Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RyczyNiedźwiedź

Co myślicie o takim facecie? Przystojny?

Polecane posty

Gość wzruszyła mnie twoja historia
czekamy na decyzje Donaty

Gość ratatuuuuj
To żart?

Gość wzruszyła mnie twoja historia
a to nie jest czasem Hardkorowy Koksu ? :classic_cool:

Gość gatou
"okropny " Noxi, gdyby ten gościu powiedział tylko słówko ciągła byś mu jak odkurzacz :D:D:D

dokladnie gdyby to cos jeszcze bylo naturalne, ale nie.. nafaszerowany sterydami, puste miesniaki i tyle

Skąd przekonanie, że on bierze sterydy, przecież jakiś przerośnięty nie jest. Może ponad 10 lat ćwiczy, a wy o tych sterydach chrzanicie jak sossss - prawiczek z zapadniętą klatą. Z dwojga złego wolałabym koksa, niż faceta z ciągotami do ćpania i chlania. :)

Gość alrak
"To jest FACET" wg ciebie koksy tworzą faceta? :D cóż może i tak... dzisiaj każda ciota chcąca uchodzić za faceta, zapisuje się na siłkę i wbija koks :D

Przecież on nie wygląda na żadnego koksa! Zwykły, dobrze zbudowany facet. Chyba prawdziwych przerośniętych mięśniaków nigdy nie widziałyście. Mnie się on podoba i jestem ciekawa kto to jest, bo chyba raczej nie autor? :) A szkoda.

Gość c.s.
Indor do prania Skąd przekonanie, że on bierze sterydy, przecież jakiś przerośnięty nie jest Na 100% nie można tego powiedzieć, ale na 90% tak, brał sterydy.

Jezu, ludzie ale wy chrzanicie. Zobaczcie jak np. wygląda ten cały Hardkorowy koksu (o którym pisaliście), czy inne znane mięśniaki jak np. Pudzianowski, a jak wygląda ten facet. Może bierze, może nie bierze. Wygląda jakby nie brał, a intensywnie ćwiczył.

Gość c.s.
chodzę na siłkę ponad 10 lat, tak więc wydaje mi się że mam pewne doświadczenie :classic_cool: daję sobie rękę uciąć że koleś brał koks, no chyba że jest fenomenem genetycznym, ale nie sądzę :D

"chodzę na siłkę ponad 10 lat, tak więc wydaje mi się że mam pewne doświadczenie" Chyba nie, skoro przez 10 lat nie doszedłeś do takiego wyglądu. :classic_cool: Bądź też tłumaczysz tak sobie swoją kiepską genetykę. :D

Gość c.s.
"Chyba nie, skoro przez 10 lat nie doszedłeś do takiego wyglądu. Bądź też tłumaczysz tak sobie swoją kiepską genetykę. " :D:D:D jesteś nieprawdopodobnie naiwna, i chuuja wiesz o sportach siłowych :classic_cool:🖐️