pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 jestem zdegustowana waszym dzisiejszym poziomem :O za wysoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Wrzesień 8, 2011 poka cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 poka kredkę piesku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Wrzesień 8, 2011 szmine się mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 pierrdolę konwenanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donata000 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Chuj ci w dupę kurwa twoja mać jebana szmato, pizdo, kurwo, chuju dziwko śmieciaro, tandeciaro, lampucero i kurwo! Wypierdalaj stąd bo zawołam ojca idiotko, kretynko, psi zwisie i kurwo! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wzruszyła mnie twoja historia Napisano Wrzesień 8, 2011 Donatka jest zjawiskiem i nową selebritis na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 oj donatko donatko, słabo w chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Wrzesień 8, 2011 mój chooj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gmochełełe Napisano Wrzesień 8, 2011 odkąd wiadomo, że jesteś grubo po czterdziestce i w dodatku nie chcesz się ryćkać, zainteresowanie twoją osobą znacząco spadło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Donata0000 Napisano Wrzesień 8, 2011 skurwysyński podszywie wypierdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 Twój chooy... to se zjedz a o tej czterdziestce to do mnie ? :O ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 eliminując wszelkie bluzgi, niewiele tu zostałoby do czytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Wrzesień 8, 2011 zawsze można porozwiązywać zadania z matematyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 a można. ja akurat zawsze lubiłam matematykę i byłam z niej dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 zamknij morde, to się zrobi ciekawiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja piertole Napisano Wrzesień 8, 2011 noxi jak ty jestes w choy przepaskudna Rzygac sie chce jak sie na ciebie patrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja piertole Napisano Wrzesień 8, 2011 pśp kiedys mialas lepsze teksty , zaczynasz sie powtarzac a to juz jest nudne tez w choy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 wspieram twoja bulimie, cvelu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 brak inspiracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja piertole Napisano Wrzesień 8, 2011 zbanowac noxi bo kurfa czlowiekowi jedzenie ze sniadania wraca :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja piertole Napisano Wrzesień 8, 2011 noxi pokemonie usun te foty , btw ciebie starzy tez powinni usunac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 z pierwszej komunii nawet bym rzekła dobra , nie karmić mi tu trola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 a nie usune, zarzygaj sobie morde mendo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja piertole Napisano Wrzesień 8, 2011 noxi mendy to ty zapalkami po pisdzie ganiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 nie martw sie, jestem szczesliwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja piertole Napisano Wrzesień 8, 2011 ale kogo do choya twoje szczescie obchodzi , parój pokemonie ogolnie to ssij maszkaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 mam kochanego faceta a ty gpwno masz to sie wyzywasz, wspolczuje i zal mi cie smieciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 kto tu się koorwa wyżywa :D oj bazylku ociekasz hipokryzją, ociekasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nox Anielica 0 Napisano Wrzesień 8, 2011 morda kwoko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach