Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Longer21

Marzę o tym.....

Polecane posty

Ja miałam tak samo, ale w końcu się zmusiłam do kliknięcia. I jak zwykle, wbrew obiegowej opinii okazało się, że to faceci lubią fabułę (nuda 😴). Siedzi sobie babka i gada przez telefon, przychodzi do niej facet, pyta ile jej to zajmie, bo on jest napalony i chyba pójdzie zwalić konia. Ona na to-nie rób tego, blablabla, mam pomysł. Poszła gdzieś, wróciła z oliwką jakąś, zdjęła mu spodnie, naoliwiła kutasa, przez ileś tam minut hand job, potem na hiszpana. Facet fajnie trysnął (ok. 7.30), a ona przez cały czas gadała z koleżanką przez telefon. Generalnie nuda, tylko wytrysk fajny. :classic_cool:

Ach, dzięki za informacje. Faceci lubią fabułę. Niespodzianka. Rozumiem, że najbardziej dla autora tematu podniecająca była rozmowa w trakcie przez telefon :p.

Ja tam nie wiem dokładnie. Równie dobrze mogło chodzić o spust na biust. Ale widać, że miał kontakt z kobietami, które musiały mu na wszystko pozwalać. :classic_cool:

Teraz zostało tylko jedno pytanie... Czy autor tematu znajdzie kobietę, która zajmie się nim i jednocześnie zajmie się telefonem :p. Taak, telefon jest ważny :p

nie nie chodzilo mi o ten telefon .... ale o samego hiszpana ktory byl robiony przez zajebista laske z wielkimi piekinymi piersiami ale najfajniejsze dla mnie (zreszta jak i komus tam wyzej) bylo jednak ten spust i ze otworzyla jeszcze usta ajjjjjjj szkoda ze taki numer to nie z moja