Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwone Okulary Lary

Dlaczego faceci dopiero gdy stracą, doceniają co mieli???????

Polecane posty

Gość Idiotaaa
hehe zapewne masz racje i wiem ze jestem frajerem przez to co zrobilem, niestety przyszłosci nie odkrece juz ;]

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
no bo zazwyczaj spadaj z deszczu pod rynne a reszte mozesz sobje dopowiedziec

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzz
tzn spadaja pod rynne

Gość tak tak wiemy
"hehe zapewne masz racje i wiem ze jestem frajerem przez to co zrobilem, niestety przyszłosci nie odkrece juz ;]" to ona jest frajerka ze sie wogole toba zainteresowała...teraz skumała to i nie chce cie znac

oczywiście ze jak się kochają to mogą:) gorzej jak takiemu się potem żona lub dziewczyna znudzi:o bo i takie sytuację się zdarzają. To co wtedy?:o

Gość Idiotaaa
spokojnie :) nie bede sie przed Toba kajał bo już jakiś czas temu zrozumialem ze swoim brakiem zdecydowania spierdolilem wszystko i nie musisz mi tego tyle razy uswiadamiac.

chciałabym aby mój poczuł się zagrożony, ze może mnie stracić,,,tylko jak to zrobić, gdy razem mieszkamy?

Gość maarekmarecki
Jeśli macie nieco wolnego czasu w weekend to proponuję skorzystanie z ciekawych kursów prowadzonych przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja byłem u nich na szkoleniu Alpha Male, dowiedziałem się wielu ciekawych metod uwodzenia kobiet, wiem, co robić by zwrócić na siebie ich uwagę. Dawniej byłem zielony w kwestii kobiet, a teraz uwodzenia to dla mnie przyjemność :) szczerze polecam, mają dobre opinie i dobrze wypadają w testach. Zajrzyjcie na ich stronę i przejrzyjcie ofertę: www.wyzszaszkolauwodzenia.pl.

Gość Idiotaaa
super :D

Gość Idiotaaa
tak tak wiemy -> Wygralem ?:D

Gość xxxxxxxxxxxx;]
ehe:)

Gość K0bieta z klasą
nie zawsze doceniaja po stracie

Gość GABBI net
mam pytanie do idioty w jaki sposób chcesz to naprawic, skoro ona juz ciebie nie chce?

Gość Idiotaaa
Nie wiem jeszcze;) juz kilak razy taka sytuacja miala miejsce, wiec wydaje mi sie ze nie jest do konca tego pewna i zrzucam to na inne problemy. nie iwem, chce to sprobowac naprawic.

Gość Nie spimyyyyyyyyyy!
Czerwone Okulary Lary :))

Gość hytjytjiut
za bardzo analizujecie...gdy facet chce wrococ do kobiety, docenia ja po jakims czasie to zazwyczaj powodem tego jest ze chce mu sie bzykac, czuje sie samotny, nie udaje mu sie w zwiazku z inna kobieta i stwierdza ze ex byla lepsza - nie ma to nic wspolnego z glebsza miloscia tylko przyzwyczajeniem tak samo z kobietami....

Gucio Prawda!! sam jestem w sytuacji kiedy po prostu EX teraz nagle wymyśla bzdety że teraz coś robię czego wcześniej nie było..bo poprostu wy baby chcecie koniecznie dopasować wszystko do waszej koncepcji..mimo że ma g*** wspólnego z prawdą. " Nie mówiłem mi komplementów" " Nie pomagałeś mi w tym i w tym"...tia...poprostu jesteście ślepe i doceniacie po fakcie!!!

Gość a wiecie co?...
ja dla mojego byłego nie byłam fajn a wiec nie za bardzo załuje ze straciłam to ...nie byłam normalna i nie byłam miła. Na sama myśl ze miałabym do niego wrocic i byc kochana niedobrze mi sie robi. nie portfaie nie umiem nie pokocham.

Gość a wiecie co?...
"spokojnie nie bede sie przed Toba kajał bo już jakiś czas temu zrozumialem ze swoim brakiem zdecydowania spie**olilem wszystko i nie musisz mi tego tyle razy uswiadamiac." ja tez zwaliłam kiedys sprawe w ten sam soposób ale nie załuje bo juz po wszystkim, czasu nie cofne wyniosłam lekcje i w nastepnym zwiazku tego juz nie powieliłam.... poprostu nie byłam fajna dla niego i dopiero jak sie roztalismy zrozumiałam ale czy załuje tego... nie poniewaz było to dawno i nie widze sensu załowac... poprostu stwerdzam fakt i wiecej go nie powiele

Gość Idiotaaa
Ha, mialem podobnie...ale teraz wychodze z zalozenia ze mi zalezyi to bardzo i bede probowal to wszstko jakos naprawic;]

Gość a wiecie co?...
" Ha, mialem podobnie...ale teraz wychodze z zalozenia ze mi zalezyi to bardzo i bede probowal to wszstko jakos naprawic ;]" widac ze idiota z ciebie ... nie naprawiaj tego z nia...znajdz nowa fajna która pokochasz i na odwrót a jej daj juz swiety spokoj, przepadło, nie polubi cie.. nie wiesz jak to z odrzuconymi kobietami jest? nie wybaczaja albo wybacza w momecie jak juz ciebie nie bedzie w jej zyciu ... wiec daruj sobie i nie nieszcz jej zycia teraz :)

Gość Idiotaaa
kieruje sie tym ze nie wiem czy jej nie zalezy, bo to ona rzucala tez kilka razy i zawsze wracala sama po kilku dniach...ot taka toksyczna znajomosc.

ja gdy wypiję piwo, doceniam to, że teraz jest mi źle...bo przedtem było fajnie, a teraz jest zimno i muszę biegać do spożywczego...

Gość a wiecie co?...
"kieruje sie tym ze nie wiem czy jej nie zalezy, bo to ona rzucala tez kilka razy i zawsze wracala sama po kilku dniach...ot taka toksyczna znajomosc." a z innymi facetami tez była taka toksyczna czy ty na nia tak działełes? wiesz ze nawet z człowieka 'oazy spokoju" mozna zrobic furiata i wartiata jesli trafi zły na złego (toksyczne i nie odpowiedni partner) tłumaczacy sobie ze to "milosć" a tak naprawe jest to choroba i choruja obje...

Gość a wiecie co?...
"chciałbym spotkać kobitę życia i nie stracić jej" a ja chciałabym miec w cholere kasy abym mogła sobie kupic co chce i wyjechac z mezem na mega długie wakacje

prawdziwe szczęście jest OSIĄGALNE... Tylko kobieta mogła zestawić razem na jednej szali życie uczuciowe dwojga partnerów z komfortem wycieczki turystycznej i pieniędzmi Kobiety to Materialistki