Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cos wam opowiem.....

Romans internetowy męża-szok, gdy to odkryłam, co czułyście?

Polecane posty

Do tego z ulicy Widze ze temat cię ostro zainteresowal i ciagle wracasz zauwazony.. szkoda tylko ze masz jednostronne myslenie i jedyne o czy potrafisz pisac to krytyka mnie, a obrona faceta. Niezle musisz byc zakompleksiony. Przestan juz mi doradzac i burakowac bo wyraznie widac ze sam tez masz lub miales problemy w zwiazku a teraz probujesz na sile uczyc innych. Sprobuj byc dobry dla swojej kobiety i daj jej powody by ciebie tez szanowala i nie olewala a wszystko bedzie w porzadku. wy myslicie ze jestescie tacy k..a wspaniali. PANU JUZ DZIEKUJEMY ZA PELNE WZGARDY KOMENTARZE!! OTWORZ OCZY I NIE WIN RASY KOBIET ZA WSZYSTKO. TO TYLE JUZ Z MOJEJ STRONY!

O to juz wlasciwy. Ale powyzsze jest ode mnie. To byl nick siostry :)

Gość ***hihih hihot losu
:)tak, to niezłe pytanie ja też odkryłam takie coś u mojego pytałam: dlaczego? Czy bylam niedobrą żoną? odpowiedź: Nie, wszystko robiłaś dobrze. Byłaś dobrą żoną. ja: więc dlaczego? On: Nudziłem się. Wszystko co dobre się kiedyś kończy. Nawet pyszna czekolada się kiedyś nudzi. ?Więc nie wbijajcie autorki w kompleksy, że może była niedobrą żoną bo może to nie jej wina. Nie zawsze wina leży po obu stronach.

Przynajmniej się wyżaliłam..

Gość matko ale z ciebie
desperatka :o