Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwone Okulary Lary

Dlaczego faceci dopiero gdy stracą, doceniają co mieli???????

Polecane posty

Gość no to sie nasluchałam
---> czuje pustke mo były na dowidzenia powiedział mi ze kocha inna i ze czuje puste a jak mu powiedział ze go kocham wyśmiał mnie ...wiec jedyne co moge powiedziec ze osoby które przy mnie uzywaja tego zwrotu to potwory niegodne zycia

jasne dac sobie czas jasne - jestem z pewnoscia bardziej doswiadczona w tych sprawach niz Ty mimo mlodego wieku :P i dobrze wiem co mowie. Postudiuj tez troche psychologie to zrozumiesz :P

Gość czuje pustke
no to sie nasluchałam - mnie nazywasz potworem niegodnym życia? :| hehe. bo co, bo czuje w sercu pustkę? po Kimś Ważnym? bo przechodzę przez ciężki okres? bo mam taki nick? jak Ci się nie podoba, to naprawdę nie wchodź tutaj do potwora, nikt Cie nie zmusza. załóż swoj topik i po problemie:) Pozdrawiam

---> bo co, bo czuje w sercu pustkę? po Kimś Ważnym? no własnie to sie nazywa brak miłosci...wiesz co to jest? to jest niekochanie kgogos waznego ... co przeczy samo przez sie... jesli jest ktos dla nas wazny to głównie z powodu tego ze go lubimy kochamy, jesli nie jest wazny w jego miejscu czujemy pustke... to własnie jest to wiec nie pierdol ze jest dla ciebie wazny skoro nic do niego nie czujesz

i teraz daje przykład debilizmu jaki przeszłam z moim inteligentnym inaczej byłym moj były na dowidzenia powiedział mi ze kocha inna i ze czuje puste a jak mu powiedział ze go kocham wyśmiał mnie ...wiec jedyne co moge powiedziec ze osoby które przy mnie uzywaja tego zwrotu to potwory niegodne zycia

wiec nie pierdol juz

Gość czuje pustke
hahahah cieszę się, że lepiej wiesz, co czuję :) Odsyłam do słownika języka polskiego... Na wszelki wypadek Ci to skopiuję, bo obawiam się, że mozesz nie mieć takiej magicznej księgi w domu...: pustka 1. brak kogokolwiek lub czegokolwiek w jakimś pomieszczeniu, miejscu, na jakiejś przestrzeni 2. obszar niezaludniony lub opuszczony przez ludzi 3. brak zajęć lub niemożność działania 4. stan niemocy intelektualnej lub stan psychiczny polegający na braku intensywnych uczuć, doznań Radzę skupic się przy punkcie 4 - na braku intensywnych uczuć i doznań (od własnie tej drugiej osoby). Braku tego, co było jeszcze niedawno. I jeśli wczytasz się w forum, to zrozumiesz. I naucz się szaacunku do innych, bo wszyscy Cie wuch**ają tak jak ten Twój były.

Gość Idiotaaa
my sie w sumie ciagle spotykalismy...mimo 'zerwania';] pod koniec miesiaca mamy egz de3cydujacy o dalszym zyciu...wiec poki co nic nie moge zrobic a utrzymywac kontakt;]

Gość Idiotaaa
pokaze jej swoim zachowaniem ze podjela pochopna i mylna decyzje.

Gość czuje pustke
Będę w takim razie trzymać kciuki podwójnie: za egzamin i za szczęśliwy mam nadzieje związek... Powiem Ci tylko tyle, że kobiety mimo, że mówią, że im nie zależy... bardzo przeżywają, i jednak im bardzo zależy ;) Tylko chcą się upewnić, że Facetowi nie są obojętne... ogólnie czasemm myślimy bardzo skomplikowanie... ale pragniemy tego samego, co Wy... Miłości... :)

Gość facet z biblią
"Dlaczego faceci dopiero gdy stracą, doceniają co mieli??????? A gdy są w związku, to olewają zaniedbują itp" my faceci w głębi duszy wyznajemy biblijne zasady że facet może mieć wiele żon. po zwerbowaniu jednej żony nie marnujemy czasu i szukamy następnej do naszego haremu :)

Gość Idiotaaa
czuje pustke :) i wzajemnie!

Gość czuje pustke
Idiotaaa "pokaze jej swoim zachowaniem ze podjela pochopna i mylna decyzje." co chcesz zrobić?? :)

Gość gość
Fajna znajomość , 6 miesięcy pełnych radości, poznawania się, otwierania nadrugą osobę i cóż on naglestwierdza że nieczuje tego wystarczająco mocno. Klasyka.

Gość gość
To jeszcze nic - 6 miesiecy razem, jest fajnie, oczywiscie zrywa, a po roku pisze, ze chce sie znowu widywac.. Okazuje sie jednak, ze tylko na.. seks.. Tragedia.. Glowado gory, bedzie inny. Skupsie na pasjach.. Staraj nie myslec tak bardzo o tym :)

Gość gość
Dzięki gościu, staram się nie myśleć ale niestety zaangażowałam się... Obiecuję sobie ze dzisiaj porycze, katharsis a jutro nowy dzień.