Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lord Nevermore

Na czym polega popęd seksualny u kobiet?

Polecane posty

Gość Lord Nevermore

Co takiego w mężczyźnie jest pociągające dla kobiet i jak odczuwacie pożądanie? Napiszcie proszę jakie części ciała albo zachowanie mężczyzny są przez was uważane za pociągające.

Gość Lord Nevermore
up!

Gość Lord Nevermore
ale bez głupkowatych żartów, ja chcę się dowiedzieć jak to czują kobiety.

Gość refforma_..,
Wygląd :D

Gość lloolliittkkaa
Uroda jak u modela, charakter jak Rysio z Klanu. :> Przy takim ;

Gość refforma_..,
Wygląd:D

To zależy od kobiety i relacji łączącej ją z facetem. Trudno doszukiwać się powodów innych niż wygląd u kobiety, która decyduje się na seks z nowo poznanym facetem. Ale jeśli masz do czynienia ze związkiem sprawa ma się inaczej. Skoro ma takiego a nie innego faceta to znaczy,że fizycznie i umysłowo jej pasuje/ jest dla niej atrakcyjny. Decydujące w takim przypadku jest uczucie - poczucie bliskości, zaangażowanie w związek itp.

Gość Lord Nevermore
ale co konkretnie z urody i charakteru. bardziej chodzi mi o to czy uroda dla was liczy się tak jak dla facetów

Gość winnaaaa
Dla mnie strasznie pociągająca jest błyskotliwość, specyficzne... podkreślam SPECYFICZNE poczucie humoru (niestandardowe :P) i tajemniczość jaką facet buduje wokół siebie... ach no i ten błysk w oku. Wtedy nawet powszechnie uznany za brzydala staje się intrygujący. Miałam takie 2 przypadki, wtedy ta "niecodzienna" uroda staje się kolejnym atutem i szczam po gaciach :P

Gość winnaaaa
Jeżeli nie ma w środku to obowiązkowo musi mieć na zewnątrz! ! ! Ale takie relacje chyba nie mają racji bytu na dłużej :) Najlepiej jak chrupiąca skórka idzie w parze z zajebistym nadzieniem...

Gość Lord Nevermore
zabawne powiedzenie. a czy nie jest tak że takie niestandardowe poczucie humoru jest zwykle nie rozumiane/nie zauważane? bo ja właśnie takie mam ale raczej mało która dziewczyna je rozumie, wiem zaraz mi ktoś dowali inteligentnie że jestem mało śmieszny

Gość lloolliittkkaa
Z charakteru nie bad boy a uczuciowy, takich nie ma. ;> Wyglądu jak model.

Gość winnaaaa
offerma - zakładam, że nie wiesz tego z autopsji, jeśli tak to co robisz dziś wieczór hah ?!

Gość EwelinaEwa.
Na męża brzydki ale kasiasty a do wyrka model Lolitko. :D

Gość a czemu nie?
mnie kreci zapach mojego meza, nie jakies tam perfumy czy cos tylko jego zapach, zapach jego skory i jej faktura - delikatna miekka i gladka. Poza tym lubie czuc jego ciezar kiedy sie na mnie kladzie, lubie kiedy jest wladczy i trzyma mnie mocno, lubie mnostwo rzeczy ktore robi :)

Gość popieram ewelino
:P

Gość pytanie jak upośldzonego
gimgówienka :O🖐️

Gość winnaaaa
Lord, może za mało dziewczyn skupiasz wokół siebie, może niesmiałość bierze górę, albo nie natrafiłeś na ten sam okaz co Ty :D Wszystko kweistią czasu, ale nie zaszkodzi jak poszerzysz swoje kręgi działania, nieco zaprezentujesz swoje osobowościowe wdzięki, bądź uśmiechnięty, uwierz w swoje mozliwości, a już na pewno nie stopuj się z obawy na krytykę! Ja bym wolała krytykę niż obojętność, przynjamniej wiesz z kim masz do czynienia :) i z kim mieć do czynienia nie warto :) Bądź sobą, bez zbędnych blokad!

Gość gddg
Lord Nevermore jestes brzydki ? :D

Gość winnaaaa
zdrowy tryb życia... kolejne plusy - no no no... więc ta offerma to tak przekornie, ach chyba się zauroczyłam .

Gość winnaaaa
------> offerma - ja też tak mam /szorstka skóra, owłosienie wszędzie, z tym że towarzyszy mi raczej zapach potu/

Gość Lord Nevermore
Jestem brzydki jak Oferma.

Gość Lord Nevermore
o dziwo nie jestem brzydki:> tylko trochę nieśmiały stąd pytanko. nie umiem sobie wyobrazić że się komuś mogę podobać chociaż lubię swój wygląd. wiele osób mówi mi że jestem przystojny ale ja w to nie mogę uwierzyć zwyczajnie.

Gość fkjvabhsbnd
Podnieca nas nagość tak samo jak facetów i patrzenie na nagiego facetea, mamy tak samo jak Wy i jeszcze jak myslimy o penisie to też.

Gość sxxz
to dlaczego nie ogladacie gołych facetów ? Nie sadze zeby kobiety nagosc podniecałą . to faceci ogladaja gołe baby

Mnie w mężczyznach podnieca przewaga fizyczna, zdecydowanie, silne ręce, błyskotliwy umysł, odgadywanie moich myśli, zanim zdążę je wypowiedzieć albo sama sobie nawet uświadomić!:) Seksowny jest dla mnie dominujący mężczyzna, ale, uwaga!, nie egoista! Dominujący, ale przy tym skłonny do współpracy i pomocy. Podniecają mnie mężczyźni stabilni, tacy, na których można się oprzeć i przy których można się czuć tak bezpiecznie, że puszczają różne hamulce. Aha, a z wyglądu to lubię, gdy jest w miarę postawny i nie jest chudy, czy otyły.

Gość fkjvabhsbnd
Podnieca mnie myślenie o nagim facecie, patrzenie na niego jak jest nago, jak jest zbudowany, patrzenie na nieznajomych przystojnych facetów i wyobrażanie sobie ich nago, albo,że się z nimi kocham. Kobiety mają tak samo jak faceci!

No właśnie, to jest bardzo ciekawe, dlaczego kobiety nie oglądają filmów z gołymi mężczyznami. Mogę powiedzieć od siebie, że nie podnieca mnie widok nagich, obcych męzczyzn, jesli nie darzę ich żadnymi uczuciami. U mnie jedno z drugim musi łączyć się w całość, żeby mężczyzna wzbudzał szybsze bicie serca:).

Gość fkjvabhsbnd
Jak byłam sama to oglądałam gołych facectów cały czas, marzyłam o nich i masturbowałam się przed ich zdjęciami i filmami, ale teraz mam faceta i nie wypada już podniecać się innymi kolesiami i zaspokajać nimi, to było by nie fair w stosunku do mojego faceta,