Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RyczyNiedźwiedź

Co myślicie o takim facecie? Przystojny?

Polecane posty

A dlaczego mam akurat wierzyć tobie, kim ty jesteś jakąś wyrocznią? Wiem, że można dojść do takiej budowy dzięki ćwiczeniom i nie jeden facet doszedł. Mój ojciec ma 45 lat i ćwiczy od 6 lat, może co prawda nie wygląda AŻ tak dobrze jak koleś na zdjęciu, ale efekty są oszałamiające. Jednakże nie obija się, odpowiednio odżywia i nie chodzi na siłownię by opierać się o sztangę. Do tego oczywiście zero alkoholu.

o kurva moj tata tez cwiczy codziennie, nie pije i tez ma niezla rzezbe, ale bez przesady

Nox Anielica Żadnego sportu nie uprawia? I ty to nazywasz szczęściem? Na starość będzie pewnie kolejnym przychodnianym, wyschniętym truposzem któremu wszystko dolega.

Gość no way! :P
jw.

"lowi ryby" typowy sport dla podstarzałych eunuchów. :D Po co mu łowienie ryb? Liczy, że złowi złotą rybkę i wypowie życzenie, by przemienić wybrankę swojego losu - żabę w piękną kobietę? :D

Gość c.s.
"A dlaczego mam akurat wierzyć tobie, kim ty jesteś jakąś wyrocznią? Wiem, że można dojść do takiej budowy dzięki ćwiczeniom i nie jeden facet doszedł." :D gościu na zdjęciu ma łapę 46-50 cm. Większość ludzi ćwicząc bez koksu zatrzyma się na 42-43 cm. Zdecydowana mniejszość osiągnie powyżej 45 cm. Dlatego też napisałem że na 90% brał koks :) Może jest w tych 10%v :D Ale biorąc pod uwagę fakt że koleś ma ponad 40 lat i niezłą rzeźbę, NAPRAWDĘ nie sądzę by był czysty :D Wierz sobie komu chcesz 🖐️

c.s. Jesteś prawdziwym specjalistą. Patrząc na zdjęcie w nieco dziwnym ujęciu jesteś w stanie zmierzyć nawet rozmiar jego bicepsa? Brawo! :o

lowienie ryb to akurat jeden z najlepszych sportow o czym kazdy lekarz ci powie, Antystres! oczywiscie to nie wystarczy, facet raczej powinien pocwiczyc tez w inny sposob zeby utrzymac swoja sylwetke w nalezytym stanie, jednak nie kazdemu sie chce.. mi to osobiscie wisi czy facet jest dobrze zbudowany ( nie mam na mysli tych koksow-blee ) czy ma brzuszek

Gość c.s.
"Jesteś prawdziwym specjalistą. Patrząc na zdjęcie w nieco dziwnym ujęciu jesteś w stanie zmierzyć nawet rozmiar jego bicepsa? Brawo! " co do centymetra nie, ale spokojnie jestem w stanie ocenić że biceps mieści się w granicach 46-50, nie jest to żadna sztuka i każdy kto trochę ćwiczy jest w stanie to oszacować 🖐️