Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego mają z tym problem

Dlaczego prawiczki mają problem z przeszłością seksualną kobiet?

Polecane posty

Nie musisz się powtarzać. Kolejny kilometrowy topik będzie" jak zwykle na tematach prawiczków

Ja stracilam dziewictwo z moim obecnym chlopakiem, tez mnie dreczy jego przeszlosc sexualna, ale nie robie mu o to wyrzutow, nawet mu o tym nie wspominam, udaje, ze jest ok bo wiem ze to co ja mam jest irracjonalne. Tylko mam jakas obsesje bo jak on mi wspomni o czyms ze swojej przeszlosci (zazwyczaj sama sie dopytuje chyba zeby jeszcze bardziej sie maltretowac!) to sobie to wyobrazam i mnie to strasznie drazni ;/ Najlepsze, ze o teraz nie jestem w ogole zazdrosna bo mu ufam 100%, ale o to co bylo kiedys.. ;/ Nie moge zniesc, ze byl z jakimis innymi ;/ Caly czas mi sie wydaje, ze z nimi bylo mu lepiej ;/ A wiem, ze jestem jego pierwsza miloscia, przede mna byl tylko z 1 laska i to tylko miesiac, reszta to laski na jedna noc. A my jestesmy razem juz prawie rok. Chcialabym sie pozbyc tych glupot z glowy ;/.

Gość ja jestem facetem i mam
tak jak ty

Gość tu3iwtjow
do prywatna mi wiem, ze mialabym identycznie na Twoim miejscu. Na szcvzescie moj facet byl prawiczkiem :P

Gość gangsta bitch
regres?

Prawiczek uważa, że tylko jego sperma jest cacy, że spijać ją to nie grzech ale z innym facetem... Dlatego właśnie warto stracić prawictwo po pijaku na imprezie. Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony, bo przynajmniej nie mam problemu z myśleniem o seksie jako czymś mistycznym. Ktoś powie, że coś straciłem i ma rację - straciłem prawictwo ;) To lepsze niż "mam 24 lata, jestem prawiczkiem i chcę dziewicę". Za to do dozgonnym prawiczków mam radę. Szukajcie młodszych. Często są czyste a i wiek im imponuje. Choć współczuję im ;)

Ragres dokazuje na forum bo od pewnego czasu w domu to on już nic nie ma do powiedzenia. A wracając do sprawy to temat bez sensu. Jeszcze nie spotkałem nikogo kto robiłby wyrzuty SWOJEJ dziewczynie za poprzednich partnerów. Nie chcesz to nie bierzesz i tyle.

A ja sam już nie wiem co na ten temat myśleć. Chyba mam jeszcze czasu trochę :P

Ja straciłem prawictwo w wieku lat 19 i gdzieś tam w psychice miałem taką niepewność - co jeśli kobieta porówna mnie z poprzednim? Wiem więc co czują, ale to nie zmienia faktu że to niemęskie tak myśleć.

"co jeśli kobieta porówna mnie z poprzednim?" No właśnie, co? A jak UFO mi na głowę spadnie to wtedy co? :D:D:D

Wlaśnie dlatego napisałem, że to niemęskie. Zresztą, najlepiej mieć to za sobą.

Bycie pedałem daje przywilej pisania na kafeterii. Dlatego tu jesteś ty i ja ;)

,,Najlepiej mieć to za sobą".. a czemu? To jakiś wstyd? Szybko, szybko, błyskawicznie przytrzasnąć sobie fiuta w drzwiach bo taka jest etykieta ,,męskiego" mężczyzny? Nie kapuję. Fajnie by było kogoś poznać i popróbować różnych rzeczy, jednak nie na zasadzie żeby koniecznie sie rozprawiczyć. :P

To zależy od faceta. Jedni czekają 25 lat i nie czują się gorsi a inni w wieku 18 lat zaczynają płakać.

Dzisiaj Krem napisał, że jak odejdzie z kaffe to chciałby zaliczyć kilka dziewczyn. To mi uzmysłowiło, że sporej części prawiczków brakuje jedynie tego aspektu, co przykre jest dla mojej kobiecej nacji. :(

No a czego ma brakować? Bycie prawiczkiem to nieuprawianie seksu, inna sprawa że wielu nie może też znaleźć sobie dziewczyny do związku. Niech ci nie będzie przykro. Nawet tacy pustacy jak ja mają potrzeby uczuciowe ;)

Aha, zanim cokolwiek jeszcze napiszę. Uprzedzam że jak zwali sie tu nasz forumowy hitlerjugend BSA to zacznie pisać o mnie różne rzeczy. Jakiś czas temu ten profil był projektem pisanym pod wpływem wielkiego, ciągnącego dość długo doła. Dodatkowym faktem jest to, że kiedy pisałem prowokacje to zazwyczaj nie byłem trzeźwy. Od jakiegoś czasu piszę to co myślę. Ja tam mogę jeszcze poczekać z tym pierwszym razem. Może warto...

A to dlaczego kobietom zazwyczaj się nie spieszy do tego pierwszego razu i przekładają raczej więź emocjonalną ponad sam stosunek? Niemożliwe żebyśmy byli aż tak odmiennie skonstruowani... 😭

Nawiazując do komunikatu od jakichś 3 tygodni (+/-) ten profil traktuję lekko osobiście, stąd nikt już nie uświadczy żadnych zboczonych wpisów ode mnie :P Project Beliar zdechł dawno. :)

P_P, nie spieszy się? :O Na pewno? Nie chce uogólniać ale niektórym się tak strasznie spieszy że muszą mieć tyłki zakorkowane już w gimie.

offerma, oczywiście. Może kawy? Beliar, nie warto czekaj, warto działać. Ok, nie chcesz się puścić ze zwykłą szmatą ale to na litość bozi - szukaj kogoś odpowiedniego. Bo samo się nie znajdzie, zwłaszcza że w Polszy to do faceta należy inicjatywa.

Hm, tak dużo tych puszczalskich dziewczyn, to czemu jeszcze nie zakorkowałeś jakiejś gimnazjalistki, co Beliar? :classic_cool: To wszystko takie gadanie zgorzkniałych, samotnych ludzi na kafe, że kobiety to dupodajki na potęgę, a takiej z normalnym podejściem do seksu, to ze świeca szukać.

No właśnie, gdzie się podziały te łatwe kobiety? Najwięcej łatwych kobiet rodzi się podczas rozmów przy piwku z kumplami. Wtedy każdy chwali się, że miał Aśkę, która w rzeczywistości jest dziewicem.

No jak widać tak dużo puszczalskich, jak się opowiada, jednak nie ma. Ale chyba stereotyp o "zdobywczej" naturze facetów jest jednak prawdą, skoro opowiadają o wyimaginowanych Aśkach przy piwku. :(