Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość nestea.......
moim zdaniem po takim krwawieniu na pewno poronilas. idz do lekarza i przyznaj mu sie co zrobilas, zeby dobrze cie zbadal i ewentualnie zaradzil komplikacjom.

Katiana Gówniarą to moge nazwać Ciebie niewychowana dziewczynko, nie znasz mnie to nie obrażaj, tego wymaga kultura i dobre wychowanie, które chyba dawno zgubiłaś. I jak to określiłaś "rozkładanie nóg" domniemam że w twoim języku nazywasz go seksem, będę uprawiać z kim chcę i kiedy chcę. I jakbyś bardziej uważała na lekcjach polskiego to byś wiedziała co to cyztanie ze zrozumieniem i że napsiałam, że zabezpieczenie zawiodło

Lady B boże, jak to czytam to aż się we mnie gotuje. a za co miałaby wykarmić i ubrać to dziecko? Miałaby siedzieć na zasiłku i skończyć jak jakaś patologia, co dostaje 350zł od państwa na pampersy, mleko i ciuszki z lumpeksów? Wynajmować 30mkw zapyziałą kawalerkę? Bez wykształcenia, pracy, samochodu? Boże, zastanówcie się, co piszecie... Jeśli urodziłaby to dziecko, potem mogłaby je do końca życia nienawidzić za to, że nie zdecydowała się go usunąć.. A kto jej kazał uprawiać seks? Chłopak ją zgwałcił? Nie sądzę. Wiedziała, że nie miałaby za co utrzymać dziecka, to mogła się nie pchać do łóżka z facetem. Seks jest dla ludzi dorosłych, mądrych i odpowiedzialnych, którzy zawsze się liczą z możliwością zajścia w ciążę i którzy są na to gotowi

Gość frfd
ja bym nie usuneła

Gość nestea.......
a tak poza tym to nie balas sie kupowac leku na "czarnym rynku", bo rozumiem, ze tak to zdobylas.. ja bym sie bala...

ginger, nie wiem czy masz dziecko, ale macierzyństwo i pieniądze to koncepty bardzo ze sobą związane

black, to skoro jesteś na tyle dorosła że możesz uprawiać seks kiedy chcesz i gdzie chcesz, to dlaczego jesteś zbyt młoda na dziecko?? nie wiedziałaś skąd sie biorą dzieci???

lady... mam dziecko w drodze, i sytuację również nie do pozazdroszczenia... jednak ja mam łeb na karku i wiem co mam robić żeby mi kasy nie zabrakło. Od samego zusu mam zamiar wyciągnąć 60tys zł...

Jak człowiek za każdym razem kiedy idzie uprawiać seks miałby myśleć przed tym aktem o tym , ze moze zajsc w ciaze to nawet nigdy by sie nie podniecił podczas stosunku tylko zmartwił.

60 tys zł hm bardzo ambitnie, nie zdziw się jak będziesz chodzić od jednej instytucji do drugiej, bo nie masz za co wykarmic dziecko. Na dziecko trzeba miec odłożoną kasę. Co nawet po becikowym, o kant dupy to wszystko

Autorko, a czy wiesz, że chodźbyś użyła wszystkich środków antykoncepcyjnych, to i tak istnieje możliwość zajścia w ciążę? Co Ty myślisz, weźniesz prezerwatywe i hulaj dusza, piekła nie ma? Nawet z najlepszą antykoncepcją trzeba brać pod uwagę możliwość ciąży. Nie znam Cię dokładnie, ale to, co tu wypisujesz, to jest po prostu... dużo gorsze niż żałosne, tego się nie da opisać słowami. "Będę uprawiać seks z kim chcę i kiedy chcę" - a jak antykocepcja zawiedzie, to się usunie - to jest bardzo nieodpowiedzialna postawa. Wiesz co, życzę Ci, żebyś bardzo pragnęła mieć swoje dzieci i żebyś była bezpłodna już od momentu aborcji! Niech Ci się co noc śni to Twoje dziecko, które je zabiłaś! Mam nadzieję, że wyrzuty sumienia zadręczą Cię na śmierć, jak nie teraz, to później!

Jak człowiek za każdym razem kiedy idzie uprawiać seks miałby myśleć przed tym aktem o tym , ze moze zajsc w ciaze to nawet nigdy by sie nie podniecił podczas stosunku tylko zmartwił. Dlatego nie uprawia się seksu, dopóki nie jest się gotowym na dziecko.

ale nie żyjemy w średniowieczu i seks jest dla ludzi. A antykoncepcja zawodzi. Sama mam dziecko i niedawno zsunęła nam się prezerwatywa. Pierwsze co zrobiłam to poleciałam do drogerii po afterpill, bo nie wyobrażam sobie dwójkę maluchów. I jestem dorosła, dojrzała, wiem, czym śmierdzi seks i jakie są jego konsekwencje. A ty moja droga , bez obrazy, ale nie wiesz, co to ciąża, mdłości, zgaga, ostatni trymestr, brzuch jak balon, poród tudzież cesarka i grube tysiące złotych wydane na dziecko. to ostatnie należałoby podkreślić, bo niektórzy żyją z kieszonkowego.

Lady B- seks jest dla ludzi odpowiedzialnych i dojrzałych, a nie gówniarzy, którzy chcą się pobawić a potem pozbyć się dziecka

uu, nie zazdroszczę ginger :) który tc? chłopak czy dziewuszka?:) gratuluję. :)

kobieto... ja już mam tą kasę prawie na koncie i mogą mnie pocałować :P ja pracowałam zanim zaszłam w ciąże i teraz pracuję 2 razy więcej... tyle że ja zarabiam w euro bo jestem w niemczech, to co zaoszczędziłam dam na lokatę z wysokim procentem i będę miała prawie 1000 zł z tego co miesiąc...

lady :) 23 tc :) a płci jeszcze nie znam, ale czuję że to facet bo mam parcie na piwo :P i cieszę się jak dziecko z tego dziecka pomimo że wiem że nie będzie lekko

Kaitana, ale w świetle Twoich wypowiedzi też zabiłam swoje dziecko z tą różnicą, że już jestem matką i mam sformalizowany związek i tez wychodzę na gówniarę nie wiedzącą czym są konsekwencje wypływające ze współżycia.

e, to 2 trymestr, nie? Fajny okres :) Ja się w 3 strasznie męczyłam, mam nadzieję, że Ciebie to nie będzie dotyczyć :) W Niemczech jesteś'? Fajnie :) Dużo kasy dostaniesz na dziecko :):) Jak mieszkałam w NL to dostawałam 150 E dodatku na dziecko :)

Kaitana chill out... po co te nerwy! Dziewczyna co zrobiła to zrobiła... ja sobie nie wyobrażam tego, ale nie każdy jest tak moralnie poprawny jak ja czy ty... Zabiła, ona będzie ponosić tego skutki więc... nie bulwersuj się tak

Ja póki co nie mam jakiś strasznych dolegliwości... w 1 trymestrze miałam straszne mdłości i wymioty, schudłam 5 kg ale teraz to wakacje. Tyle że ten łobuz strasznie energiczny... podejrzewam że będzie perkusistą, albo tancerzem bo wali z całej siły mnie po kiszkach :P Wiesz mi gin powiedział że mogę mieć problemy z żylakami, ale już byłam u flebologa i dał mi maści, gatki i kazał chodzić na basen, a ciebie co mordowało?

Gość ona_wi
i pomyslec ze kiedys tammm zdobedziesz wyksztalcenie,bedziesz kims,kobieta sukcesu i ludzie beda dawac cie za przyklad.....

ginger, cukrzyca ciążowa, opuchlizna, zgaga, mdłości, zylaki, ciąża zagrożona z początku i do tego szyjka macicy w 27tc strasznie mi się skróciła i było zagrożenie porodu przedwczesnego. W ogóle, moja ciąża to była istna katorga i udręka. Teraz moja pociecha uczy się na kucharkę, wyciąga wszystkie słoiki, miski,miseczki, duże łyzki, chochle i udaje, że gotuje ;]

O Jezusie nazarejski... ja mam mieć robiony cukier za 3 tygodnie, ale może mi się uda przejść to bez cukrzycy, chociaż na połówkowym kobieta mi powiedziała ze dzieciak strasznie wielki... a słyszałam że to jest jakieś wskazanie... a co na zgagę polecasz?