Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inpoti

Moja dziewczyna sapie czy cos sie dzieje?

Polecane posty

Gość Inpoti

Witam tak jak w temacie mam problem zawsze uwielbiam sypiac z moja druga polowa lecz od jakiegos czasu zaczela ona strasznie sapac nie wiem czym to jest spowodowane niemoge przez to spac. Czy moga byc to jakies zmiany na tle zdrowotnym ? Czy moze poprostu trzeba ja przepchac?

A jak ty chcesz ja przepychać? :P Mój chłopak mówi mi to samo, ale ja siebie nie słyszę, żebym sapała, wydaje mi się, ze oddycham po cichu..

Gość Inpoti
Przeczyszczarka:P Haha to normalne , że siebie nie slychac:D Kiedy jej mówie ze sapie ona sie budzi i zaczyna sie awantura srednia 3 razy w nocy:D

Pewnie jakieś problemy z oddychaniem czy coś. Zwróć uwagę czy tak się dzieje w określonych pozycjach kiedy śpi czy w każdej (np. na plecach?). Albo może coś jej się śni? Może uda Ci się przyzwyczaić, albo jej przejdzie ;)

Gość Inpoti
Ok przylookam co i jak i napisze:) jak cos to bede ja przewracal na boki w nocy:D

Gość Inpoti
Wracając do temetu ta suka nadal sapie i strasznie mnie wkurwia :( Nie słysze tego tylko wtedy jak spimy na lyżeczke i jest odwrocona. Kiedy jej nos jest w moja strone napierdala jak dzwony w Katedrze Noterdam. Spie z poduszką na głowie:( Jest lipton na temacie macie jakieś porady?

no własnie to pewnie raczej chrapanie.. to niech spi na boku, a nie na wznak

Gość inpoti
chyba musze przyzwyczaic sie do sapania mojej dziewczyny bo ostatnio powiedziala ze ma dosc tego ze ciagle ja budze w nocy i chce odejsc do innego ktory bedzie tolerowal jej sapanie:(

Gość ojkop
A może lepiej jakby od ciebie sobie poszła? Nikt jej suką nie będzie nazywał.

Gość Igate
Inpoti Twoj nick mi sie kojarzy nieco;> nazywając swoją dziewczynę suką udowadniasz ze na żadną nie zasługujesz i życze Twojej dziewczynie żeby mogła sapać przy innym kochającym ja i szanującym MĘŻCZYŹNIE nie gimnazjaliscie;] moze smierdzisz po prostu i dlatego jej sie tak ciezko oddycha;/