Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieca w pachy

Nie umyłam zębów i w ogóle nic

Polecane posty

Gość Ghost...
W którym miejscu był ten most?heh....żebym to ja wiedział...ciemno było:classic_cool:

No to musze go sobie ściagnąć i rzucić przed oczy mojemu muminkowi :) Dobrze, że na nawigacji są ograniczenia, bo inaczej została bym pochłonięta przez biały asfalt :)

A gdzie miałeś światła ? WIesz ile za to idzie? CHoć w UK to i po ciemku jezdzą, bo poki kierowca widzi, to jedzie bez - takie tu chyba prawo z tego co widze na ulicach, szkoda tylko, ze jadący taki jedzie po 23 godziinie dalej bez swiateł, bo dla niego jasniutko :) A Ty jak wyruszasz w drogę, pal światła, włącz chlodzenie by sie silnik nie zatarł i patrz w który tunel wjeżdżasz:)

Gość Ghost...
"Biały Asfalt"?O śnieg chodzi ?Jeździcie na sankach ?:classic_cool:

Gość Ghost...
malunia to już wiem czemu druga u Ciebie dochodzi:D . Ale wiesz ja o tej nawigacji to nie do końca tak na poważnie. Chodziło mi bardziej o nawigacje w łóżku toteż napisałem że było ciemno:classic_cool::D

Nie, ale bywa na drogach :) może to nie asfalt a po prostu beton w koloże lekko kremowym czy jakoś takoś, też być może :) Na sankach jeździć będziemy, jak snieg spadnie, poki co, musze się zadowolić samymi płytami betonowymi :) i zeszło z tematu :(

Gość Ghost...
"patrz w który tunel wjeżdżasz"chmm. No chociaż teraz to mi się wydaje że jednak doskonale wiesz o co mi chodziło:D :classic_cool: ha ha dobry temat:D

Ale... jak jest nawigacja, światełka też byc mogą nie?:D Ostatnio myślałam nawet nad tym, żeby mojemu diody zaczepić na "metrze" bo czasem na prawde zbacza z drogi, a facet jak to facet, czasem i nawigacji nieposłucha :)

Gość jak mi sie nie chce brac prysz
dzisiaj w drodze wyjatku poszlam sie umyc :classic_cool: nawet odzywke nalozylam na wlosy ((:classic_cool:))) ale sie za to skaleczylam ampułką :O

Gość Ghost...
No tak. Ha ha:D faktycznie. Jednakowoż to ja już mam zmułę niezła i sam nie załapałem. Fakt jest faktem. Trzeba patrzeć gdzie się wjeżdża! W końcu kto ma patrzeć jak nie My faceci-wzrokowcy:D :classic_cool:

To gdzie wy macie oczy? Na pisiorach????? buaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahaahah, no nie wytrzymam :) a wc tak daleko :)

Aj tam z dobra nawigacja to zawsze trafisz do celu i na koniec dotrzesz :D Sasiadko a co to ampulka

Gość Ghost...
jak mi sie nie chce brac prysz dzisiaj w drodze wyjatku poszlam sie umyc nawet odzywke nalozylam na wlosy (( ))) ale sie za to skaleczylam ampułką Ampułką taką z odżywką? A to w paluszek czy w co ?:O....To pocałować trzeba:classic_cool:To się zagoi szybciusio wtędy👄:classic_cool:

fubar taka szklana fioleczka ktorej musisz leb ulamac by moc wydobyc plyn ze srodka. no i lamiac jej leb skaleczylam sie :O

Nie ty, jak mi sie nie chce brac prysz pisala, a ja ignorantem jestem i nie wiem co to

A co to za dziwna technologia, ze odzywki w szklo sie wsadza?

całuj całuj :classic_cool: bo aż krew poleciała [beksa[ :D

😭* bo to specjalna odzywka z alkoholowym :classic_cool: wyciągiem z rzepy :O

A w szkle zazwyczaj jest "cement" taka biaława ciecz, dość droga, na włosy działa powalająco :) choć nie wiem czy w tym szkiełku koleżanka miała właśnie ten cemencik :)

Gość Ghost....
Uwaga bo całuję -👄👄👄👄 i do wesela się zagoi:classic_cool:

Kogos zdrowo popierdolilo zeby w takie cos wsadzac odzywke. Rozwalasz to w wannie i masz szklo pod nogami

Gość Ghost...
Teraz już wszystko będzie dobrze. A z tego wyciągu to drinki zrobimy sobie👄:classic_cool::D

Ej, kolego, a czy Ty zdajesz sobie sprawe z tego,ile szamponów do dziś jest produkowanych tzn nalewanych do szkła? Masakra... cement o ktorym ja pisze to raczej juz wychodząc z wanny się go daje na włoszczyzne, kolezanka miała co innego, ale w zasadzie glupota, podobnie jak glupotą jest insalowanie gniazdek w łazienkach, gdzie jest pełno wilgoci, pary... w UK ciężko o takie coś w łazience, tez niebezpieczna sprawa :)

Nie wiem czemu, ale "wyciag" mi sie kojarzy z dniem swira