Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZlaKobieta

Zakochalam sie w zlym charakterze

Polecane posty

Gość ZlaKobieta

witam! Zakochalam sie w facecie ktory nie jest grzeczny tzn....prowadzi rozne dziwne interesy ... Wiecznei go w domu nie ma a ja nigdy nei iwem co sie z nim dzieje...Martwie sie o niego itp. rozumiem ze nie mzoe mi powiedziec co robi itp. Zreszta sama nie pytam bo wychdoze z zalozenia ze im mniej wiem tym dluzej zyje. Ale to chyba wszystko zaczyna mnie przerastac- kocham go i naprawde mi na nim zalezy ale czy rzeczywiscie warto sie tak meczyc psychicznie? dodam jeszcze ze miedzy nami jest 13 lat roznicy wieku... Jestem jeszcze mloda cale zycie przede mna i naprawde nie wiem czy warto sie angazowac w cos co jest niepewne...

Gość ZlaKobieta
A tu sie mylisz...Tworzymy normalny aczkolwiek trudny zwiazek....

Gość jnnuud57y
normalny zwiazek nigdy nie jest trudny

Gość ZlaKobieta
fakt sluszna uwaga :) Ale wracajac do tematu tyle sie oglada w telewizji roznych tego typu zwiazkow np. rodzina soprano on gangster a ona przykladna zona mieszkaja sobie i zyja razem... i bla bla bla. Niestety tak pieknie zycie nei wyglada

Gość popelina7
A długo jesteście razem? Bogaty jest? Mieszkacie razem?

Gość ZlaKobieta
jestesmy razem ok 2-3 lata i mieszkamy razem

Gość diler narkotyków Klutajny ;]
Na co Ci stary dziad z kasą! Zaraz mu opadnie! Weź se biednego ale nie impotenta! Jurnego ogierka do seksu jak knura czy buhaja! Patrz by k00tas był długi! Penis długi najważniejszy jest!

Gość policjant z PP
zaraz cię namierzam po IP i albo będziesz sypać na kochasia albo zgnijesz w pierdlu

Gość ZlaKobieta
hahaha on nie jet taki stary i tez wiele moze.

Gość grubaberta_34
ja to nie wiem co się z tymi dziewczynami porobiło, aż tak mało szacunku do siebie mają? Nie wiesz czym gość się zajmuje a z nim mieszkasz? o najświętsza panienko z Gwadelupy pomóż

Gość popelina7
no to dziwne właśnie, że nie wiesz czym się zajmuje twój chłop, a z nim mieszkasz. I chcesz za niego wyjść za mąż?

Gość ZlaKobieta
Bo ja nei hcce wiedziec czym on sie dokladnei zajmuje i juz....Nie mowie by to bylo rozsadne z mojej strony itp bo nei jest ....Nie bede sie bronic powiem tylko ze sie zakochalam i juz. A co do tego ze co sie dzieje teraz z dziewczynami dokladnei sie z toba zgadzam bo sama siebie nie ogarniam...

Gość ZlaKobieta
Nie nei chce wyjsc za niego... Kochani skupcie sie na glownym watku w tym temacie a mianowicie czy nei powinnam go zostawic i darowac sobie?

Gość popelina7
No to ok, powinnaś dać sobie spokój, ale on pewnie zbyt łatwo nie pozwoli ci odejść.

Gość grubaberta_34
pewnie, ze odejdź. Jeszcze w jakieś tarapaty Cie w wkręci.

Gość ZlaKobieta
To fakt mysle ze nei bedzie latwo go zostawic....Po pierwsze mi bedzie ciezko po drugie fizycznie bedzie to ciezko wykonac bo nie wiem czy on mi pozwoli odejsc...

Gość ZlaKobieta
up

Gość ZlaKobieta
up