Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona_jolka

od czego się zaczyna bycie dziwką?

Polecane posty

przy kwiatach. 8 godz dziennie 5 dni w tyg wyplata co tydzien ok 230 euro ????????????????????????????????????????????????????? na czysto???????????????????? i pewnie zakwaterowanie w przyczepach kampingowych??????????????? 230 : 40 godzin tygodniowo to wychodzi 5,75 euro za godzine... to dalas sie wpakowac i wydoic, niewykwalifikowany pracownik z lekkoscia dostaje 10 ero na czarno/na reke za taka prace.................

Gość szalona_jolka
to pewnie mieszkasz w jakims duzym miescie a nie takim jak ja. tutaj ludzie nie rozumieja jeszcze pewncyh rzeczy

Gość szalona_jolka
a ja myslalam ze 230 euro tygodniowo to duzo

Gość Aaauuuooo
Bardziej nie normalne i nie moralne sa Twoje plany na zarabianie pieniędzy.

Gość szalona_jolka
kazdy chce jakos zyc nie mialam tego szczescia zeby rodzice mnie utrzymywali do 25 roku zycia wiec wybacz ale nie mozesz sie ze mna rownac z tego co piszesz wnioskuje ze w ogole nie znasz zycia i chyba nie masz prawa mnie oceniac moja droga

Gość szalona_jolka
wow dzieki za informacje nie dam sie naciagnac jakbym kiedys wyjezdzala za granice

OMG!!!I laska sie pyta czy jest juz dziw...a..Nieeee cos Ty jestes wspaniala kolezanka ...pomagajaca zaspokjoic kolege...i wkrotce jego znajomych...hehhe...Wrecz medal Ci sie nalezy...a moze wkrotce na jakis pomnik sie zrzucimy :):):)

Gość szalona_jolka
wybacz dziewczynko ale posty takie jak twoje nic nie wnosza do tej dyskusji takze z laski swojej skoncz

Gość Aaauuuooo
Ja po prostu wyrażam swoje zdanie na temat tego co piszesz. Nie oceniam. Wybor należy do Ciebie, ale myślę, ze dobrze zrobisz szukając pracy do skutku. A nawiasem to zycie znam, lepiej niz Ci się wydaje i wiem jak potrafi dac w kość.

Gość szalona_jolka
szukam pracy caly czas wyobraz sobie. nie chce zostac dziwka na pelen etat i do 40 albo 50 roku zycia obrabiac galy obcym facetom. tez chce miec kiedys meza i dzieci. wlasna rodzine. ale najpierw musze miec za co zyc to sa priorytety i nie chce wiecznie byc na utrzymaniu kolezanki ktora tez nie zarabia kokosow, wrecz przeciwnie

Gość Aaauuuooo
To pomysl jak przyjdzie Ci żyć ze świadomością tego co robiłas. Skoro chcesz założyć rodzinę. Poza tym skąd wiesz jak długo to bedzie trwać? Może Ci się spodobać zarabianie troche większych pieniędzy niz gdzie indziej i będziesz to kontynuować latami.

Gość pindolenie
dla chcącego nic trudnego... Jeżeli szukasz tu rozgrzeszenia za pójście na łatwiznę i dawanie dupy za kasę, to prędzej czy później sobie wszystko tak zracjonalizujesz, że będziesz się czuła dobrze ze sobą... Prawda jest taka, że sam w niedużym mieście zatrudniam 40-50 letnie kobiety z gorszymi kwalifikacjami niż ty, z tego co piszesz, i dostają więcej niż 4 zł za h - jak pracujesz na pełen etat, to jest niezgodne z prawem, bo znacznie poniżej płacy minimalnej. więc przestań truć dupę, albo chce ci się pracować i chwytasz się dowolnej pracy, ewentualnie korzystasz z doszkalania/przekwalifikowania się, albo przychodzisz tu truć dupę jakie życie jest ciężkie, żeby udowodnić innym, ale przede wszystkim sobie, że nie masz wyboru tylko dawać dupy za kasę... przeczytałem wszystkie twoje wypowiedzi, i znam osobiście wiele osób w gorszej sytuacji życiowej, które jednak potrafią ruszyć dupę i - nie mówię, że żyć pełnią szczęścia - ale jednak radzić sobie lepiej niż ty, i to nie jest żaden wyczyn, trzeba po prostu się kurwa wziąć do roboty. obciągnełaś "koledze", zwęszyłaś łatwą kasę (50 zł pewnie za 2 minuty ssania i połyk) i teraz Ci się wydaje, że jesteś najbardziej pokrzywdzoną osobą na świecie, bo oferty pracy na stanowisko prezesa spółki nie wlewają ci się oknem. jak chesz się kurwić to się kurw, będziesz naprawdę zarabiała lepiej niż w normalnej robocie, ale nie przychodź tu narzekać na świat, bo tylko wychodzisz na obłudną szmatę, która szuka zrozumienia i afirmacji.

Gość nemyks
Dziwka to sprzedawanie sie, czyli jako kobieta oczekujesz czegos, siebie czynisz na nagorde, ma sie postarac.

Gość pindolenie
nemyks: nawet tłumacz google nie poradził sobie z twoją wypowiedzią... serio, daj znać o co ci chodziło.

Gość szalona_jolka
zgadzam sie. czytalam to 10 razy i nadal nie wiem o co chodzi.

Gość szalona_jolka
a co do wczesniejszej wypowiedzi - dzieki za jasne i klarowne wyrazenie wlasnego zdania.

Gość blablabladfgdfhgdfg
up

Jezeli jestes atrakcyjna, to za loda mozesz dostac nawet 150-200zl ;). Moga sie znalezc losie, ktore zaplaca jeszcze wiecej, wiec jesli masz staly dostep do netu...

Gość bebe starszy
Co się tak do niej przyczepiliście? Problemy z pracą mają ludzie nawet dobrze wykształeceni w tym kraju. Nie potępiam kobiet które w trudnej sytuacji dadzą dupci. Tylko...powinnaś się cenić! Znajdz przez internet coś...albo poszukaj koleżanki która już zna tn temat i mieszka w większym mieście. Powodzenia.

Gość szpetny_ale_chociaz_bogaty
szalona nie rób tego. Proponuję Ci układ, NIE TYLKO SEX, coś na kształt związku, będę Cię kochał i szanował i obiecuję, ze niczego Ci nie braknie.

Gość szpetny_ale_chociaz_bogaty
jesteś tu jeszcze?

Gość szalona_jolka
jestem jeszcze. ale nie chce sie wplatywac w zadne zwiazki i stale kontakty z jednym partnerem.

Gość szalona_jolka
a poza tym podnosze temat i prosze o wiecej rad i opinii. :)

Po pierwsze, to nie uzywaj prawdziwego imienia, po drugie nie podawaj prawdziwego wieku, po trzecie spotykaj sie w innym miescie(napewno jest jakies wieksze w poblizu).