Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnieanwidzewuefu i baxzenku :(

BYlam dzisiaj w ramach szkolnego basenu i chyba więcej nie pójde :(((

Polecane posty

jestem już w liceum więc taka wtopa to nie żarty...pękl mi kostium! na nieszczescie musielismy miec jednoczęściowe a ten mi pękł więc wszystko było mi widac ale obciach :( na szczescie basenman pozwolił mi wyjsc miał głupią mine a inni sie smiali :( :( :(

Gość vardzomizanielenzal
basenman?! :o

Gość pieprznięty83
basenman! haha 11/10! :classic_cool:

Gość dsklds
Nie ma się czym przejmować.. Obróc to w żart. Miałąm w czasie wakacji podobną sytuację nad jeziorem,,, Najpierw się wstydziłąm, ale stwierdziłąm, że nie warto.. trudno ;D Nic co ludzkie nei ejst nikomu obce ;D głowka do góry ;D

ale co innego jezioro gdzies na wakacjach gdzie jest sie najwyzej z garstką znajomych a co innego basen szkolny wszyscy z klasy :( :( a ci ktorych nie bylo i tak sie pewnie dowiedzą 😭 żebym chociaż miała 10-12 lat ale ja mam 17 :(((((((((( :(

Ej! No nie popadaj w histerię! Prawda,zdarzenie nie było miłe,no dobra-obciach-ale bez przesady! Jak zaczniesz sama robic z tego sprawe to i cały rok bedziesz miała do d..y! Jesteś zdrowa młoda i silna! Pośmiej się z tego z innymi i kozystaj z darmowego basenu,nie wszyscy mają taką mozliwość! Pozdrawiam!