Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RyczyNiedźwiedź

Co myślicie o takim facecie? Przystojny?

Polecane posty

c.s. To weźże się wreszcie do ćwiczeń i dojdź do czegoś by móc też zaimponować innym zamiast się tak bez celu mądrzyć i napinać.

Gość c.s.
Indor do prania buahahaha ja ćwiczę od lat i nieskromnie mówiąc nie mam się czego wstydzić :D w którym miejscu się napinam? :D przecież ja tego gościa nie krytykuję, bierze, jego sprawa. Ja tylko stwierdzam fakt że na 90% brał koks :)

Mnie zamiast kciuka ciekawi dlaczego on ma taką siną karnację. :o Takie naświetlenie, czy też to jakiś ciapas? Bo jak ciapas, to już mi się nie podoba. :classic_cool:

Gość a kyszszsz maszkaro
noxi, wiesz...? wielka morde to masz ty ale ona nawet nie nadaje sie do kreskowek :O Ogolnie mowiac to niezly z ciebie pasztet :O a do tego jakas taka syfiasta jestes i jakby niedomyta... a fuuuj maszkaro!!

moge byc, zakochana jestem wiec wiesz...no moj krzywy ryj mnie wali :D aaaaa nie nie fetysze to ja mam inne jednak :D 🖐️

c.s. No nawet jeśli brał (zaznaczam, jeśli). To co cię to tak boli? Mam rację, czy nie masz. Co ci do tego i dlaczego tak usilnie chcesz mnie przekonać? Pewnie sam byś chciał tak wyglądać i zwyczajnie zazdrościsz. Nie masz się niby czego wstydzić a o drugiej w nocy produkujesz się na kobiecym forum, zamiast iść spać i regenerować się, by były przyrosty. Coś czuję, że siłownię to ty tylko na filmie widziałeś

Gość c.s.
Indor do prania a w którym miejscu mnie boli? możesz zacytować jakiś fragment? bierze koks, to jego sprawa i jego wybór. Jedyne do czego się odnosiłem to fakt czy brał czy nie.

Gość a kyszszsz maszkaro
tak noxi, same super laski, tylko ty jedna jedyna maszkara :(

c.s. Boli cię, bo ciągle to podkreślasz i usilnie mnie przekonujesz. Skoro nie masz się czego wstydzić, to może wklej swoje fotełe i pokaż no mi niezorientowanej i tępej jak wygląda taki prawdziwy, naturalny samiec, który ćwiczy rzekomo już wiele lat. Nie musisz nawet twarzy pokazywać, pokaż samą sylwetkę, z karteczką kafeteria.pl, a nie z fotą z netu. :classic_cool: teraz pewnie będziesz przez kolejne pół nocy przekonywał mnie jakie są powody, dla których nie wkleisz a organizm jak się nie zregenerował, tak regenerować się nie będzie dalej. Więc co ci z chodzenia na siłownię, skoro noce zarywasz na kobiecym forum, zamiast ze swoją kobietą w tym czasie w łóżku spać.

Gość c.s.
Indor do prania hehe moje wrażenie jest odwrotne, to ciebie boli że ten facet może być koksem. Dla mnie nie ma to znaczenia, bierze to jego sprawa i jego wybór zwłaszcza jeśli dobrze si. Wrogiem koksu nie jestem, wszystko jest dla ludzi. Przypomnij mi za dnia, może zechce mi się wkleić, choć z góry uprzedzam że łapy tej wielkości nie mam :classic_cool:

Dlaczego ma mnie to boleć? Przecież ja nawet nie wiem kto to jest, choć nie ukrywam, ciekawi mnie to. Pisałam już, że wolałabym faceta biorącego sterydy, niż ćpuna i pijaka, więc tym bardziej dlaczego coś ma mnie boleć? Co to mój narzeczony jest, czy co bym musiała go wybielać i wstydzć się prawdy? To ty na kobiecym forum przeżywasz, że wklejono zdjęcie jakiegoś (w twoim mniemaniu koksa) i każdego, kto myśli inaczej, a już tym bardziej może się on podobać usilnie do niego zniechęcasz. A co do twojego zdjęcia jutro.... Aż tyle czasu zajmie ci fotomontaż? :D P.S. Chodzisz na męską siłownię, czy preferujesz kobiecą, podobnie jak forum? :D

Gość ohydneteparchywy
ale tluk haahaaa

Gość coz,taki
debilny napakowany kretyn,chcialas prawdy :) mozgu toto nie ma,tepe,puste ale moze nosic 5l wody hahahhaa bo do czego by sie toto g..o nadało ?;)))))))