Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyyy prosze

pomocy, czym chociaz troche zlagodzic tradzik w ciazy?

Polecane posty

mam masakre!!

pomoga? zaraz ide na zakupy kupie drozdze..wygladam koszmarnie od poacatku ciazy mam straszny problem z cera, dziekuje :)

Idź do dermatologa. Są preparaty, które możesz stosować w ciąży. Przecież nie masz gwarancji, że po porodzie Ci minie. Lepiej zacząć walkę już teraz. Ja dostałam akmecin - płyn do smarowania ( 36 zł), krem skinoren - bez recepty ( 49 zł) i krem Effaclar K - tez bez recepty (47 zł). Po tygodniu widzę sporą poprawę. Najważniejsze to nie drapać i nie wyciskać, żeby nie było śladów. Pozdrawiam.

Mi derma przepisała zineryt, teraz mam davercin i skinoren żel. Bez recepty dostaniesz brevoxyl lub benzacne które też można stosować. A najlepiej to iść do lekarza, który będzie wiedział co z tym zrobić :)

Gość julka//////////////////
a skinoren jest na recepte?

kurde, przeciez te preparaty to czysta chemia! ale ja jestem przeciwniczka lekarstw, wole bardziej naturalne sposoby ja tez mialam problemy z cera w ciazy, po ciazy tez, bo hormony, teraz mija 3 miesiac i buzia powrociła do dawnej formy...:) takze ja osobiscie radze poczekac z chemią i sprobowac naturalne sposoby :) duzo jest tego w necie, a jak faktycznie nic nie pomaga to do deramtologa

no wlasnie, ginekolog mi powiedzial,ze nie moge stosowac antybiotyku na twarz i kremow z kwasami.. benzacne tez nie mozna, powiedzial,ze to hormony i mozna tylko lagodzic, ale nie przeskoczymy tego, bo tak w ciazy bywa.