WywaloneJajca 35 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, parabataii napisał: Może wyjdę na ignorantkę ale czy to jest współczesne disco polo? 🫢 Tak. Okropne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, parabataii napisał: Może wyjdę na ignorantkę ale czy to jest współczesne disco polo? 🫢 Tak, akurat w ucho mi wpadł ten kawałek, choć rzadko słucham takiej muzyki Ta zdecydowanie lepsza ... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Spaghetti... napisał: Tak, akurat w ucho mi wpadł ten kawałek, choć rzadko słucham takiej muzyki Ta zdecydowanie lepsza ... A to też fajne choć zapomniane 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, parabataii napisał: A to też fajne choć zapomniane Znam, a to może znane, ale niezapomniane 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Znam, a to może znane, ale niezapomniane A to moja propozycja - równie okropna 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, parabataii napisał: A to moja propozycja - równie okropna Znów kosti widzę jak mogłaś - pali się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Znów kosti widzę jak mogłaś - pali się Masz rybecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, parabataii napisał: Masz rybecko Wzajemnie skorpionie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Wzajemnie skorpionie Coś miłego dla odmiany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, parabataii napisał: Coś miłego dla odmiany Popieram i czasami 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Popieram i czasami No to obowiązkowo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, parabataii napisał: No to obowiązkowo Wiadomka, znamy temat i te Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiadomka, znamy temat i te Pozostanę wierna Anicie i tak chyba się wszystko zaczęło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, parabataii napisał: Pozostanę wierna Anicie i tak chyba się wszystko zaczęło Bardzo lubię wokal Anity, ale u niej królował gównie smutek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1927 Napisano 1 godzinę temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 200 Napisano 57 minut temu 15 minut temu, Spaghetti... napisał: Bardzo lubię wokal Anity, ale u niej królował gównie smutek Wyszło na ŕóżowo więc bez komentarza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 53 minuty temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 49 minut temu 8 minut temu, parabataii napisał: Wyszło na ŕóżowo więc bez komentarza Co się tak denerwujesz, spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 9 Napisano 36 minut temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Co się tak denerwujesz, spokojnie Iskra jest napastowana przez Malowanego w temacie obok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 28 minut temu 7 minut temu, ZimnyDran napisał: Iskra jest napastowana przez Malowanego w temacie obok. Pisałem jej wczoraj publicznie by odpoczęła, więcej się nie wtrącam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1927 Napisano 26 minut temu 27 minut temu, Spaghetti... napisał: ... Magi Lubią tą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 19 minut temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Lubią tą. Ja również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 679 Napisano 4 minuty temu A tak serio ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1927 Napisano 1 minutę temu 18 minut temu, Spaghetti... napisał: Ja również. A mi tą przypomina ta wyżej piosenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach