Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszokowana parkowka:D

Ile zjadacie parówek???????

Polecane posty

dzis spalam u chlopaka robil sniadania. Na sniadanie byly parowki. Ja poszlam sie myc on przygotowywal. Zapytal ile zjem. Chcialam jedna. On naladowal sobie na talerz 5 parowek i 4 kromki chleba! faceci naprawde tyle jedza?? on jest szczuplejszy ode mnie. Wazy 60 kg, a ja 65.. ja nie mam takiego apetytu..

Gość potężny facio
5 parówek :D ja zjem 3x tyle :classic_cool:

Gość only mi
to zalezy jakie parówki

ja nie wiem moze i jest chory. Chyba wysle go na badania, bo on je, je i nie tyje w ogole. Wazy te 60 kg mierzy 180 cm.

no dobra, przyznam sie, ze w nocy, gdy on spal to ja wymknelam sie z pokoju i ruszylam w kierunku kuchni. Zobaczylam tam opakowanie w ktorym bylo okolo 20 parowek, nie moglam sie powstrzymac i opierrdolilam 10 :o. Potem rano pytal czemu tak malo jem :(

Gość małaMii103
1,2

no zwykle parowki tradycyjne

Gość ja nie zjadam
Jeśli pracuje fizycznie to ok, ale prawda jest taka, że większość facetów je dużo więcej niż potrzebuje, co bardzo szybko się objawia w postaci brzuszka - większość młodych facetów ma obecnie kałduny :o I to nie tylko od piwa, ale właśnie od tych niczym nieuzasadnionych "męskich" porcji. Ja zjadam zazwyczaj dwie, a mój mąż 3 i to takie niezbyt duże.

a to są takie opakowania po 20 parowek? :P podszyw

magazynierem jest i troche na sklepie pracuje. No, ale nie jest gruby jemu w brzuch to jedzenie nie idzie. I dziwie sie jak taki drobny facet moze miec tak pakowny zoladek.

Gość ku chwale ojczyzny92
Nie wiem po co chcesz go wysylac na badania ... Po prostu ma szybki metabolizm. Ja przy wzroscie 185cm waze 76 kg i tez nie tyje. Nawet fast foody na mnie nie dzialaja, w przeciwienstwie do kolegow, ktorym waga skacze po paru kebabach :D🖐️

jak zamieszkamy razem to nie wyrobimy z uzupelnianiem lodowki. Teraz widze chociaz czego potrzebuje ja kilka dni temu dalam mu tylko dwie bulki na sniadanie jak byl u mnie. Pewnie biedny glodny chodzil

ale ty wazysz 15 kg wiecej TY - ku chwale ojczyzny92 wygladasz zdrowo i normalnie. A moj ma dokladnie 183 cm i wazy 60kg. Je duzo, a nie tyje. Metabolizm metabolizmem, ale to nie szczuplosc, a chudosc totalna zebra czuje czasem jak sie kochamy.. Ktos zasugerowal, ze moze ma tasiemca w sumie nie mozna bagatelizowac tego on badan nie robil zadnych od lat.

Gość ja jem
jedna czasami dwie a moj facet cztery

mój mąż (chudzina) zjada w ramach kolacyjki o godz 23 od 4-8 parówek , pół chleba, pół słoika majonezu ,a ja (grubas) zjadam jedna albo w ogóle bez chleba i tym bardziej bez majonezu 4 godziny wcześniej ... i gdzie tu sprawiedliwość ... ? ?

Gość Alice Prin
4-6, ale jem takie małe dla dzieci... zwykłych to tak ze 2...