Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieca w pachy

Nie umyłam zębów i w ogóle nic

Polecane posty

Gość kieca w pachy

włosów nie myłam od 4 dni, krocza od 2 i ide spac, nie mam zamiaru sie myc dobranoc

Gość e3wew
dobranoc :classic_cool:

Gość jak mi sie nie chce brac prysz
nica to nalewa wody do wanny, duzo soli do kapieli, mocze sie w tym 15 minut, razem z glowa i wlosami, zebow jak nie mam sily myc to plucze plynem tylko, a makijaz zmywam chusteczkami do demakijazu - wlasnie z lenistwa zawsze takowe mam

W tych czasach nic się nie dzieje. Ja do dentysty mogła bym chodzić dzień w dzień gdybym miała to jeszcze z czym :D W UK poraz pierwszy dano mi znieczulenie przy borowaniu potem kanałowym leczeniu i tak mam do dziś. Leże, leże, cos mi ktoś gdzieś tam w ustkach szpera aż mnie się przysnęło... coś pieknego, a jaki efekt po "zabiegu":) Ja jak nie umyje zębów to mam temperature ok 39 stopni, ja bym tak nie mogła. Krocze... buahahahaha, a czemu od 2 dni nie myjesz? Nie wiem czemu lekarze twierdzą ze krocza nie powinno się myć za dobrze i nie za często, bo w ten czas zabijam bakterie ktore same chronią moją "kasie" przed złymi czynnikami zewnetrznymi i przez to zazwyczaj sie ponoc ma jakies stany zapalne... prawda to? Włosów nie myje teraz często, bo musze je porządnie przetłuścić, ostatnio przez 10 lat myje je co 2 dzień, a to baaaardzo dla nich nie zdrowe :(

malunia333 teoria ze wlosy trzeba przetluscic jest jakas ze sredniowiecza. dlaczego chcesz miec bruden wlosy? psioche sobie myjesz i zarzucasz lekarzom ze nie promuja odpowiedniej higieny, a wlosow nie chcesz myc? widze brak logiki! mycie wlosow jest zdrowe o ile robi sie to odpowiednimi srodkami!!! nalezy myc je tak czesto, jak czesto one tego potrzebuja, jak raz na 2 dni, to raz na 2 dni, jak co dzien to co dzien. to wlasnie niemyte wlosy wypadaja, to niemyte wlosy maja lupiez. skora glowy sie poci i tak samo mozesz chorobe zlapac jak na broszce.

"Nie umyłam zębów i w ogóle nic" łaaaaa widze, ze rebelia na calego

Gość vivatarau
:classic_cool:tak jest. Oszczędności na wodzie. To mi się podoba. Zuch-Dziewczyna!:classic_cool:

Gość Lolo ferrari part x
FUBAR mam pytanie. Czy to Twoja stopka czy piszesz cały czas to samo?:classic_cool:

on ma taka dziwna stopke

Gość Pabiklo
ŁO tam!

Hihihih no przeciez bym nie siedzial i nie wpisywal tego caly czas :)

hej gachy myjcie swe kutachy :classic_cool:

Gość Ich liebe Salcefixen
Hejże dziewczyny myjcie swe maliny :classic_cool:

Gość ich liebe Salcefixen
dokończ rym: hejże chłopaki myjcie swoje....:classic_cool:

Łupież włosów to nie to, że bierze sie on z brudu. Poczytaj troche więcej. Łupież jest to choroba skóry na głowie, a raczej jej przesuszenie. Najbardziej wysuszaja szampony ziołowe. Włosów tez nie nalezy myc szarpiąc je na wszystkie strony. Myjemy głowe, a brud z włosów sam splynie z szamponem i wodą, plus odzywka :) Czym czesciej wlosy myjesz, tym staja sie one coraz bardziej slabsze. Kiedys wlosy mylam dzien w dzien... nawet 2 razy dziennie, wypadały mi tak, ze jak spalam na bialej poduszce, rano budzilam sie z czarnymi wlochami na niej, ochyda... bylam przerażona. teraz wlosy myje co 3 czy 4 dni, nie maja tendencji do przetluszczania się, głowa nie swędzi, są czyste i pachnące. I szczerze napisze, ze wylatywać mi przestały :) więc coś w tym jednak być musi.

ich liebe Salcefixen dokończ rym: hejże chłopaki myjcie swoje....pachy?

Gość matador higieny
Mydło wszystko umyje. Nawet uszy i szyje. Mydło. Mydło pachnące jak kwiaty sadzone w doniczkę.....umyjże dziewczę swą :classic_cool:

Gość Wzór higieny!
szumią z wiatrem zboża łany....Jan się umył choć pijany!:classic_cool:

Gość Wzór higieny!
Choć zmęczona pracą Anna nie odpuści! Pełna wanna! :classic_cool:

Gość Wzór Higieny!!
Nawet Lady Terminator wie do czego irygator!:classic_cool:

hej panniochy myjcie swe rozklapiochy :classic_cool: