Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba powinnas

przerywany

Polecane posty

Gość chyba powinnas

10 lat stosunku przerywanego i brak ciąży a przecież to żadne zabezpieczenie, myślicie,że powinnam się martwic,ze coś nie tak ze mną?

Gość dziewczyna1234567890000
ja na razie 2 przerywanego i tez nic:)

my 3 lata przerywany i zawsze ciąży brak a teraz pomyśleliśmy że zobaczymy i w płodne w srodku i okresu brak. ;) może wam Się udaje po prostu...

Gość chyba powinnas
chyba wolałabym,żeby sie nie udawało:) samemu ciężko się zdecydować bo zawsze coś...

i też mam to samo co Ty, zastanawiałam się czy coś jest ze mną czy z nim źle? gówniary bzykną się raz i z brzuchem chodzą a tu doopa

Gość tak pytam moze wiecieee
ja tez z 8 lat przerywany, ale teraz jestem w ciazy :)

Gość chyba powinnas
kwiatek gratulacje, my ostatnio 2 cykle poszliśmy na calość w dni płodne i też ciąży brak:(

Gość chyba powinnas
tamara tez się zaczynam martwić:( no ale z drugiej strony może narazie nie ma czym. przeciez nie tak latwo zajść

Gość chyba powinnas
tak pytam może wiecie - a ta ciąża to z przerywanego?

nie ma co gratulowac - okresu brak ale ciąża nie stwierdzona, zrobiłam test i jedna krecha.. ale okresu dalej brak... zobaczymy :) my raz jeden skończyliśmy w środku i to w ostatni dzień płodny... zobaczymy. a tak to wczesniej i później przerywany

dziewczyny aloe jeśli jesteście gotowe i chcecie to czemu nie dacie ponieśc się chwili i nie skończycie w srodku ? :)

Gość chyba powinnas
gonia to nie przerywajcie:D ja tez bym chciała ale jak pisalam sami się chyba niegdy nie zdecydujemy a 10 lat wpadka sie nie zdarzyła to juz pewnie sie nie zdarzy:/

Gość chyba powinnas
kwiatek kilka razy dalismy się ponieśc, teraz wrociliśmy do przerywanego . z jednej strony bardzo chce dziecko a z drugiej świadomie w najblizszym czasie pewnie sie zdecydujemy.

a w dziecko nie chce go pchac jak tego noe czuje , nie wiem jakich argumentow uzyc juz wszystko probowalam..........

Gość chyba powinnas
gonia to współczuję , my niby chcemy obydwoje ale co z tego jak i tak sie hamujemy;/

Gość chyba powinnas
gonia a ile facet ma lat?

ja też swiadomie nie zdecyduje się jeszcze ze 3 lata... więc jesli teraz dostane @ to będzie przerywany jeszcze 3 lata... ;)

tylko że ja jestem bardzo młoda... mam 21.. ale po prostu mam bardzo silny instynkt macierzyński więc proszę mnie nie tyrac że tak powiem... Za 3 lata się chajtamy, akurat bym studia skończyła za 2 lata...

Gość chyba powinnas
kwiatek hehe. ja mysle,że może jeszzce nie cały rok, wtedy sie nasze sprawy wyklarują. kurde ale ostatnio to mam schizy na temat dziecka , na kafe to tylko na ciąża i macierzyństwo przesiaduje i czytam

Gość chyba powinnas
gonia to pewnie dlatego,że facet ma już swoje dzieci:( może być trudno

Gość chyba powinnas
kwiatek młodziutka jesteś a narzeczony w jakim wieku? tez już marzy o dzidziusiu?

to sa nasze wspolne dzieci :) ja chcialby jeszcze jedno , jestem jedynaczka i chcilabym duza rodzine