Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieca w pachy

Nie umyłam zębów i w ogóle nic

Polecane posty

Gość wielkie mi rzeczy
ja tez sie czasem nie myje, wlosy nie myje po kilka dni, cipy 2 dni, w ogole cala sie nie myje... i mam to w doopie, zyje mi sie dobrze, nie narzekam

Gość ja znam lepszą ...
"śmierdzę więc jestem" I co wy na to? :classic_cool:...

E tam... moj punkt zalatuje, jak to moj ostatnio określił... wanilią :) Bo czopek nie wie, że tak pachnie mój shower gel :)

Gość Ale to yest
Jak się nie myjesz to utyjesz:classic_cool: Wiem wiem. Genialne.:classic_cool:

Gość jak mi sie nie chce brac prysz
myjcie sie dziouchy i chopoki zeby miast bzykanka nie narobic draki :classic_cool:

Gość ale to yest
Dotąd uważałem się za w miarę doświadczonego lecz pełen pokory wobec złożoności świata tego i ciekawy doświadczeń zapytuje koleżankę post wyżej czym u licha jest ów "punkt"u szanownej koleżanki?:classic_cool:

Gość ale to yest
[E tam... moj punkt zalatuje, jak to moj ostatnio określił... wanilią-mam na myśli ten] "punkt":classic_cool:

O kurde, se dodałam... nic nowego, po prostu przeczytałam PUNKT hehe dzieki za zwrócenie uwagi. Ale mimo wszystko pasuje, więc i jest :) Przeczytałam " Prawdziwy punkt musi smierdzieć" wiec odpisałam, a że zle przeczytałam to i niech zostanie jak sie juz o tym rozmawia :)

Spaliłam cegłe niesamowicie... ale jak już dochodzi 2godzina to się prosze nie dziwic, spojówki się palą :)

Gość ale to yest
aaaa rozumiem. Punk.[z irokezem] Czyli Punkt bez "t"na końcu:classic_cool::classic_cool:

Gość Ale to yest
:classic_cool: spoko!:D :classic_cool: punkt czy punk. Ps ja to na początku myślałem że chodzi no wiesz...o punkt g :classic_cool:

No żesz, znów Cie nie zrozumiałam... Ty piszesz o tym, o czym ja pisałam. No to dobrze myślałeś, bo ja o tym pisałam buahahahaaaaaa, szkoda, że kawy nie pije, bo bym na oprzytomnienie sie napiła, ale za dużo już nałogów także :D

A ja nic nie rozumiem, ale to smieszne jest co piszecie :)

Gość ale to yest
wszyscy błądzimy na tej drodze z punktu a do punktu g i trzeba nam czasem drogowskazu:D :classic_cool:...ale tak po prawdzie to z Anke bałbym się wyruszyć w tę podróż chyba z uwagi na jej deklaracje:D

Gość Ghost...
nom. Jeszcze byś poczuł 100% Szatana:classic_cool:

Mojemu to by się sprzydała nawigacja, najlepiej firmy Garmin, miała bym w ten czas pewność, że z pkt A do Pkt G dojedzie nie przez pkt Z :)

Gość Ghost...
Ja już próbowałem tak kiedyś i nawigator wydał polecenie-"skręć na moście":classic_cool:

Gość Ghost...
....dochodzi trzecia dopiero a ja już bredzę:classic_cool:

Zależy co rozumiemy po przez pkt "Z" :) wczoraj trafił, zaskoczył mnie, że zboczył z drogi, ale źle nie było :)

A u Ciebie to całe Twoje polecenie " skręć na moście" czy jakos takoś, to tak jasniej, ten most, to w ktorym miejscu?:P

Gość Ghost...
To ten zapach Vanilii go prawidłowo nakierował.:classic_cool:Był kiedyś taki cykl dokumentów podróżniczych pt "Pieprz i Vanilia"...znam temat:classic_cool: