Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anak70

jaki samochód dla młodej dziewczyny?

Polecane posty

ja nie mowie o wszystkich boze juz czytac sie nie umie ze zrozumieniem cala kafeteria. napisalam ze znam farciarzy co zdaja za 1 razem. pisze ze farciarzy nie bez powodu bo to osoby ktore jezdzic nie umieja np siostra mojego chlopaka zdala za 1 raazem a on minuty w aucie z nia nie wytrzymuje i kaze jej sie przesiadac bo twierdzi ze nie umie jezdzic. to 1 przyklad.

pozatym nawet sa takie osoby co jezdzic umieja a i tak nie zdaja za 1 razem. nikt nie jest naiwny i nie nalezy wierzyc w to ze ''umiem jezdzic to zdam na 1 razem'' oni na tym zarabiaja i potrafia czepic sie wszystkiego naprawde, jak sie trafia takie mendy egzaminatorzy to nawet to ze ktos naprawde dobrze jeszdzi nie pomoze bo jak sie chce to sie znajdzie cos zeby tylko oblac kogos.

Gość a może by tak
kup jej smarta!

smart jest ponoc tylko do jezdzenia po miescie. pozatym zalosne to cos. male na 2 osoby tylko a drogie jak nie wiadomo co.

Gość niky09
nie tylko nie smarty i inne raczej coś wybierz z oferty Karlik Poznań :)

Gość gerwazy psikutas
Jasiek Pudełko auto ekspert radzi : cinquecento 500 cm roczni 1990. Najmniejsze straty. :P

Gość hanka boli
ja zaraz po zdaniu prawka kupilam forda ka i nie zaluje ;) fajne autko, dobrze trzyma sie drogi, parkowanie to przyjemnosc. wg mnie z tych malych samochodzikow ma najładniejszą linie i jest niedrogi, podobnie jak czesci.

fiaty są dobre pod instalacje gazowe no i części niedroge ja bym stawiała na Punto ;)

Gość gość
cos malego przede wszystkim, na Twoim miejscu zapytalabym po prostu ekspertow, w tym temacie moge polecic firme www.adfauto.pl swietni fachowcy

Gość CzarnaMagiaQwerty
Na pewno samochód używany, ale jaki? Kobiety bardzo lubią francuskie auta, no ale trzeba pamiętać że ciężko znaleźć do nich części, myślę że dla młodej dziewczyny najlepsze by było jakiś mniejszy samochód, proszę przeczytać na ten temat artykuł http://robert-maskejka.pl/2016/10/07/samochody-uzywane-co-trzeba-wiedziec/

Gość gość
Fiat 500. Sama jeżdże nim od stycznia, jestem zachwycona.

Gość LauraMancek
NO na początku dorgi kierowcy to cięzki wybór :) Ja myślę, że powinnaś zwrócić uwagę na Hondę Jazz to auto przede wszystkim niezawodne, dobrze się prowadzi i nie będziesz miała problemu z jego "ogarnięciem" co do ceny to równiez nie jest to auto najdroższe myślę, żę powinnas udac się do HondaPlaza i sprawdzić czy będzie Ci pasowało :)

Gość UrszulaDolistowska
Myślę, że warto zajrzeć do HondaPlaza szczegolnie że wśród aut używanych mają również inne marki niż Honda. Za to sprawdzone pod względem prawnym, technicznym w 47 punktach oraz blacharsko-lakierniczym. Do tego można uzyskać dodatkową gwarancję umowną na 6 miesiecy od zakupu. Warto zaglądać właśnie do takich dealerów samochodowych.

Gość gość
Najlepszy samochód dla młodej dziewczyny to taki, który mało pali i jest energooszczędny. Na stronie www.topten.info.pl jest porównywarka samochodów, pralek, lodówek i innych rzeczy, które są porównywane pod względem energooszczędności. To ułatwia wybór.

Gość gość
Oprócz ustalenia marki na pewno przed zakupem dokładnie sprawdziłabym pojazd. Jak kupowałam swój pierwszy używamy samochód pojechałam do wwww.cartech.auto.pl aby sprawdzić jego stan techniczny.

Gość gość
dla młodej dziewczyny to postaw na coś małego, co nie będzie jej dużo palić no i czym się łatwo manewruje. Na przykład nasza córka teraz z okazji zdania egzaminu dostała peugeota 208 - akurat na promocji jeszcze w salonach był to nam się udało. a on wlasnie taki malutki praktyczny

Gość gość
Od niedawna własnie takim jeżdże i nawet spoczko. łatwo sie parkuje a to najwazniejsze.

Gość boreksy
a np citroen c3? małe, zgrabne, babskie autko choć nie tak bardzo babskie garbus ale nie każdemu się te samochody podobają:) sporo małych a sprawnych samochodów używanych znajdziesz auto szulc

Gość gość
Moja córka też dopiero co prawko zdała i by chciała swoje auto, ale stwierdziliśmy z mężem, że najpierw musi oceny poprawić. Matura zaraz a jej tylko imprezy w głowie więc teraz jej od czasu do czasu korando pożyczamy, ma wspomaganie i lekko sie prowadzi. A jak do nauki przysiądzie to sie i dobrze mature zda to może w nagrode coś dostanie, nie wcześniej

Gość krzyho
O, ja mam też citroena ale większe bo c4, trochę mnie kosztowało do niego paliwo ale znajomy mechanik podpowiedział mi żebym podjechał do jednego z tych warsztatów które można znaleźć dzięki tej wyszukiwarce http://optimagas.com/znajdz-najblizszy-warsztat i umówił się na montaż lpg optima, teraz wydaję o połowę mniej na paliwo

Gość gość
To zależy jaki masz budżet. Jak ja kupowałem synowi auta to szukałem m.in. tutaj: auto-motor-i-sport.pl/porady/Pierwszy-samochod-za-5-15-30-tys-zl,21496,1

Gość gość
Najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie inwestycja w tani samochód na gaz, lub do przerobienia właśnie w takim stylu. Polecam tego typu rozwiązanie, gdyż tego typu pojazd był moim pierwszym. Zakupiłem stare Seicento, które następnie oddałem do http://autogaz.com.pl/ - oni zamontowali dla mnie całą instalację gazową wraz ze stosownymi podzespołami. Jeżdżenie po drogach stało się niezwykle tanie!

Gość SandraW99
Myślę, że na początku będzie lepiej jeżeli po prostu nauczysz się jeździć na mniejszych autach, a później z czasem można oczywiście stopniowo iśc w górę. Moim zdaniem takim jednym z lepszych aut na początek jest Honda Jazz, która pod względem bezpieczeństwa oraz wymiarów jest idealnym rozwiązaniem (tym bardziej, że nie pali dużo i jest idealnie dostosowana do jazdy po mieście). Zajrzyj może w wolnej chwili na stronę salonu HondaPlaza i zobaczysz jak wygląda ich oferta w zakresie nowych bądź używanych aut oraz jak coś będzie odpowiedniego dla Ciebie to umów się na jazdę próbną ;)

Gość gość
To polecam sobie mazdy pooglądać.. Ja mam, kupioną w tym roku w salonie w Czestochowie - https://czestochowa.mazda-dealer.pl/ Jednak własny samochód który nie pali duzo to jest komfort :)