Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RyczyNiedźwiedź

Co myślicie o takim facecie? Przystojny?

Polecane posty

coz,taki nie wiem, czy on jest debilny i czy nie ma mózgu, jednakże po twoim poście można wywnioskować, że może bóg chociaż w urodzie ci jakoś wynagrodził te braki intelektu.

Gość c.s.
Indorku :D ja tylko odniosłem się do tematu koksu który to niektórzy ludzie tu poruszyli :) To ty żywo przeciwko temu protestowałaś (lub protestowałeś :D bo odnoszę niejasne wrażenie że możesz być facetem) . Bo dla mnie koks niczym hańbiącym nie jest. A jeśli masz wątpliwości to wklej to zdjęcie na jakieś forum kulturystyczne, nie wątpię że odpowiedź będzie taka sam jak moja :D ps. tak, fotomontaż tyle zajmuje, sam niestety niezbyt się znam na photoshopie, muszę poprosić kolegę :classic_cool:🖐️

poprawilam sie glupia pipo gdybys nie zauwazyla! portugalczyk to nie ciapaty! ok a teraz koncze, weszlam tylko na chwile

i kto tu jest pusty skoro portugalczyka od ciapatego odroznic nie potrafi :/ 2 chrzescijanskie EUROPEJSKIE panstwa a ta mi z ciapatymi wyjezdzac bedzie a teraz dobranoc ;)

Wszystko bylo by z nim ok zapewne gdyby nie ten "kwas". Okropienstwo, co on z siebie zrobil?! Moze to dlatego ze nie trawie takich mięśniaczkow, ale ogolnie to frajerowato wygląda :)

Gość upupkuuupup
up

Gość upup111
up

Gość dfdfdfdfdfdfdfdfdf
:D