Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giova8484

po Diecie Dukana....

Polecane posty

Gość giova8484

Byłam pół roku na diecie dukana schudłam dużo ale co z tego, teraz włosy wychodzą mi garściami. Wiem jedno, nigdy więcej. Nie opłaca się.

Gość klarrrcia
Prawda. Zgadzam się w 100%

też byłam na tej diecie... odradzali mi ale ja byłam mądrzejsza.. wykończyłam się i po przerwaniu diety waga wróciła + 10kg gratis

A brałyście jakieś witaminy, odżywki na włosy? Ja zaczęłam dukana i od razu zaczęłam stosować belissę.

Gość klarrrcia
Tak brałam caly czas. Niestety , to jest bardzo wyniszczająca dieta. A nadmiar białka przyspiesza rozwój nowotworów. Więcej nie powtórzyłabym jej nigdy

Gość coś w tym jest kuzyn męża
schudł prawie 20kg w pół roku na tej diecie, co z tego jak teraz ludzie o biorą za ojca mojego męża mimo ze są w podobnym wieku!!! ....tak się postarzał.... ...nie wiem, z ta dietą jest coś nie tak...

Gość klarrrcia
Trzy miesiące. Schudłam 17 kilo, a co do skóry to na początku było super , ake z czasem niestety efekt odwrotny, zwłaszcza twarz.

Gość klarrrcia
Chodzi oczywiście o jakość cery tak jakby brakowalo jakichś składników

Gość giova8484
Oczywiście brałam witaminy, odżywki do włosów też stosowałam. Jak widać nic to nie dało. Wypadają mi włosy, skóra twarzy również nie wygląda za specjalnie, tzn. mam szarą cerę z wypryskami, podkrążone oczy. Ogólnie nie czuje się dobrze. Odchudzłam się od 27 grudnia do końca czerwca, waga początkowa 117kg, schudłam do 79 kg. Mam efekt jojo, który jest skutkiem zrezygnowania z diety gdy zaczęłam tracić włosy. Dziewczyny szczerze odradza, zdrowie jest ważniejsze niż szybko stracone kilogramy. Na początku gdy zaczełam stosować dietę nie wierzyłam czytając że mogą być takie skutki, teraz nie zrobiłabym tego błędu. Mówie NIE diecie dukana.

Ja na razie nie mam żadnych skutków ubocznych. Za mną 13 miesięcy diety, minus 18 kg (tylko, czy aż 18 kg?), od 3 m - cy utrwalam wagę z pozytywnym efektem, III FAZĘ kończę 1 grudnia. Bardzo wolno chudłam, średnio 1,8 kg na miesiąc, brałam witaminy, dużo piłam.

Pozdrówka:D Jak zawsze lśniące włosy i cera odpowiednia do wieku:classic_cool: Jadłam tak jak wujek Dukan przykazał i czasem łykałam Vita-miner dieta:);teraz na IV fazie jem już "normalnie" i nie widzę jojo:);no i wyniki z krwi/moczu o.k;)