Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieca w pachy

Nie umyłam zębów i w ogóle nic

Polecane posty

Gość Ghost...
musisz wstać przed 17?:D :D cholera tak wcześnie?:D Stary ja to bym już dawno spal :D :D Dobranoc!:classic_cool:

Gość jak mi sie nie chce brac prysz
nie lubie czekolady, ble :P ale dzien swira to klasyka :D ja sobie teraz sciagam jakis film Mr Nobody z Jaredem Leto. nie slyszlama o tym filmie ale skoro Leto w nim gra to musi byc dobry :P

Dobra zmykam spac panie i panowie. Milo bylo ale trzeba wstac bladym switem o 15

Wow! 3 posty o tej samej godzinie! Nawet nie wiem kto to Jared Leto

Gość Ghost...
jak mi sie nie chce brac prysz hop hop !Jesteś tu jeszcze?:classic_cool:Jeśli nie to napisze iż czekam tu na wiadomość kiedy będziesz mieć olej kokosowy:classic_cool:a do tego czasu będę nieustannie myślał o Tobie pod prysznicem! I uważaj na paluszki:classic_cool:👄:classic_cool:Dobranoc!

Witam piękności :) Niestety dałam sobie spokój z tym pisaniem, bo tak na prawde to nie wiedzialam, czy w ogóle byl sens pisac :( zaczelam film ogladac. POtem poszłam spac, tak gdzie po 4 godzinie :D ale niestety byłam tak panieta, ze nie dałam rady GPS-a wypróbować :)

ooooo jak aktywny jest ten topik, aż nie nadążam za Wami :D Oglądałam film "oszukać przeznaczenie" na TVN +1, zajefajowy :)