Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziaa92

Mieszkanie.

Polecane posty

Hej. Mam 19 lat czy mogła bym złożyć wniosek o przydanie mi mieszkania? Jak to wszystko wygląda,bo nie mam zielonego pojęcia...

Gość odprowadzam wodę
w Polsce możesz zamówić tylko namiot w sklepie

Gość aquariussssssssssssss
złóż wniosek, ale np jak masz rodziców to z z opieki to sprawdzą, a jak tam masz jeden pokój wolny to nie masz na co liczyć, nnawe dzielony pokój. mieszkania dostają osoby co nie mają już rodziców, nie mają pracy albo tylko dorywczą i grozi im bezdomność. Dodatkowo w Polsce musisz stać i się domagac - prosić na okrągło. Znajoma znajomej dopstała cały dom w ramach socjalu bo siedziała od rano do nocy w urzedzie z 4 dzieci bo nie chciała kawelrki jakiej jej dali.

Aha.. No bo to jest tak że moi rodzice są za granicą a ja z moim wynajmujemy domek ale no nie mamy tak dużo kasy na to wszystko. I pomyślałam o tym żeby iść do urzędu...ale co oni mi powiedzą to nie wiem.

a nie macie możliwości wynająć małe mieszkanie taniej?

Mamy mieszkanie moich rodziców ale się trochę wahamy bo co zrobimy jak oni przyjadą z powrotem na stałe (chociaż mówią,że nie wrócą) znów nie będziemy mieli gdzie iść a tak to byśmy byli na swoim.

moim zdaniem coś jest nie tak z tobą, to się przeprowadźcie teraz, a jak wrócą to najwyżej wtedy sobie poszukacie czegoś innego, was problem to to że chcecie chyba za darmo mieszkać w socjalnym, jednak za socjlany się również płaci kochana powiem Ci, że ręce opadają jak się słyszy co za błache problemy mają ludzie. Tym bardziej, że rodzice mówią, że nie wrócą...

Wiesz co ? Ja chcę tam iść ale moj nie chce bo sie boi że wrocą a my co mówię mu ze moi rodzice by nas w życiu na ulicę nie wyrzucili. z reszta zna ich. Wiem,że za każde mieszkanie trzeba płacić i nie chcemy mieszkać za darmo tylko myślimy o przyszłośći przeciez nie bedziemy sie co chwile przeprowadzac...

Gość biegnę z radą
tak, kolejna parka której się należy cos za nic....i ciągle będziecie mieć pretensje do wszystkich że nic w życiu nie osiągnęliście...i zazdrościć innym że mają

jedno pytanie... a na jakiej podstawie uważasz że to mieszkanie ci się należy... masz lepiej niż 1/4 ludzi w polsce...

Gość biegnę z radą
autorka chyba pomyliła kraj...albo co najmniej czas i ustrój panujący w polsce :D