Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella arabella222

brak manier u gosci w domu

Polecane posty

Gość bella arabella222

wczoraj przezylam niezly szok, przyszla do mnie kolezanka ze swoim nowym chlopakiem, obydwoje sa to ludzie wyksztalceni, pracuja tutaj w dobrych firmach, zasiedlismy do stolu do obiadu, moja kolezanka poszla umyc rece a on nie, zaczelismy jesc i wtedy doznalam lekkiego szoku, facet tak ciamcial i mlaskal przy obiedzie, do tego rozmawial i jedzenie mu wylatywalo z buzi co chwila, po obiedzie podalam ciasto na deser i kawe to podotykal brudna lapa pare kawalkow ciasta zanim wybral jeden a jak pil kawe to tak siorbal ze moj maz nie mogl wytrzymac i wyszedl do kuchni....do tej pory mi sie nie miesci w glowie jak mozna tak sie zachowywac przy stole i co moja kolezanka robi z takim facetem?????

Gość teżmam
Nie nauczyli go w domu, niestety to się z domu wynosi, dziwne tylko, że koleżanka go nie uczy, bo ja bym się wstydziła z takim do ludzi iść, zwłaszcza na jedzenie :D ja sama mam odruch wymiotny jak słyszę, że ktoś mlaszcze.

Gość stachumlotowicz
sie usmialem. wiecej luzu a mowia ze jak wejdziesz miedzy wrony to musisz krakac jak one. nie przesadzaj z ta maniera w niemcczch mozna jeszcze bekac.

Gość stachumlotowicz
a wogole co to za pomysl wspolny obiad w poniedzialek. rozumiem kolacja ze znajomymi na miescie. nie wiem, nie wiem mysle ze cale towarzystwo jest pretensjonalne i upycha siano tylko ze niektorzy nosza jeszcze kalosze inni na chwile ubieraja flipy a tak czy inaczej kalosze sa im pisane- ich stajl:)

Gość stachumlotowicz
nie ladnie obgadywac znajomych po forach

Gość o maj god o maj god
wczoraj byla sroda, a nie poniedzialek :P

Gość stachumlotowicz
o maj god hle hle racja nie w nikam w dni tygodnia bo interesuja mnie tylko weekendy:)

Gość stachumlotowicz
kto wystawia obiad w weekend? chetnie sie poczuje zaproszony. ( nie obmacuje ciastek a raczej kolana gospodyni)

Gość bella arabella222
obiad w srode bo tak wszystkim pasowalo, byla okazja do spotkania sie i tyle a obiad to dlatego, ze oni odrazu po pracy przyjechali to nie beda na glodnego siedziec, wiem, ze w niemczech bekanie jest akceptowane, ale nie zmienia to faktu ze to dosc niesmaczne tak samo jak i puszczanie bakow w towarzystwie innych, tak sobie odrazu pomyslalam ze jak ten facet jedzie na jakies kolacje z kontrahentami to jak oni patrza na jego zachowanie przy stole

Gość kozi bobek z tylka
stachumlotowicz to pewnie jada w weekendy z koryta popierdujac radosnie przemlaskujac kolejna porcje strawy Dla mnie facet, ktory by sie tak zachowal przy stole stracilby w oczach w minute, az sie boje pomyslec jakie odglosy wydaje podczas seksu

Gość stachumlotowicz
no wlasnie za duzo masz wyobrazen. ten facet nie musi jechac na zadne spotkanie z zadnym kontrahentem nigdy, albo jak jedzie( ty pewnie wiesz lepiej ) to krzyz mu na droge. nie mysl o tym obiedzie za duzo. bylo minelo. kazdy jest inny a twojej kolezance moze pasowac jak ulal bo jest dobry w lozku lub po prostu inny. organizuj swoje zycuie wg swoich upodoban wtedy zaoszczedzisz na rozterkach. Ladna przynajmniej ta kolezanka?:)

Gość stachumlotowicz
kozi bobek zawsze mozna stracic przez cos np nickiem:) ale spoko, rozumiem. no coz facet sie wyluzowal albo zle wbil w ambient obiadowy. Nalezy dac mu jeszcze jedna szanse hle hle i wtedy uczyc:)

Gość stachumlotowicz
rozumiem wiec ze popsul ci misterny plan wspanialego obiadu? czy tez upewnilas sie ze kolezanka zadaje sie z prostakiem? Co jest gorsze? pytam bo w pierwszej opcji cos nie poszlo po twojej mysli i mozesz sie wnerwic a w drugiej upewnilas sie ze masz raccje i mozesz czuc sie lepsza.

Gość rebbekkaaa
Takiego knura to bym za prog nie wpuscila!!! Mlaskanie i pierdzenie przy stole??? stachumlotowicz ty pewnie taki sam jestes skoro te zachowania Cie nie raza,

Gość stachumlotowicz
rebekka. ale pojechalas z wnioskami. Tak jestem taki sam bo nie raza. co to za logika? raza mnie ale mam wywalone bo mnie nie spotykaja. tyle.

Gość a ja poznalam ostatnio chlopak
fajnego chlopaka ktory nie trzyma lyzki do zupy jak nalezy i wstyd mi z nim pojechac do polski i pojsc na obiad do mojej rodziny :O ja bym wprost powiedziala temu twojemu znajomemu ze jest obrzydliwy.swojemu nowemu tez mam zamiar wypomniec te lyzke.inni nmowia prawde prosto w oczy to ja tez.

Gość stachumlotowicz
oczywiscie ze wpuscisz takiego knura bo to chlopak twojej kumpeli. jej milosc i wybor:) i nie nalezy przywiazywac takich emocji do posilku. modlitwa byla przed? no wlasnie to posilek poganski hle hle. A tak powaznie to facet byl glodny i zaklepal wszystkie ciacha na zas a kawe siorbal bo zle zaparzona i fusy plywaly a chcial byc mily. rak nie umyl bo nie zdazyl takie bylo parcie aby ziemniaki nie wystygly np.

Gość stachumlotowicz
w zwiazkach nalezy mowic wszytko wprost. ty mozesz mu powiedziec wprost ze trzyma lyzke jak niedorozwoj a on tobie ze ty zabierasz sie do penisa jak jak chinczyk paleczkami do steka. wyjasnijcie to sobie i cmyk do polski na schabowe

Gość jozek stalin
adolf idz po wino z twoimi komenatrzami, nie trzeba aspirowac na szlachte by miec dobre maniery, co to za porowna nie jedzenia pizzy paluchami i picie puszki z coli (co jest chyba normalne) do dziamgania i siurpania przy stole? to tak jak porownac picie wina z kartonu w bramie do picia szampana w teatrze, zaloze sie ze obydwaj ty i ten caly stachumlotowicz to faceci a wiekoszci polskim panom brakuje podstawowej higieny i kultury

Gość jozek stalin
mialo byc coli z puszki

Gość bella arabella222
niebawem wybieramy sie wieksza grupa na jakis obiad do pubu lub restauracji, ciekawe jak pozostali znajomi zareaguja...jesli tak jak adolf i stachumulowicz to zwatpie

Gość nestea......
co za burak z tego kolegi....

Gość jozek stalin
zona ty na serio uwazasz mycie rak przed posilkiem za cos dziwnego????? a wycieranie tylka po zesraniu tez?

bynajmniej nie wymagam tego do moich gosci, a z tym myciem rak to bez przesady, ja tam nie posiadam takiego nawyku i tyle i jakos na tym nie cierpie. ps. a tylek musze wytrzec bo by mi sie gowno do majtek przykleilo haha:)

Gość nestea......
mycie rak uchrania przed wieloma chorobami...... nie wyobrazam sobie zasiasc do stolu z brudnymi rekoma. fuj.

Gość stachumlotowicz
o przepraszam. ja z higiena jestem oki. gole pachy . chcialbym was zobaczyc ksiezniczki wakcji z bananami kokosami ostrygami i najprostrze mini udka i dopieczone skrzydelka. nie uzywamy rak a jablka obieramy na widelcu itd kaczki i kury lapiemy w pazury. juz wiekkszym obciachem jest trzymanie serwetki pod broda. a temu kolesiowi wspolczuje ze ma teraz watek na kafe a on chcial tylko zjesc obiad

każdy inaczej był uczony manier... co koleżanka robi z takim facetem? pewnie dużo rzeczy, może to jego głośne jedzenie jej nie przeszkadza tak jak tobie :)

Gość nestea......
brudne lapy jeszcze bym jakos przezyla, ale jakby ktos mi tak chamsko mlaskal to chyba szlak by mnie trafil. na pewno juz bym zadnego obiadku im nie organizowala :P co najwyzej piwo gdzies w glosnym pubie.

a ja dla jaj zaczełabym mlaskac z nim :) i prychac i w ogole zachowywac sie jak zwierzatko. potem oblizałabym palce (z cmoknieciem) i wylizala talerz...