie umiem nic, a na fizyczną nie chcą mnie przyjąć, no szkoły za duże mam... :O Nie chcę w CV oszukiwać, ale chyba będę musiała...