Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona_jolka

od czego się zaczyna bycie dziwką?

Polecane posty

Gość szalona_jolka

nie mam ostatnio pieniędzy, straciłam pracę. musiałam się wynieść z mieszkania. mieszkam tymczasowo u koleżanki. jeden kolega zaproponował mi zrobienie laski za 5 dych. kolega fajny, ładny, zadbany. widział o moich problemach finansowych, zgodziłam się. myślicie, że to już dziwkarstwo? on chce to dalej ciągnąć i chce czegoś więcej, mówi, że póki nie znajdę pracy mogę się z tego utrzymywać i da mi namiary na chętnych kolegów. co o tym myślicie?

Gość szczerze? hmm nie potrafie.
Hej a nie łatwiej poszukać innej pracy ?

za 50 dych ? :D :D :D tania dziwka z Ciebie :P za 100 można Ci nasrać na klatę ? :classic_cool:

Gość brązowy&czarny
heh:) dobre

Gość szalona_jolka
szukam pracy całe czas, ale nie mogę nic znaleźć...... szczerze to praca z 4zł na godzinę mnie nie zadowala.

Gość szalona_jolka
i darujcie sobie taki wypowiedzi, ktore nic nie wnosza...

Gość szalona_jolka
za co?

no prosze Cie, nie wiem gdZie mieszkasz ale nie mów mi ze młoda dziewczyna nie może nzależc pracy, nie wiem moze jakies ulotki,, sprzątnie, zmywak

Gość szalona_jolka
no to uwierz, takie sa teraz realia, osoby bez wyzszego wyksztalcenia nie moga liczyc na szybkie znalezienie pracy

kurczę to nie wiem to i doradzić, bycie dziwką to tez ciężki zawód, nigdy nie wiesz na jakiego zboka trafisz, nie wiadomo czy Ci krzywdy nie zrobi . A poza tym to chyba masz jakieś morale co ?

Lepiej się w to nie wciągaj. :O Lepiej sobie poszukaj prostszego zajęcia. Jak do wszystkiego i do prostytuowania trzeba mieć odrobinę talentu o ile myślisz o pieniądzach. Naprawdę nie masz innego pomysłu na zarabianie pieniędzy jak tylko sprzedawanie swojej duupy. :O

dokładnie poszukaj czegos innego, nie łam sie i nie wchodż w to ,plissss.

Gość podnies ceny
j.w

hmmm , ciekawe co autorka postanowi . Ale jak znam życie wejdzie w to bagno. A szkoda bo potem ciezko się uwolnić.

Gość szalona_jolka
caly czas sie zastanawiam co zrobic. a nie napisze gdzie mieszkam bo sie okaze ze w miejscowosci ktoregos z was i co bedzie? ja nie chce wchodzic w to bagno, chce anarazie uzbierac troszke kasy zeby miec na mieszkanie chociaz a nie nocowac ukradkiem u kolezanki.

rozumiem że jesteś w dołku finansowym. Ale pomysl dwa razy i poszukaj innego wyjścia. Spadam już, obowiązki wzywają narka.

Gość szalona_jolka
dzieki, narazie

No jak się okaże, że jesteś z Warszawy albo Wrocławia to faktycznie będzie się działo. Od razu skojarzymy kim jesteś. 🖐️ A zarejestrowałaś się chociaż w urzędzie pracy?

Gość szalona_jolka
tak, jestem zarejestrowana od niedawna...ale tam znalezc prace to w ogole marzenie chyba nie do spelnienia... i nie jesatem z zadnego duzego miasta

To w Urzędach Pracy są oferty dla Pań Lekkich Obyczajów? A Unia dofinansowuje może szkolenia? Interesuje mnie zwłaszcza program aktywizacji dla osób powyżej 45.

Prawdopodobnie masz po prostu zbyt duże wymagania. 😴 🖐️ I nie chodzi o to, że potępiam Twoje plany zawodowe, bo mi to wisi i powiewa, ale takie gadanie, że nie ma żadnej pracy blablabla...

Gość szalona_jolka
uhahaha ale sie usmialam, naprawde.....

Jak juken zostanie twoim alfonsem będziesz wyciągać dwieście polskich złotych. Już od dziecka chciał zostać sutenerem ale wciągnął się w Kafeterię a tu mógł zostać jedynie trolem. Tak poniosła go ambicja, że próbował swoich sił na efie