Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julio abraxas

1 randka - ona 23 lata

Polecane posty

Gość julio abraxas
a jeśli wezmę ją za rękę albo pod rękę a ona się wycofa, to czy to znaczy, że nie podobam się jej czy po prostu na TĘ chwilę nie ma ochoty bo to też możliwe i jak tu się nie zrażać?

Gość jf7u6gr4ftd4
porządne tzn jakie? :P ubierz taką najzwyklejszą, taką w której się dobrze czujesz, sprawdx czy jest czysta i nie pognieciona i poszedł :P

Gość jf7u6gr4ftd4
kurczę, jak zabierze rękę to przeproś, naściemniaj że tak jakoś się zamyśliłeś ;P

Gość julio abraxas
porządne to znaczy dla dojrzałego mężczyzny - ale jestem też w jej wieku - i tych lepszych marek. nie chcę się lepiej pokazać niż ona

Gość jf7u6gr4ftd4
no to nie wiem, może jakiś prosty sweter? z resztą ona Ci metek chyba spr nie będzie :p a na plecach masz napisane ARMANI? ;P

Gość julio abraxas
tak naprawde umówiłem sie z wałem kołdry, dzięki za porady :classic_cool:

Gość jf7u6gr4ftd4
to podszyw, nie? ;P

Gość julio abraxas
nie, ale włąśnie ułożyłem wała na moim łożu :)

Gość julio abraxas
nie na szczęście, he he:D czyli to ważne żeby przeprosić jak weźmie rękę? no a jak to jest w końcu czy kobiety lubią jak facet je "bierze" , "porywa" z sobą czy aby nie będę w tym złym sensie za grzeczny? jednak powodzenie mają lekko bezczelni faceci

Gość julio abraxas
tak to podszyw, niestety

Gość julio abraxas
zaraz złapie tatełe za ręke mam nadzieje, że mnie nie skarci...

Gość julio abraxas
cholera jednak sie oburzył i przywalił mi po jajkach co ja teraz powiem wałowi kołdry ? że stanełem w jej obronie ?

Nie proponuj, że zapłacisz, tylko po prostu to zrób. Bo jeśli się jej o to zapytasz, to raczej nie powie, że chce, żebyś za nią zapłacił, nawet jeśli tak będzie, bo zwyczajnie głupio jej będzie. Ja osobiście myślę, że kwiatek jest dobry, ale nie czerwona róża - może słonecznik? I owszem, będzie go niosła,ale jak pójdziecie do jakiejś knajpki to zapytaj obsługę i jakąś szklankę czy wazon do niego, Ty się tym zajmuj:) uśmiechaj się, bądź szarmancki. I nic na siłę. Na samym początku lepiej daruj sobie jakieś przytulanie. Możesz niby przypadkiem musnąć jej rękę. Są po prostu osoby lubiące kontakt fizyczny podczas rozmowy, co nie ma nic wspólnego z podtekstami ;)

Gość jf7u6gr4ftd4
nie no może nie to że będziesz błagał o wybaczenie :p najwyżej zabierze Ci rękę to sypnij jakimś żartem, zmien temat i po sprawie ;P z powodzenie u dziewczyn mają mili mężczyźni, uwierz mi ;) w żadnym wypadku bezczelni...

Gość julio abraxas
sio!, idźcie stąd podszywacze, że wam nie wychodzi z kobietami to nie znaczy że mi musi. a myślałem że to będzie pierwsza dyskusja na cafe bez podszywów. hej koleżanko jf7u6gr4ftd4 jesteś tam jeszcze?

Gość jf7u6gr4ftd4
jestem :p

Kobiety lubią kiedy facet jest pewny siebie, ale niekoniecznie zarozumiały:) zamiast chwytać za rękę, może bardziej ją obejmij w talii. Weź marynarkę, bo jeśli będzie chłodno, to zawsze możesz jej dać, a takie coś jest bardzo miłe:) i jeśli będziesz widział, że jej chłodno, nie pytaj czy jej zimno, tylko załóż jej tę marynarkę na ramiona po prostu:)

Gość julio abraxas
to dlaczego tyle się mówi o bad boyach, którzy jak arabscy szejkowie uprowadzają dziewczyny na pustyni i kierują do swoich luksusowych pałaców? czy można być za bardzo miłym?

Można być zbyt miłym, niestety tak. Ale co innego, jeśli masz tak w naturze, a co innego kiedy się starasz. Bądź sobą - banalne, ale jakie prawdziwe.

Gość jf7u6gr4ftd4
bądź miły ale nie traktuj jej jak dziecko, o tu się ubrudziłaś, przejdź tędy, omiń to tego raczej unikaj ;P

Gość julio abraxas
he he, pogoda i moja garderoba mi sprzyjają, myślę że tym razem będzie dobrze:D

Gość jf7u6gr4ftd4
no musi być dobrze :p ja zmykam idę się uczyć bo mechanika czeka ;) powodzenia!

Gość julio abraxas
no ja raczej mam w naturze że jestem miły i kulturalny co bynajmniej nie oznacza że nie jestem stanowczy. dobrze że to teraz zrozumiałem.

Gość julio abraxas
myślicie, żęby porządnie wyszorować mojego badyla ?

Gość julio abraxas
DZIĘKI ZA RADY i POTRAKTOWANIE - PO RAZ PIERWSZY NA KAFE:D, NIE ZABIERAM JUŻ WAM CZASU, POWODZENIA!

Gość julio abraxas
jeszcze jej napisze, żęby wymyła pieroga.