Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka z kłosem

czy kochanki mają sumienie?

Polecane posty

Gość Ania921021
no bez przesady :D moze jestem okrutna ,ale co mnie obchodzą jakieś obce kobiety? nie znam ich to dlaczego ma być mi ich szkoda ? bo sie z ich facetem przespałam ? a skąd wiem jaka ta kobieta jest? przecież jej nie zabiłam , nie zabrałam dzieci itd. a męża takiego sobie wybrała co innego gdyby to była np moja siostra to wtedy bym miała wyrzuty sumienia ,ale tez nie uważam ,ze przestałabym byc człowiekiem bo nawet takie rzeczy sie zdarzają

Gość Ania921021
wiem ,ze kobiety potrafią byc wredne , zawistne o wygląd, o wszystko i wiekszość taka jest. i ma być mi szkoda kobiet? jak którąś lubie to mi bedzie jej szkoda ,a jak jej nie znam to nie zbyt mnie to obchodzi

Gość BARDZO MADRE SLOWA
cytuje : no to ci powiem Bez sumienia nie jesteś człowiekim, tylko psychopatą. Kto chcialby spotkać człowieka bez sumienia? Wyobraż sobie do czego taki człoiek jest zdolny. Niektore kochanki moglyby nawet pewnie zabić zony swoich , by być z nimi...,,

Gość BARDZO G*L*U*P*I*E* SLOWA
Cytuje: Ania921021 ale dlaczego lapy z daleka ? jak facet jest zonaty co to niby? slub tak naprawde wiele nie zmienia , tak naprawde nie liczy sie zreszta jesli przysiega nie była szczera i wtedy jest tylko na papierku napewno wg koscioła sie nie liczy jesli przysiega nie byla szczera,, Potrzeba czasu zebys to zrozumiala ! Ale kto wie, kto wie ... :-P

Gość rafi1991
Nudzi Cię zwykłe miasto ? Ludzie którzy zgrywają kogoś innego niż są ? Chcesz wstąpić do unikalnej społeczności ? Nasze miasto Ci na to pozwoli, SexyCity stanie się Tym czego szukasz. Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/rafik199

Gość Maja323231
maja sumienie jak kazdy czlowiek

Gość tym czym jest
Kochanka to nikt. Ktoś taki nie istnieje. O niej mężczyzna nie mówi nikomu bliskiemu. Kochanka jest nieważna. Nieważna w święta, niedziele, wakacje. Nieważne, że choruje i martwi się. Nieważne są jej sprawy przyziemne, zepsuta pralka, zepsuty samochód, brak pieniędzy, chore dziecko, chory pies. Kochanka ma czekać (!!!) na telefon od pana znudzonegożonkosia, Broń Boże sama nie ma dzwonić (bo żona albo dziecko obok stoi i może coś usłyszeć). Ma czekać na jakiś cudowny/szybki (?) seks i na ochłapy uczuć, albo na słowa, które chce usłyszeć (pan znudzonyzonkoś poszasta słowami - przecież to nic nie kosztuje, a seks potem lepszy, i tańszy niż w agencji ...). Kochanka ma być, bo panu znudzonemużonkosiowi rodzina/żona się cokolwiek znudziła, ale on rodziny nie opuści, bo po co mu zaczynać wszystko od nowa ? Nowy dom ? Nowe dziecko? Nowe zycie ? Nowe kredyty? Nie, on to wszystko ma , jest za wygodny zeby zaczynać od zera .Zresztą dzieci rosną, a z kim , jak nie z zoną , można by cieszyć się sukcesami dzieci, wnukami, itp .? On ma pozycje. Co powiedzą znajomi, przyjaciele, gdyby chciał zacząć nowe życie? Powiedzą "stary, zwariowałeś, masz potrzebę to idź, pociumciaj i wracaj do domu". Nikt nie pochwaliłby jego nowych planów, więc on zostanie przy tym co ma. Dzieci mu przecież nie wybaczą - będzie już dla nich tylko maszynką do wyciągania pieniędzy, o ile w ogóle będą chciały się z nim kontaktować. A rodzice? Na pewno starsi. Lubią synową. O nie, ich nie będzie denerwował. To niech już lepie zostanie tak jak jest. Żona to żona - ostoja spokoju, bezpieczeństwa i pewności . Znudzonyżonkoś wie co ma . Kochanka - to niewiadoma, więc nie warto ryzykować. Ale seks chociaż tani i bardziej ekscytujący niż z żoną ( bo po kilkunastu latach mniej namiętności). Wystarczy parę słów, czułych spojrzeń, obiecanki cacanki i trele morele. Można się pochwalić kumplowi (nie wymieniając kochanki z imienia i nazwiska, absolutnie nie), że się przerżnie coś od czasu na boku (tak właśnie faceci rozmawiają!) i owo zadowolone stworzenie kwiczy z rozkoszy . Trzeba tylko nie dac po sobie nic poznać w domu, trzeba pilnować telefonu, dobrze zabezpieczać laptop (hasła!!!), trzeba żonę zabrać na dobre wakacje, kupić coś ładnego , powiedzieć, że super gotuje.Kochanka - chwilowa odskocznia od prozy zycia.Kochanka - nikt i nic znaczącego.Kochanka - osoba dorabiająca filozofię (miłość) do zwykłego seksu, z facetem mającym ją za NIC „

Gość mruffkavmala
szczera prawda dla tępych qrew którym się wydaje, że są gwiazdami:D

Ktoś kto ma drugą osobę za nic, SAM JEST NIKIM i nie zasługuje na miano człowieka. Tylko wygląda jak człowiek, ale to nędzna atrapa:o

mruffkavmala oby jak najmniej takich tępych kurev jak Ty:D:D

Ten tekst wyżej wklejony, jak to słusznie ktoś napisał, każda kobieta powinna dostawać na porodówce, uczyć się go od przedszkola by znać lepiej nić biblię :D